Çatlatma iğnesi 11. Gün negatif arkadaşlar önce negatif görüp sonra pozitif gören arkadaşlar yorum atsın lütfen bizde bilgilenelim 🤗🤲

bebeksevennn2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2021
143
30
48
Arkadaşlar merhaba . Bugün çatlatma ignemin 11.gunu. 10.gun test yapmıştım negatif gördüm sizde değerim 15.gune kdar yukselirmi ? Bu şekilde olup pozitif gören arkadaşlar yorum atabilir mi hepimize bilgi olsun yardımcı olalım 🤗🤲

Arkadaşlar merhaba . Bugün çatlatma ignemin 11.gunu. 10.gun test yapmıştım negatif gördüm sizde değerim 15.gune kdar yukselirmi ? Bu şekilde olup pozitif gören arkadaşlar yorum atabilir mi hepimize bilgi olsun yardımcı olalım 🤗🤲
Merhaba benimde de çatlama iğnesi sonrası 19. Günüm yarın 20. Gün olacak kan tahlili verecem bende ☺️

Ya inşallah hamilesindir canım benim hepimiz hamiş olalım inşallah 🤲🤗testte negatif veya pozitif gordunmu canim
İnşallah sizin ki de pozitif olur 🙏 daha hiç test yapmadım beklemek istedim çünkü biliyorum ki 17 günden önce belli olmaz birde yarın evlilik yıldönümüm onun için yarını bekliyorum . Her seferinde ve erken kan vermek istemedim boşuna boşuna .

12. gün negatif 14. gün pozitifti benimki 🌸
Yaaa inşallah benimde öyledir nolur dua et bana canım 2 yıldır istiyoruz bizde 26 yaşındayım bende klomenle ve çatlatma iğnesi kullandim bekliyorum . Bakalım hayırlısı birde Q-folin kullanıyorum ve kan sulandırıcı ecoprin

İnşallah sizin ki de pozitif olur 🙏 daha hiç test yapmadım beklemek istedim çünkü biliyorum ki 17 günden önce belli olmaz birde yarın evlilik yıldönümüm onun için yarını bekliyorum . Her seferinde ve erken kan vermek istemedim boşuna boşuna .
Seni okadar iyi anliyorumki canım bendede aynı hani iğnenin 6 . Ve 10. Günü test yaptım hayalet çizgiyi bile yalancı çizgiyi bile görmedim ben bugün 11. Gün bitiyor bakalım artık hayırlısı diyorum . İnşallah evlilik yıldönümünde güzel haberler verirsin eşine canım 🤲🤗🤗

Seni okadar iyi anliyorumki canım bendede aynı hani iğnenin 6 . Ve 10. Günü test yaptım hayalet çizgiyi bile yalancı çizgiyi bile görmedim ben bugün 11. Gün bitiyor bakalım artık hayırlısı diyorum . İnşallah evlilik yıldönümünde güzel haberler verirsin eşine canım 🤲🤗🤗
Çok zor beklemek ümit etmek ve etmemek arasında kalıyor insan . İyi düşünelim iyi olsun sabredelim inşallah sabrın emeğini de alırız canım ☺️🙏

Çok zor beklemek ümit etmek ve etmemek arasında kalıyor insan . İyi düşünelim iyi olsun sabredelim inşallah sabrın emeğini de alırız canım ☺️🙏
Aynen öyle canım inşallah ya bakalım bende bugün 11. Gün bitiyor hangi gün yapsam bilmiyorum test sence 14. Gündemi yapsam

17 günde pozitif oldu 13günde negatif ti

Back
X