Çatlatma iğnesi 10.gün

Benim bugün 12. Günüm ve göğüslerim şişti epey dünden beri öyle bugün de akıntım oldu ama ben ne yazikki bunları hamilelik belirtisi olarak göremiyorum artık her ay aynı şeyleri yaşayıp negatifi görünce başka belirtiler arıyorum kendimde ben debu ay femara + ovitrella ve progestan kullaniyorum vücudum iğnenin etkilerini attı sanırım çünkü bu sabah idrar testi iyaptım negatifti şimdi 4 gün bekleyeceğim öyle test yapacağım doktorum 16. Gün yapmamı soyledi
Merhaba iğne olduktan sonra Ovulasyon testi yaptınız mı bu süreçte çatladı mı diye benimde hassasiyetlerim devam ediyor Ovulasyon testimde sürekli pozitif çıkıyor çatlama olmadı mı anlayamadım

Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin yazarim 😊
Merhaba hanımlar doktorum geçen aydan bana klomifen ve thancss woman ilaçlarını verdi ama eczaneci bana 1 aylık klomifen vermek yerine 10 verdi bende şansa bilmiyordum doktor dediki bana bu ilacı kulanalı kaç gün oldu ve ne zaman biti diye sordu 10 gündür kulanıyorum dedim oda şaşırdı dediki senden önce gelen hastamda 10 lük almış dedi ama ona etki etmemiş ama seninki etki etmiş senin sağ yumurtan çok sağlıklı dedi neyse iğne yazdı o gün de vurdur dedi olmasa yarın vurdur dedi o gün vurdurudm 2 günde bir ilişki önerdi neyse 2 gün içerisinde hem kasık arım hem meme ucu hassasiyeti ateş basması oldu ama akıntıya hiç dikat etmedim ara ara kasık ağrım ve şuan hafiften sırt ağrım var şuan iğnenin 9.günü daha yeni test yaptım tabi yanıltıcı olabilir negatif çıktı acaba hamilemiyim değil miyim sizde bu durumu yaşadınız mı diye sormak istedim inşAllah rabbim bu ay yüzüme güler bu arada ilk aşılamam 🥲

Merhaba
Ben de yeni üye oldum platforma 2 yumurtam oluştu bu ay 19 mm ve 20 mm olarak , 12 aralıkta çatlatma iğnesi oldum ama 3. Ayım ve her ay yumurta takibi iğne falan Umutlarımı yitirdim .
Kasıklarımda ısınma ve doluluk var bir de göğüste hassasiyet

Merhaba iğne olduktan sonra Ovulasyon testi yaptınız mı bu süreçte çatladı mı diye benimde hassasiyetlerim devam ediyor Ovulasyon testimde sürekli pozitif çıkıyor çatlama olmadı mı anlayamadım
Benim de aynı şekilde dün yaptım dokuzuncu gün hala pozitif

Back
X