- Konu Sahibi Ugurum3819
-
Evet yaptım 12 günde böyleydi 11 günde bugün regl günüm olmadimdaBen de ekran ışığımı açtım ve görünüyor önceki günlerde de yapmış mıydınız test?
Günün bugün mü ama benimde 10 gün ve 11 gün adet sancısı gibiydiBilemiyorum umudum azaldı adet sancım var gibi
Günüm değil aslında ama bilmiyorum yaGünün bugün mü ama benimde 10 gün ve 11 gün adet sancısı gibiydi
İnşallah bebiş vardırEvet yaptım 12 günde böyleydi 11 günde bugün regl günüm olmadimda
Bazen sancı yapar kaşıklar kötü olur o iğneden oluyorGünüm değil aslında ama bilmiyorum ya
İnşallah yaaİnşallah bebiş vardır
Testte çok silik görünce umudum kalmadıBazen sancı yapar kaşıklar kötü olur o iğneden oluyor
Benim ikinci iğne yapışım ve iki kürtajım oldu kalp atışını duyup ve kucağına alamamak çok kötü rabbim kimseye benim yaşadığımı yaşatmasınTestte çok silik görünce umudum kalmadı
İnşallah güzel haberi alırsınBenim ikinci iğne yapışım ve iki kürtajım oldu kalp atışını duyup ve kucağına alamamak çok kötü rabbim kimseye benim yaşadığımı yaşatmasın
Kaybının yerini güzellikle doldursun rabbimBenim ikinci iğne yapışım ve iki kürtajım oldu kalp atışını duyup ve kucağına alamamak çok kötü rabbim kimseye benim yaşadığımı yaşatmasın
İnşallah canm rabbim olmayan herkese versin rabbim kimseyi evlatla sinamasinKaybının yerini güzellikle doldursun rabbim
Aminn amiinİnşallah canm rabbim olmayan herkese versin rabbim kimseyi evlatla sinamasin
Nasıl yaptın ne durumdaasinAminn amiin
12. Gün bugün bel ağrım var test dünkü gibi çok çok silik bakalımNasıl yaptın ne durumdaasin
Hadi bakalım inşallah olur12. Gün bugün bel ağrım var test dünkü gibi çok çok silik bakalım
Test ile kontrol ettiniz mi?Benimki 14.gun negatif çıktı ama adetim. 2 gündür gecikiyor
Evet hiç bişi yokTest ile kontrol ettiniz mi?
İnşallah güzel zamanda mucizelerimize kavuşuruzEvet hiç bişi yok
İnşallah ama umudum kalmadı artıkİnşallah güzel zamanda mucizelerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?