Çatlatma iğnesi 12. Gün kan testi negatif

Merhabalar kusura bakmayın giriş yapamadım siteye daha doğrusu girmek istemedim ben 16. Günü kan testi verdim ve negatifi gordum yine psikolojim gercekten alt üst oldu yani bunu dillendirecek bir kelimem bile yok tüm hamilelik belirtilerini de yasiyordum önce lekelenmem oldu ilk gün hatta dedim ki belki geç oldu yeni yerleşiyor sabaha kadar uyuyamadım zaten içimden de surkeli inşallah regl olmam diye dua ediyordum sabaha karşı uyuya kalmışım ve uyandigim da tuvalete gidince bı hastalandım sanki düşük yapıyorum gibi o gün gün boyu koltuklara vs oturamadim bile bulaşmasın diye 3. Günü bir anda keisldi ve penceteye sikdikce geldi aynı lekelenme gibi temizlenip aynı gece beraberlik yaşadım bu arada normal regl tarihimden 6 gün önce regl oldum şimdi reglm bitti ve reglmin 17. Günü 4. 5 gündür süren lekelenmem var artık adrt olacaksam olayım diyorum olmayacaksın bu lekelenme dedir diyorum çünkü bu ay tutması imkansız eşimle sadece bir defa beraber olduk ve şehir dışına çıkmak zorunda kaldık sürekli yani yollarda iş yaoarak vs ile geçti doktoruma da ulaşamıyorum üç dört gündür o da şehir dışında gitme imkanım sıfır öyle bı yerdeyim ki randevular da dolu. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama femara bana böyle bı etki yaptı 17gun arayla iki kanama geçirdim diyeyim ve beklenen adet tarihim de daha ayın 10unda bana kalırsa sizin ki reglden önce lekelenme olduğu için yerleşme kanaması inşallah da öyledir ama benimki değil gibi çünkü ben agir bı regl geçirdikten 17. Gün lekelenmem oldu ve bir defa ilişki gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…