- Konu Sahibi dyt_725495
-
ALLAH Yardımcımız olsun yorucu bir o kadar da güzel bir süreç olacakBen de yeni yeni başlıyo ya
Merhabalar siz gebelik testini kaçıncı gün yaptınız . Yani idrarı ve kan testini tam olarak kaçıncı günde yaptınız. Birde Testi erken gebelik testiyle mi yoksa normal testle mi yaptınız. Çok soru sordum ya kusura bakmayın lütfenAmin canım benim çok teşekkür ederiz güzel dileklerin ve desteğin içinsen şu an kaçıncı haftandasın
Merhaba, ovitrelle iğneyi yaptığım gün hariç 13. Günde erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı ertesi gün kan testi verdim yani 14.gün hcg 19 çıktı şu an 3 aylık hamileyimMerhabalar siz gebelik testini kaçıncı gün yaptınız . Yani idrarı ve kan testini tam olarak kaçıncı günde yaptınız. Birde Testi erken gebelik testiyle mi yoksa normal testle mi yaptınız. Çok soru sordum ya kusura bakmayın lütfen
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende sizin gibi yapayım o zamanMerhaba, ovitrelle iğneyi yaptığım gün hariç 13. Günde erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı ertesi gün kan testi verdim yani 14.gün hcg 19 çıktı şu an 3 aylık hamileyim
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende sizin gibi yapayım o zamanBugün iğneyi yaptığım günün 11. Günü birşey çıkmadı açıkçası biraz üzüldüm belki iki gün sonra silik de olsa çıkar sadece çok acele ediyorum kendimi durduramıyorum Allah'tan evdeki testleri bitirdim evde test kalmadı bakmam artık birkaç gün boyunca
Çok teşekkür ederim inşallah sizde bebeğinize sağlıklı şekilde kavuşursunuzRica ederim canımahh o heyecan bilmez miyim zaman geçmek bilmiyordu resmen elinden geldiğince düşünmemeye çalış çok bişey kalmamış zaten RABBİM gönlüne göre versin sana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip olsun
Merhaba bende 11.günde negatif çizgi görenlerdenim daha sonra test yaptınız mı acaba sonuç ne olduÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende sizin gibi yapayım o zamanBugün iğneyi yaptığım günün 11. Günü birşey çıkmadı açıkçası biraz üzüldüm belki iki gün sonra silik de olsa çıkar sadece çok acele ediyorum kendimi durduramıyorum Allah'tan evdeki testleri bitirdim evde test kalmadı bakmam artık birkaç gün boyunca
Evet bugün 13. Günüm test yaptım hem normal gebelik testinde hemde erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif. Gebelik olsaydı bugün çıkardı bence çoğu kişinin 13. Günde testi silik çıkıyor az da olsa ama benimkinde en ufak çizgi yokMerhaba bende 11.günde negatif çizgi görenlerdenim daha sonra test yaptınız mı acaba sonuç ne oldu
Siz yinede yarın testi tekrarlayin Allah'tan ümit kesilmezEvet bugün 13. Günüm test yaptım hem normal gebelik testinde hemde erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif. Gebelik olsaydı bugün çıkardı bence çoğu kişinin 13. Günde testi silik çıkıyor az da olsa ama benimkinde en ufak çizgi yok
14. Gün ne değişecek ki diye düşünüyorum. Belli olsa bugün bile belli olurdu az birşey bile silik olsa görürdü. Defalarca ışığa tuttum ama mermer gibi bembeyaz. Birde artık kemdimi teselli etmek istemiyorum sanırım bir buçuk yıllık evliyim çok yeni ama yoruldum birazSiz yinede yarın testi tekrarlayin Allah'tan ümit kesilmez13 negatif 14 pozitif görenlerde oluyormuş bende kendimi öyle teselli ediyorum
Hak veriyorum bende öyle 2 yıllık evliyim histereskopiler rahim filmleri ilaçlar hormonlar pco bilmem ne derken epey yorulmuş haldeyim,haldeyiz rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir kucaklarimizi doldurur sen yinede testini tekrarla en azından geriye şüphe kalmaz14. Gün ne değişecek ki diye düşünüyorum. Belli olsa bugün bile belli olurdu az birşey bile silik olsa görürdü. Defalarca ışığa tuttum ama mermer gibi bembeyaz. Birde artık kemdimi teselli etmek istemiyorum sanırım bir buçuk yıllık evliyim çok yeni ama yoruldum biraz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim bizi hayırlı zamanda sevindirsin inşallah adet olmam gerekiyor bu hafta sonuna kadar olmazsam tekrardan test yaparım burdan da yazarımHak veriyorum bende öyle 2 yıllık evliyim histereskopiler rahim filmleri ilaçlar hormonlar pco bilmem ne derken epey yorulmuş haldeyim,haldeyiz rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir kucaklarimizi doldurur sen yinede testini tekrarla en azından geriye şüphe kalmaz
Güzel haberlerini okuruz inşallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim bizi hayırlı zamanda sevindirsin inşallah adet olmam gerekiyor bu hafta sonuna kadar olmazsam tekrardan test yaparım burdan da yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?