• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 10. Gün

Öyle midir 🥹

Doktorum geçen haftalarda şöyle bir yorum yapmıştı: Bu süreç, “umut ile hayal kırıklığı” arasında gidip gelmelerdir. Önceki aylarda çok kez yalancı pozitif gördüm. O yüzden bi yanım da pek umutlanma diyor.
Kesinlikle doğru çünkü her seferinde bu kez umut etmeyeceğiz desekte çatlamadan itibaren başka bir şey düşünemez oluyoruz, umutla bekliyoruz.

Bence yarın sabahı da görüp test yaptırın 🙏

Allah hepimize bu mutluluğu geç olmadan yaşatsın inşallah
bende geçen ay çatlatma iğnesi ile denedim olmadı maalesef ocağın 28 inde doktora gittiğimde yumurtan 1-2 güne çatlar demişti 29 unda çatladığını kabul etsek 8inde ve 9unda erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı sizce erken mi yaptım tekrar test yapmaya korkuyorum ama hala adette olmadım yumurtam çatladıktan sonraki 15. gün bu gün

bende geçen ay çatlatma iğnesi ile denedim olmadı maalesef ocağın 28 inde doktora gittiğimde yumurtan 1-2 güne çatlar demişti 29 unda çatladığını kabul etsek 8inde ve 9unda erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı sizce erken mi yaptım tekrar test yapmaya korkuyorum ama hala adette olmadım yumurtam çatladıktan sonraki 15. gün bu gün
Amin. Evet çatlamayı ağrı ile hissetmediyseniz belki de gecikti o yüzden o zaman erken olmuş ama şuan çıkabilir testte inşallah vardır

Regl olmadıysanız bi test yapın mutlaka 🙏

Benim bugün 9. Günüm ama bana çatlatma iğnesi yapılmadı. Sabah predictor marka test yaptım pozitif çıkınca hemen hastanede kan verdim. Beta 50 çıktı çok erken ama var 🙏🏻 inşallah sizlerin de pozitiftir

Amin. Evet çatlamayı ağrı ile hissetmediyseniz belki de gecikti o yüzden o zaman erken olmuş ama şuan çıkabilir testte inşallah vardır
çatlatma iğnesini bir önceki denememde olmuştum adet gördüm bittikten bir kaç gün sonra tekrar gittim o süreçtede glukofen diye bir hormon ilacına başladım yani bu ay bu ilaçla denemiş oldum umarım testi erken yapmışımdır bu gün alıp yarın tekrar test yapıcam umarım 2. çizgiyi görürüm :110:

Benim bugün 9. Günüm ama bana çatlatma iğnesi yapılmadı. Sabah predictor marka test yaptım pozitif çıkınca hemen hastanede kan verdim. Beta 50 çıktı çok erken ama var 🙏🏻 inşallah sizlerin de pozitiftir
Tebrik ederim hayırlı olsun 🌸

allah sağlıkli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde bu durum kafamı karıştırıyor kiminin 9 günde kiminin adet gününde pozitif çıkıyor 1 kere de insan negatifi görünce umudu kalmıyor :KK43:

Benimde bugün 10. Günüm iğne yapmıştık ama test yapmadım daha

Muhtemelen hala iğne etkisindesiniz. İğnede hcg hormonu olduğu için bir süre testler pozitif çıkıyor. Benimde iğne günü hariç 10. Günüm pozitif hala. 12. Günden sonra daha doğruymuş
Şuan 9. Gün bugünde yaptım hafif silik çıktı bu sefer diğerleri kadar net değil bakalım artık 🥹

Bende sabah hafif mide bulantısı vardı. Acaba mı diye bi heveslendim. Şimdi kasıklarımda regl sancısını andıran hareketler olmaya başladı. Umarım regle dönmez 🤒

Back
X