Yarın test yapabilirsin çıkan sonuç nett olucakMerhaba ben çatlatma iğnesi oldum bugün 11.günümdeyim. beyaz kremsi akıntım, göğüs ağrım ve kasık ağrım var sanki regli olacakmışım gibi hissediyorum gebelik belirtisi olabilir mi yoksa reglim mi gelecek onun habercisi mi?
İğne etkisini kaybetmiş midir acabaYarın test yapabilirsin çıkan sonuç nett olucak
Kaybetmiştirİğne etkisini kaybetmiş midir acaba
Bize d gönder İnşallah vardır bekliyoruz yok çıkar ise de üzülme adet olana kadar Umut varTamam yapayım o zaman
Göğüs ağrım yok ama aynı durumdayız ben de 12 Ağustos da vurdum iğneyi test yaparsan haber verir misin :)Merhaba ben çatlatma iğnesi oldum bugün 11.günümdeyim. beyaz kremsi akıntım, göğüs ağrım ve kasık ağrım var sanki regli olacakmışım gibi hissediyorum gebelik belirtisi olabilir mi yoksa reglim mi gelecek onun habercisi mi?
Bize de haber verin mutlaka güzel haberlerinizi bekliyoruzTamam yapayım o zaman
Benimde 13.günüm iğne günü hariç belirtiler aynı ne zaman test yapsam acaba eşim bekle 4-5 gün daha diyorMerhaba ben çatlatma iğnesi oldum bugün 11.günümdeyim. beyaz kremsi akıntım, göğüs ağrım ve kasık ağrım var sanki regli olacakmışım gibi hissediyorum gebelik belirtisi olabilir mi yoksa reglim mi gelecek onun habercisi mi?
Beklemek çok yoruyor insanı bende okuduğum kadarıyla iğnenin etkisi 12. Günden sonra geçiyormuşBenimde 13.günüm iğne günü hariç belirtiler aynı ne zaman test yapsam acaba eşim bekle 4-5 gün daha diyor
Evet mahvolduk gerçekten yaa negatif görmek istemiyorum yapamıyorum bir türlü bende sen ne yaptın?Beklemek çok yoruyor insanı bende okuduğum kadarıyla iğnenin etkisi 12. Günden sonra geçiyormuş
Ben dayanamayıp yapacam akşam herşey için hazırlıklıyım 4 yıldır bekliyorum alıştım artıkEvet mahvolduk gerçekten yaa negatif görmek istemiyorum yapamıyorum bir türlü bende sen ne yaptın?
İnşallah Hayırlı haberler alırsın yazmayı unutma sakın bekliyorummBen dayanamayıp yapacam akşam herşey için hazırlıklıyım 4 yıldır bekliyorum alıştım artık
Tamam Allah razı olsunİnşallah Hayırlı haberler alırsın yazmayı unutma sakın bekliyorummdua edicem bize
Umudunu yitirme iğnenin etkisi anca 10 günde geçiyormuş en sağlıklısı sen de 14. Günün geçmesini bekle. 14. Gün bile anca silik çizgi görüyor insanlar. Sen dayanamayıp erken yapmışsın testiMaalesef çıkmadı
Bakalım regli olana kadar bekleyecemUmudunu yitirme iğnenin etkisi anca 10 günde geçiyormuş en sağlıklısı sen de 14. Günün geçmesini bekle. 14. Gün bile anca silik çizgi görüyor insanlar. Sen dayanamayıp erken yapmışsın testi
Hayır yapabilirsin bende şuan çatlatma iğnesiyle hamile kalanlardanımBenimde 13.günüm iğne günü hariç belirtiler aynı ne zaman test yapsam acaba eşim bekle 4-5 gün daha diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?