Catlatma iğnesi.13 ve üzeri günleri kanda negatif olup sonra pozitif olan var mı?

Benim 12. Gün testimde çizgi bile yoktu. Ama allaha şükür şimdi hamileyim inşallah cuma günü keseyi görcez
Canım çok zaman geçmiş ama sormak istiyorum dün akşam dayanamayıp bende yaptım 12.gündü negatifti çok taktım kafama senin ne kadar sonra pozitif oldu peki

Canım çok zaman geçmiş ama sormak istiyorum dün akşam dayanamayıp bende yaptım 12.gündü negatifti çok taktım kafama senin ne kadar sonra pozitif oldu peki
Merhaba canım benimde bugün 12.günüm dayanamayıp test yaptım negatif... şuan çok kötüyüm senin sonradan durumun ne oldu acaba??

Merhaba tekrar test yaptınız mı acaba pozitife döndü mu benimde catlama ignesinden sonra 15. Gün test yaptım 0.33 çıktı ama hala hasta olmadım adetim 4 gün geçti doktor 10 gün sonra hasta olmazsan gel tekrar bakalım dedi ama bu şekilde sonradan pozitif çıkan oluyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…