- Konu Sahibi Blc sevval123
Adet gününe kadar pozitife dönebiliyormuş doktor demişti bekleyinSizinde mi iğne. Benm Gonapeptyl 16 mayısta vuruldum. Bugün 14.gün ama negatif testler hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gününe kadar pozitife dönebiliyormuş doktor demişti bekleyinSizinde mi iğne. Benm Gonapeptyl 16 mayısta vuruldum. Bugün 14.gün ama negatif testler hep
Cok sevindim suan nasıl beta guzel arttı mı sonrasındaVallahi aşkım ben iğnenin 15 günü kan verdim yukarıda attıklarımda da 13 günde 14 günde testlerim böyleydi 13 günde çok silikti 14 günde hafif çok hafifti 15 günde pozitifi gördüm erken gebelik testinde 15 gün kan verdim Beta HCG değerimde 108'di öğrendiğimde
Evet çok güzel arttı şükürler olsun 3 haftalık ti öğrendiğimde şimdi 9 haftalıkCok sevindim suan nasıl beta guzel arttı mı sonrasında
Rabbim inşallah sana da güzel haberler almayı nasip etsinCok sevindim suan nasıl beta guzel arttı mı sonrasında
Aminn inşallahhRabbim inşallah sana da güzel haberler almayı nasip etsin
Kan verdim bugün 1.9Adet gününe kadar pozitife dönebiliyormuş doktor demişti bekleyin
Bugün 16.gün kan verdim 1.9 çıktı.Benim 10.gun hafif silik cıktı 12.gun hic cıkmadı negatifti regli bekliorum inş olmam siz kacıncı gundesinz
Hayırlısı olsun inşallah Allahım kucagımızı tez zamanda doldursunBugün 16.gün kan verdim 1.9 çıktı.
Merhaba bende 22 mayıs cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün İlk defa test yaptım (13. Gün) çıplak gözle çok hff silik görüyorum. Telefona çektiğimde görünmüyor. Avox marka testim normalde çok yaptım bu testi ama hiç böyle görmemiştim bembeyaz oluyordu normalde. Benim aslında âdet ağrılarım çocuk düşümdüğümden beri gebelik belirtileriyle aynı seyrediyor. Belirtilere göre çok kez kendimi hamile sanmıştım. Mesela göğüslerim adetten önce şişer ama bu sefer yanlarına dokununca acıyor. İğnenin 10. Ve 11. Günü kasık ağrım vardı. İğneden sonra hiçbir ağrım olmadı çatladığını bile anlamadım normalde anlardım. Dün de kasıklarımda hissettiğim ince ince haff bir sızı vardı. Sizde de oldu mu? İğnenin etkisi geçmiştir dmi? Cumartesi tekrarlıcam testi. Ay dua edin banaEvet çok güzel arttı şükürler olsun 3 haftalık ti öğrendiğimde şimdi 9 haftalık
Canım mesajını göremedim geç gördüm naptın ne oldu sonucun bugün tekrarladın mı benimde senin gibi hiç belirtim olmadı diğer ignelerde Ağrı yaşarken hamile kaldığım zaman ağrım olmadı kasiklarimda hiç belirti yaşamadım senin gibi goguslerim acıyordu yanlardan ama yürürken bile ağrırdıMerhaba bende 22 mayıs cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün İlk defa test yaptım (13. Gün) çıplak gözle çok hff silik görüyorum. Telefona çektiğimde görünmüyor. Avox marka testim normalde çok yaptım bu testi ama hiç böyle görmemiştim bembeyaz oluyordu normalde. Benim aslında âdet ağrılarım çocuk düşümdüğümden beri gebelik belirtileriyle aynı seyrediyor. Belirtilere göre çok kez kendimi hamile sanmıştım. Mesela göğüslerim adetten önce şişer ama bu sefer yanlarına dokununca acıyor. İğnenin 10. Ve 11. Günü kasık ağrım vardı. İğneden sonra hiçbir ağrım olmadı çatladığını bile anlamadım normalde anlardım. Dün de kasıklarımda hissettiğim ince ince haff bir sızı vardı. Sizde de oldu mu? İğnenin etkisi geçmiştir dmi? Cumartesi tekrarlıcam testi. Ay dua edin bana
Ben testi dayanamayıp 14. Gün (cuma) tekrarladım. Ya normelde bakınca bişi yok ama inceleyince çok haff gölge çizgi görüyorum gözlerim yanıltıyor galiba diye testleri çöpe atıp duruyorum bugün 16. Günüm adetim gelmedi hala. Dün 15. Gün ağrı ile uyandım dedim adet oldum glb ama yok olmadım gün içinde ağrı devam etti. Adet ağrım da değil di benim adet ağrım tek bir yerde oluyor bu sağda solda yer değiştiriyor. Normalde adetim 9 haziran gb başlıcaktı ama iğne muhabbetinde 14. Gün diyorlar kafam karıştı şimdi ben bu ay iğneye göre mi hesaplıcam? Bugünde olmazsam yarın tekrr test yaparım.Canım mesajını göremedim geç gördüm naptın ne oldu sonucun bugün tekrarladın mı benimde senin gibi hiç belirtim olmadı diğer ignelerde Ağrı yaşarken hamile kaldığım zaman ağrım olmadı kasiklarimda hiç belirti yaşamadım senin gibi goguslerim acıyordu yanlardan ama yürürken bile ağrırdı
Merhaba çatlatmadan sonraki 17. Günüm sabah lavaboya gittim kahverengi akıntım gelmiş gece ama sabah bişi yoktu. Adet mi olcam acabaCanım mesajını göremedim geç gördüm naptın ne oldu sonucun bugün tekrarladın mı benimde senin gibi hiç belirtim olmadı diğer ignelerde Ağrı yaşarken hamile kaldığım zaman ağrım olmadı kasiklarimda hiç belirti yaşamadım senin gibi goguslerim acıyordu yanlardan ama yürürken bile ağrırdı
Canım bir türlü girip yazamadım ne yaptın inşallah hayırlı haberler almissindirBen testi dayanamayıp 14. Gün (cuma) tekrarladım. Ya normelde bakınca bişi yok ama inceleyince çok haff gölge çizgi görüyorum gözlerim yanıltıyor galiba diye testleri çöpe atıp duruyorum bugün 16. Günüm adetim gelmedi hala. Dün 15. Gün ağrı ile uyandım dedim adet oldum glb ama yok olmadım gün içinde ağrı devam etti. Adet ağrım da değil di benim adet ağrım tek bir yerde oluyor bu sağda solda yer değiştiriyor. Normalde adetim 9 haziran gb başlıcaktı ama iğne muhabbetinde 14. Gün diyorlar kafam karıştı şimdi ben bu ay iğneye göre mi hesaplıcam? Bugünde olmazsam yarın tekrr test yaparım.