- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
11 .gun ve 12.gün silik 2.cizgi vardi catlatma ignesindeki hcg etkisi ise kanda cikmasi gerekmezmiyidi...evet negatif sanırım. .Keşke olsa ama sanmıyorum idrar da çıkmış olması icin değerin epey bi yukselmis olmasi lazım kanda çıkmadıysa negatiftir diye düşünüyorum
işte sizin 12.gün yine çıkmış benim çıkmadı kanda...o kadar emindimki göğüs uçları adet dönemim de asla sizlamaz çevresi sizladi şimdi sadece uçları 2 gebeligimde de sadece Uçlar zilamisti kasik ağrıları da 10 ..gün itibariyle başlamıştı iğneden sonraki 10. gün. ..Ama 0lmadi malesef.Mrb benimde aşılamadan sonra 12. Günde kanım 8.7 çıktı ben hamile olduğumdan emindim 7 gün sonra tekrar yaptrdm 471.7 çıktı 4 gün sonra tekrar ettirdim 641 çıktı rabbim sağlıkla herkese nasip etsn inşallah
1 kaç gün bekleyim gerçekten öyle hissettim ama sanırım psikolojik oldu ..Adet günüzde tekrar edin testi eğer içinizde bi umut varsa hissediliyo gerçekten :)
sen bakma Dr a 5 ve uzeri pozitif ama catlatma igne etkisi olduğunu düşünerek dediyse bilemem .8.7 negatif yok dedi doktor
16 .günüm bitti bugün 17.günüm olacak henüz regl olmadım.
Henüz gelen giden yok ama öyle sancılar oldu ki sabah gittim yok bir şey... biraz önce gittim öyle ağrı vardıki normalde bu ağrıya wc girer girmez kanamam başlar ama sulu kahverengi akinti geldi peçeteyle silince o kadar şimdiye kadar böyle birşey yaşamadım. ..eğer adetse de gelsin bebek istemiyorum noktasına geldim çok ağrım var ilaç aliyim bari .
Canım benimde 13.gunde silik çıktı ama kanda negatif çıktı bence ilacın etkisi geçmiyor 15 günden önce adet geçmeden yapmamak gerek ama insan dayanamıyor iste11 .gun ve 12.gün silik 2.cizgi vardi catlatma ignesindeki hcg etkisi ise kanda cikmasi gerekmezmiyidi...evet negatif sanırım. .
Merhaba konu sonuçlanmamış da o ay hamile kalabildiniz mi acaba bizler de bu benzer yollarda n geçiyoruz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakması n. Merak ettim. Umarım olmuştur ....Henüz gelen giden yok ama öyle sancılar oldu ki sabah gittim yok bir şey... biraz önce gittim öyle ağrı vardıki normalde bu ağrıya wc girer girmez kanamam başlar ama sulu kahverengi akinti geldi peçeteyle silince o kadar şimdiye kadar böyle birşey yaşamadım. ..eğer adetse de gelsin bebek istemiyorum noktasına geldim çok ağrım var ilaç aliyim bari .
malesef regl olmuştum canım.Merhaba konu sonuçlanmamış da o ay hamile kalabildiniz mi acaba bizler de bu benzer yollarda n geçiyoruz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakması n. Merak ettim. Umarım olmuştur ....
Benim 12. Gün testimde çizgi bile yoktu. Ama allaha şükür şimdi hamileyim inşallah cuma günü keseyi görcez
[/QUOT peki 12. Gunde kan degeriniz ne cikmisti benmde bugun 12.gunum ignenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?