• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 15 gün test bakar mısınız

Blc sevval123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
61
Puanlar
48
Kızlar 13 14 .gün testler silik çıkmıştı bugün 15.gun erken gebelik testi yaptım bir bakar mısınız iğne etkisi kalmaz değil mi 15 günde

Eklentiler

• 1000124971.webp
    1000124971.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 336
  • 1000125211.webp
    1000125211.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 299
Hayırlı olsun bende 13 günde 75 le öğrendim yarın kan verin0mdi verdim geldim kanı ama

Hayırlı olsun bende 13 günde 75 le öğrendim yarın kan verin
Ya hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben de şimdi verdim geldim canım kanı 75'i kaç haftalık ki ben de 7 Şubat'ta iğne olmuştum

Ya hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben de şimdi verdim geldim canım kanı 75'i kaç haftalık ki ben de 7 Şubat'ta iğne olmuştum
7 Şubat mı ee sizin şuan 2 ayı geçmiş oluyor ben 20 martta iğne oldum

Kızlar 13 14 .gün testler silik çıkmıştı bugün 15.gun erken gebelik testi yaptım bir bakar mısınız iğne etkisi kalmaz değil mi 15 günde
Ay hamişsin hayırlısıyla gözünüz aydın sağ Salim kucağınıza alın inşallah 😍 ben de 13 nisanda iğne oldum şu an sürekli kaşık ağrısı hariç hiçbir belirtim yok tutup tutmadığını bilmiyorum yarın ilk testimi yapacağım sizin belirtiler neydi 🤍

Ay hamişsin hayırlısıyla gözünüz aydın sağ Salim kucağınıza alın inşallah 😍 ben de 13 nisanda iğne oldum şu an sürekli kaşık ağrısı hariç hiçbir belirtim yok tutup tutmadığını bilmiyorum yarın ilk testimi yapacağım sizin belirtiler neydi 🤍
Ayy teşekkür ederim İnşallah öyleyimdir kan verdim bekliyorum walla kuşum benim geçen ay kulağından sonra çatlatma iğnesi olduğumda çok ağrım olmuştu kasık ağrısı bel ağrısı ama bu iğneden sonra bir belirti yaşamadım sadece arada sırada bir giren kasık batması sızlaması oldu normalde adetime 5 gün varken göğüslerim hassasiyet gösterirken bu sefer 7-8 gün vardı miğde eskimesi oldu 1 gün sürdü ama alakası varmıdır bilmiyorum Bir de iğne gününü saymazsak 12 ve 13 gününde böyle sol ve sağ taraflarda özellikle sol tarafta sürekli bir sızlama vardı arada giren

Ayy teşekkür ederim İnşallah öyleyimdir kan verdim bekliyorum walla kuşum benim geçen ay kulağından sonra çatlatma iğnesi olduğumda çok ağrım olmuştu kasık ağrısı bel ağrısı ama bu iğneden sonra bir belirti yaşamadım sadece arada sırada bir giren kasık batması sızlaması oldu normalde adetime 5 gün varken göğüslerim hassasiyet gösterirken bu sefer 7-8 gün vardı miğde eskimesi oldu 1 gün sürdü ama alakası varmıdır bilmiyorum Bir de iğne gününü saymazsak 12 ve 13 gününde böyle sol ve sağ taraflarda özellikle sol tarafta sürekli bir sızlama vardı arada giren
Muhtemelen iğne vücuduna alıştı kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın bize de haber vermeyi unutma hepimize umut oldun 🤍🥹

ay pozitif hamilesiniz bence de inşallah sağlıkla ilerlesin 😍 ben de bu akşam test yapacağım dualarınıza talibim

15 günde kan verdim canım bugün 16 günüm işte 13 günü silikti 14 günde bir tık daha belirgindi ama işte bu attığım fotoğraftaki erken gebelik testine daha belirgin çıktı
Yarın benim de iğne sonrası 11. Günüm olacak test yapacağım sabah işe gitmeden inşallah bende pozitif görürüm çok istiyorum 🙏🏻

Back
X