Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler Rabbim herkeze nasip etsin inşallah öyledir peki iğme etkisi devam etse bu kadar yüksek çıkarmı değer12. Günde iğnenin etkisi geçiyor diye biliyorum. Hamilesiniz bence sağlıkla gelsin![]()
Sanmıyorum iğne etkisiyle 15.günde bu kadar yüksek çıkacağını. Yine bilen arkadaşlar da yorumlasın. Benim arkadaşımın 11. Günde iğne etkisi geçmişti. Beta 0.2 çıkmıştı. Ama dediğim gibi bilen arkadaşlar yorumlasın yineTeşekkürler Rabbim herkeze nasip etsin inşallah öyledir peki iğme etkisi devam etse bu kadar yüksek çıkarmı değer
Çok teşekkür ederim sağolasınSanmıyorum iğne etkisiyle 15.günde bu kadar yüksek çıkacağını. Yine bilen arkadaşlar da yorumlasın. Benim arkadaşımın 11. Günde iğne etkisi geçmişti. Beta 0.2 çıkmıştı. Ama dediğim gibi bilen arkadaşlar yorumlasın yine![]()
Yok sadece çatlatma iğnesi vurdurdum çok teşekkür ederimAy tebriklerrr hamilesiniz iğnenin etkisi bu şekilde yüksek çıkartmaz 15. günde siz sadece iğne mi vuruldunuz aşılama da yaptırdınız mı![]()
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahYok sadece çatlatma iğnesi vurdurdum çok teşekkür ederim
1 senedir çok sağolunhayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahne zamandır deniyordunuz
Hamilesiniz hangi ilaç ve iğneyi kullandımız değerlendirmeniz nasıl oldu ve yumurta boyutunuz neydi bende bu ay tekrar deneyecem çatlatma iğnesi de hayırlı olsunArkadaşlar bugün çatlatma iğnenin 14. Günü vurulduğum günü sayarsak 15 kan verdim 107.25 çıktı sizce hamilemiyim düşer mi değer
Klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum ovitirella ama bunların yanına progestan hap kullandım eğer gebelik olursa tutunması için ve prowomen vitamin içtim hepsini doktor verdi yumurta boyutumu hiç bilmiyorum çok teşekkür ederim Rabbim herkeze nasip etsin inşallah iğne etkisi değildir de düşmez değerimHamilesiniz hangi ilaç ve iğneyi kullandımız değerlendirmeniz nasıl oldu ve yumurta boyutunuz neydi bende bu ay tekrar deneyecem çatlatma iğnesi de hayırlı olsun
İğne etkisi kalmaz bu zamana canım hamilesin hayırlı olsunKlomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum ovitirella ama bunların yanına progestan hap kullandım eğer gebelik olursa tutunması için ve prowomen vitamin içtim hepsini doktor verdi yumurta boyutumu hiç bilmiyorum çok teşekkür ederim Rabbim herkeze nasip etsin inşallah iğne etkisi değildir de düşmez değerim
Sağolunİğne etkisi kalmaz bu zamana canım hamilesin hayırlı olsun
Bu süreçte test yaptınız mı benimde bugün adet günüm ve iğnenin 14. Günü duğhaston kullanıyorum turunda olsun diye ama testler negatifKlomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum ovitirella ama bunların yanına progestan hap kullandım eğer gebelik olursa tutunması için ve prowomen vitamin içtim hepsini doktor verdi yumurta boyutumu hiç bilmiyorum çok teşekkür ederim Rabbim herkeze nasip etsin inşallah iğne etkisi değildir de düşmez değerim
Bende klomen kullandım ovitrelle oldum sürecimiz aynı ama benim yumurtam küçüktü 13 mm çatlama olana kadar biraz daha büyüse maç 16 mm falan olur tahmini ama testler negatif adetim de muhtemelen gecikecek duğhastondan kaynaklı bu saatten sonra da pozitife dönmez heraldeKlomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum ovitirella ama bunların yanına progestan hap kullandım eğer gebelik olursa tutunması için ve prowomen vitamin içtim hepsini doktor verdi yumurta boyutumu hiç bilmiyorum çok teşekkür ederim Rabbim herkeze nasip etsin inşallah iğne etkisi değildir de düşmez değerim
Arkadaşlar bugün çatlatma iğnenin 14. Günü vurulduğum günü sayarsak 15 kan verdim 107.25 çıktı sizce hamilemiyim düşer mi değer
Bende klomen kullandım ovitrelle oldum sürecimiz aynı ama benim yumurtam küçüktü 13 mm çatlama olana kadar biraz daha büyüse maç 16 mm falan olur tahmini ama testler negatif adetim de muhtemelen gecikecek duğhastondan kaynaklı bu saatten sonra da pozitife dönmez heralde
Verdim bugın adet imin geçiktiği 2. Gün sabah kan verdim 700 küsürde beta hcg ama akşam az bişey peçeteye kan geldi korkuttu beni sizce nedirMerhaba, tekrar kan verdiniz mi?
Lekelenmeler olabiliyor diye biliyorum canım istersen doktoruna bir danışVerdim bugın adet imin geçiktiği 2. Gün sabah kan verdim 700 küsürde beta hcg ama akşam az bişey peçeteye kan geldi korkuttu beni sizce nedir
Teşekkür ederim inşallah öyledirLekelenmeler olabiliyor diye biliyorum canım istersen doktoruna bir danış
Merhaba nerede tedavi gördünüzTeşekkür ederim inşallah öyledir
Gögüslerim ayaklarım karnım kasıklarım felan baya agrıyo zaten hcg de yüksek ama korkuyorum stres yapıyorum ister istemez dış gebelik olır yada kimyasal diye kan görünce dahada kötü oldum