Aa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah. Erken gebelik testinde mi çıktı 13.gununuzdeHamileyimm
Buvun yaptım cnm 1 inde vuruldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah. Erken gebelik testinde mi çıktı 13.gununuzdeHamileyimm
Buvun yaptım cnm 1 inde vuruldum
Evet 30 sn sürmedi direk pozitif olduAa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah. Erken gebelik testinde mi çıktı 13.gununuzde
Merhaba iğne olduktan sonra Ovulasyon testi yaptınız mı bu süreçte çatladı mı diye benimde hassasiyetlerim devam ediyor Ovulasyon testimde sürekli pozitif çıkıyor çatlama olmadı mı anlayamadımBenim bugün 12. Günüm ve göğüslerim şişti epey dünden beri öyle bugün de akıntım oldu ama ben ne yazikki bunları hamilelik belirtisi olarak göremiyorum artık her ay aynı şeyleri yaşayıp negatifi görünce başka belirtiler arıyorum kendimde ben debu ay femara + ovitrella ve progestan kullaniyorum vücudum iğnenin etkilerini attı sanırım çünkü bu sabah idrar testi iyaptım negatifti şimdi 4 gün bekleyeceğim öyle test yapacağım doktorum 16. Gün yapmamı soyledi
Merhaba hanımlar doktorum geçen aydan bana klomifen ve thancss woman ilaçlarını verdi ama eczaneci bana 1 aylık klomifen vermek yerine 10 verdi bende şansa bilmiyordum doktor dediki bana bu ilacı kulanalı kaç gün oldu ve ne zaman biti diye sordu 10 gündür kulanıyorum dedim oda şaşırdı dediki senden önce gelen hastamda 10 lük almış dedi ama ona etki etmemiş ama seninki etki etmiş senin sağ yumurtan çok sağlıklı dedi neyse iğne yazdı o gün de vurdur dedi olmasa yarın vurdur dedi o gün vurdurudm 2 günde bir ilişki önerdi neyse 2 gün içerisinde hem kasık arım hem meme ucu hassasiyeti ateş basması oldu ama akıntıya hiç dikat etmedim ara ara kasık ağrım ve şuan hafiften sırt ağrım var şuan iğnenin 9.günü daha yeni test yaptım tabi yanıltıcı olabilir negatif çıktı acaba hamilemiyim değil miyim sizde bu durumu yaşadınız mı diye sormak istedim inşAllah rabbim bu ay yüzüme güler bu arada ilk aşılamamAmin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin yazarim![]()
Ayy hayırlı olsun ekstra bişi yaptınızmı bu ay famera çatlatma iğnesi dışındaEvet 30 sn sürmedi direk pozitif oldu
Hayır yapmdimAyy hayırlı olsun ekstra bişi yaptınızmı bu ay famera çatlatma iğnesi dışında
OkHayır yapmdim
Selam canım iğneden sonra belirtilerin nelerdi ve kaç gün sürdüEvet 30 sn sürmedi direk pozitif oldu
Belirtim yoktu saniyelik sancılarım vardıSelam canım iğneden sonra belirtilerin nelerdi ve kaç gün sürdü
Sancılarınız kaç gün sürdü pekiBelirtim yoktu saniyelik sancılarım vardı
Anlık 10.gunden sonra başladı zatebSancılarınız kaç gün sürdü peki
Anladım iğnenin etkisi yoktu ozaman sizde bende baya var daAnlık 10.gunden sonra başladı zateb
YoktuAnladım iğnenin etkisi yoktu ozaman sizde bende baya var da
Benim de aynı şekilde dün yaptım dokuzuncu gün hala pozitifMerhaba iğne olduktan sonra Ovulasyon testi yaptınız mı bu süreçte çatladı mı diye benimde hassasiyetlerim devam ediyor Ovulasyon testimde sürekli pozitif çıkıyor çatlama olmadı mı anlayamadım
Doktorum bana da önerdi o takviyeyi nasıl etki etti sizde faydasını gördünüz müThancss woman bende başladım sizce nasıl fayda gördünüz mü