İnşallah pozitif görürsün canım Allah yardımcımız olsunKızlar ben 15 ocakta çatlatma iğnesi oldum 17 ocakda aşılama yapıldı
İğnenin 10. Günü aşılamanın 8. Günü ilk idrarla test yaptım pek bişey göremedim test markası awox sonra dan silik çizgi gördüm kuruma çizgisidir die su damlattım geçmedi olabilir mi acaba yani bilginiz var mı
Aynı zamanlarda iğne ve aşılama olmuşuz. Durumunuz nedir acabaKızlar ben 15 ocakta çatlatma iğnesi oldum 17 ocakda aşılama yapıldı
İğnenin 10. Günü aşılamanın 8. Günü ilk idrarla test yaptım pek bişey göremedim test markası awox sonra dan silik çizgi gördüm kuruma çizgisidir die su damlattım geçmedi olabilir mi acaba yani bilginiz var mı
Bugün kan verdim < 2,39 çıktıAynı zamanlarda iğne ve aşılama olmuşuz. Durumunuz nedir acaba
Amin negatif oldu aşılamanın 11. Günüİnşallah pozitif görürsün canım Allah yardımcımız olsun
Negatif oldu zaten < 2,39 çıktı beta yarından sonra doktor kontrolüm var hayırlısıÇatlatma iğnesinin 10. Günü test için çok erken. Benim doktorum yapma demişti, çünkü iğnedeki hcg hormınu henüz vücuttan atılmamış oluyormuş. İnşallah pozitif görürsünüz, ama en garantisi adet tarihinizi beklemek.
Hayırlısı olsun insallahBugün kan verdim < 2,39 çıktı
Hayırlısı olsun insallah
Bende cuma günü kan verecem ama hiç umudum yok maalesef
Hayırlısı olsun inşallah ben de tüp bebeğe başlamaya karar verdim umarım hakkımızda hayırlısı olurAmin negatif oldu aşılamanın 11. Günü
İnsallahVardır bunda da bi hayır sağolun
Umarım pozitifi görürüsünüz dua edin bol bol
Daha yüksek şans var tüp bebekde ikinci aşılamadan sonra olumsuz olursa bende düşünüyorumHayırlısı olsun inşallah ben de tüp bebeğe başlamaya karar verdim umarım hakkımızda hayırlısı olur
Amin amin inşallahİnsallah
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım düşüncenizi bilemem ama aşılama bana zaman kaybı gibi geliyor çok ama çok pişman oldum aşılama sürecine girdiğim için psikolojik olarak çok yoruluyoruz tabi bu bizim için bir imtihan ama tüp bebekte şans daha fazla oluyor en azından olmazsa bile tekrar deneme şansın oluyor herşey Allah'tan gelir Allah'ım imtihanımızı sabırla geçirmeyi nasip etsin inşallahDaha yüksek şans var tüp bebekde ikinci aşılamadan sonra olumsuz olursa bende düşünüyorum
Tüp bebek için maddi imkanım şu an pek yok o yüzden aşılamayla başlamak istedim imtihan dünyası tabi herleyin hayırlısı olsun inşallahCanım düşüncenizi bilemem ama aşılama bana zaman kaybı gibi geliyor çok ama çok pişman oldum aşılama sürecine girdiğim için psikolojik olarak çok yoruluyoruz tabi bu bizim için bir imtihan ama tüp bebekte şans daha fazla oluyor en azından olmazsa bile tekrar deneme şansın oluyor herşey Allah'tan gelir Allah'ım imtihanımızı sabırla geçirmeyi nasip etsin inşallah
Siz regl oldunuz muTüp bebek için maddi imkanım şu an pek yok o yüzden aşılamayla başlamak istedim imtihan dünyası tabi herleyin hayırlısı olsun inşallah
Bekliyorum olmadım dahaSiz regl oldunuz mu
Test ne zaman vereceksiniz kandaBekliyorum olmadım daha