Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selamlarr, 11.günümdeyim sol kaburgamın altından sancı vurup vurup gidiyor hafif regl ağrısı gibi gelgitler var testi yarın yapacağım ama tutmuş mudur bilemiyorum bilgisi olan yazabilir mi
Merhaba, bende iğne gününü saymazsak bugün 12. gündeyim ve dün test yaptığımda negatifti bugün tekrar test yaptığımda çok silik bir çizgi gördüm yarın tekrar test yapıcam bakalım koyulaşma olacak mı umarım hamileyizdir
Merhaba, bende iğne gününü saymazsak bugün 12. gündeyim ve dün test yaptığımda negatifti bugün tekrar test yaptığımda çok silik bir çizgi gördüm yarın tekrar test yapıcam bakalım koyulaşma olacak mı umarım hamileyizdir