- 26 Ekim 2023
- 926
- 267
- 23
Benimde 3 yumurta oluşmuştu bugün 14 günün sabah idrar testi yaptım çok çok az silik çıktı varla yok arası gibi bide regl günüm bugün regl olmadım4 yumurta oluştu 20-21 mm boyutunda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 3 yumurta oluşmuştu bugün 14 günün sabah idrar testi yaptım çok çok az silik çıktı varla yok arası gibi bide regl günüm bugün regl olmadım4 yumurta oluştu 20-21 mm boyutunda![]()
İğne olduğum günü saymazsak 13.günİnenin 14 . Günü mü öğrendin canım
Bu sabah bi test daha yap benceBenimde 3 yumurta oluşmuştu bugün 14 günün sabah idrar testi yaptım çok çok az silik çıktı varla yok arası gibi bide regl günüm bugün regl olmadım
Canım test yaptın mı yaparsan bemide etiketle inşallah vardır ben hamile olduğunu düşünüyorumBenimde 3 yumurta oluşmuştu bugün 14 günün sabah idrar testi yaptım çok çok az silik çıktı varla yok arası gibi bide regl günüm bugün regl olmadım
Canım benim inşallah vardır daha yapmadım yapım haber ederim çok teşekkür ederimCanım test yaptın mı yaparsan bemide etiketle inşallah vardır ben hamile olduğunu düşünüyorum![]()
Hadi inşallahCanım benim inşallah vardır daha yapmadım yapım haber ederim çok teşekkür ederim![]()
Yaptın mı testCanım benim inşallah vardır daha yapmadım yapım haber ederim çok teşekkür ederim![]()
Bugün kan verdim sonuç bekliyorum canımYaptın mı test![]()
Ayy bize de haber veerrBugün kan verdim sonuç bekliyorum canım
NegatifAyy bize de haber veerr![]()
Kaçıncı denemeydi sizinNegatif![]()
İlk denemeKaçıncı denemeydi sizin
En yakın zamanda hayırlısıyla sende alırsın inşallah güzel haberiİlk deneme
Canım iğneden sonra kasık ağrın nezaman başladı ben Salı günü öğleden sonra iğne oldum bugüne kadar bişey yoktu ağrı anlamında ama bugün kasık ve bel ağrım var baya hissettirecek kadarİğnenin 7-8. günlerinde sağ kasığımda içeride böyle pıt pıt şeyler hissediyordum belli aralıklarla. Bi de bi kaç gündür yorgun hissediyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor uyku hali de var biraz. Ama onun haricinde pek belirti yok mide bulantısı baş dönmesi gibi. He bir de göğüs hassasiyeti var ama o bende normalde de olan bişey
Ağrı gibi değil de böyle bende iğne batması gibi bi his oldu. Bir de oturup kalkarken ani bişey hissediyordumCanım iğneden sonra kasık ağrın nezaman başladı ben Salı günü öğleden sonra iğne oldum bugüne kadar bişey yoktu ağrı anlamında ama bugün kasık ve bel ağrım var baya hissettirecek kadar
Peki akıntı barmıydı ve nezaman başladıAğrı gibi değil de böyle bende iğne batması gibi bi his oldu. Bir de oturup kalkarken ani bişey hissediyordum
İğneden 2-3 gün sonra oldu ama öyle aşırı değildi. Şu an da normal bazen oluyor bazen olmuyorPeki akıntı barmıydı ve nezaman başladı