Bugün yaptım ama negatifHayır yapabilirsin bende şuan çatlatma iğnesiyle hamile kalanlardanım
Bazen testler yanılma payı olabilir yarın 14. Gün olucak eğer kan verebilirsen kan değerine baktırBugün yaptım ama negatif
Bugün 12 gün oluyor regli olana kadar hala bir umut varBazen testler yanılma payı olabilir yarın 14. Gün olucak eğer kan verebilirsen kan değerine baktır
yarın direkt kan verseniz daha iyi olmaz mı? inşallah hamilesinizdir <3Yarın 14.gün iğne hariç çok istiyorum test yapmak kasık ağrım çok var sık sık kısa şiddetli vuruyor göğüslerim çok hassas acıyorlar 4 yıldır uğraşıyorum eşim o yüzden bekle diyor ağlayıp üzüleceksin yine diyor. Ama içim içime sığmıyor benimde işte
Şimdi kaset test yapıcam çok heyecanlıyımyarın direkt kan verseniz daha iyi olmaz mı? inşallah hamilesinizdir <3
Yaptın mı testŞimdi kaset test yapıcam çok heyecanlıyım
Evet negatif yaaYaptın mı test
Kaçıncı günündü canımEvet negatif yaa
İğne olalı 14 gün. ilişki 13Kaçıncı günündü canım
Canım regli olana kadar ümidimiz var kendini salıverme hemen olmasa da hayırlısı buymuş diyeceğiz ve devam edeceğiz bu ay olmaz diğer ay olur inşallahİğne olalı 14 gün. ilişki 13
İnşallah ya insanın morali bozuluyor gerçektenCanım regli olana kadar ümidimiz var kendini salıverme hemen olmasa da hayırlısı buymuş diyeceğiz ve devam edeceğiz bu ay olmaz diğer ay olur inşallah
Cnm benim gönderdiğim testede bakarmısınız kafam çok karıştı ya yani çok düşük hcg lerde kaset te gözükür mü kiCanım regli olana kadar ümidimiz var kendini salıverme hemen olmasa da hayırlısı buymuş diyeceğiz ve devam edeceğiz bu ay olmaz diğer ay olur inşallah
Canım sen her ihtimale karşı kan testi ver ilacın etkisi de olabilir olmayada bilirCnm benim gönderdiğim testede bakarmısınız kafam çok karıştı ya yani çok düşük hcg lerde kaset te gözükür mü ki
İğneden hemen sonra ağrı akıntı oldu mu 36 saat sonraMerhaba ben çatlatma iğnesi oldum bugün 11.günümdeyim. beyaz kremsi akıntım, göğüs ağrım ve kasık ağrım var sanki regli olacakmışım gibi hissediyorum gebelik belirtisi olabilir mi yoksa reglim mi gelecek onun habercisi mi?
Bende hep akıntı oluyor normalde o yüzden dikkat etmedimİğneden hemen sonra ağrı akıntı oldu mu 36 saat sonra
Kızlar elimde gebelik yoktu ovulasyon yaptım, 11. günüm benim de sizce gebelik olabilir miBende hep akıntı oluyor normalde o yüzden dikkat etmedim
Kızlar elimde gebelik yoktu ovulasyon yaptım, 11. günüm benim de sizce gebelik olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?