Çatlatma iğnesi 16. Gün idrar testi negatif olup sonradan pozitife dönen varmı

mimoza3866

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
72
7
6
24
Hanımlar merhaba bugün çatlatma iğnesinin 16. Günü kaset test aldım ama negatif kan verip gebeliği öğrenen oldumu

Peki bilinen bir rahatsızlığınız var mıydı bende pkos var ve lh değerim çok yüksek
Bendede pcos var. Hatta doktor bugün baktı pcosum babası olmuşsun dedi( yani çok kuvvetli bir pcos hastasısın demek istedi) aşırı morelim bozuldu ağladım. Ama hepsi bir imtihan 3 senelik evliyim 23 yaşındayım

Allah'tan ümit kesilmez lakin çok takmamak ve araştırmak lazım galiba. Benim ilk iğnemde tel elimden düşmedi sürekli formları okuyordum... Ama sonu hüsran oldu maalesef

Allah'tan ümit kesilmez lakin çok takmamak ve araştırmak lazım galiba. Benim ilk iğnemde tel elimden düşmedi sürekli formları okuyordum... Ama sonu hüsran oldu maalesef
Ama sen morelini bozma tabiki... İlk denemede hamile kalan çok kişi var. Olmazsa da üzülme çünkü her çatlatma iğnesi den sonra ihtimal daha çok artıyormuş.

Ama sen morelini bozma tabiki... İlk denemede hamile kalan çok kişi var. Olmazsa da üzülme çünkü her çatlatma iğnesi den sonra ihtimal daha çok artıyormuş.
Doktorum bana bu ayda olmazsa diğer ay rahim filmi çekelim dedi. Hayırlısı nasip. Miraç kandili yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm anne baba olmak isteyen kullarına hayılrı evlat versin inşallah

Benim de neredeyse bütün günüm burada benim hikayeme yakın olanların yazısını okumakla geçiyor ve maalesef ki bu ayda gitti gibime geliyor …Allah gerçekten isteyen herkese nasip etsin stres pkosun en büyük düşmanıymış ama gelde stres yapma sizin içinde hayırlısıyla biran önce olur inşallah yaşınız çok genç bu avantaj ve kilo vermeye çalışın eğer kilonuz varsa ben öyle yapmaya çalışıyorum

Hanımlar merhaba bugün çatlatma iğnesinin 16. Günü kaset test aldım ama negatif kan verip gebeliği öğrenen oldumu
Benimde 15. Günü normalde salı günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım çok şiddetli bel ağrım var kan testi verdim negatif çıktı ablamda çatlatma iğnesi ile gebe kaldı 25 gün sonra öğrendi ama sizce pozitif olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…