Çatlatma iğnesi 16.gun test

Çok sevindim canım
Sağlıkla bir şekilde kucağına al inşallah
Sizin iğne ile ilk denemeniz miydi?
Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah evet canım ilk denememdi daha önce hiç klomen kullanmadım veya iğne vurulmadim

Maalesef regl oldum

Benim Dr iğne de tutmazsa aşılama yaparız dd

Benim Klomen ve Ovitrelle ile ilgili bir problemim olmadı
İkisi de güzel sonuç verdi
Günü tutturamadık herhalde
Muhtemelen yine onlarla devam ederim
2. denemem olacak
Doktoruma danışacağım ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum
Klomen’i ve Ovitrelle’i 3- 4 kez kullandıktan sonra aşılamaya geçiliyormuş sanırım
İlk denememde olmazsa ne yapacağız diye sormuştum da iyi düşünelim şimdi o zaman konuşuruz demişti söylememişti
Pazartesi öğreneceğim gidişatı

BENCE DE KLOMEN VE IGNE COK ETKILI BEN SONUC ALDIM MUHTEMELEN SENDE ALIRDIN DEDIGIN GIBI GUN TUTMADI BENCE 36.SAATI FALAN BEKLEME IGNEYI VURULDUGUN GUN ETKI ETMEYE BASLIYOR VURULMA GUNU VE SONRAKI IKI GUN BOYUNCA ILISKI DENE BU SEFER

BENCE DE KLOMEN VE IGNE COK ETKILI BEN SONUC ALDIM MUHTEMELEN SENDE ALIRDIN DEDIGIN GIBI GUN TUTMADI BENCE 36.SAATI FALAN BEKLEME IGNEYI VURULDUGUN GUN ETKI ETMEYE BASLIYOR VURULMA GUNU VE SONRAKI IKI GUN BOYUNCA ILISKI DENE BU SEFER

Teşekkür ederim canım tavsiyen için
Bu sefer öyle deneriz olmadı

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütebilmeyi nasip etsin sizi tanımasam da hamile kalmış olmanıza çok sevindim. Bir şey soracaktım bu yoldan geçmiş biri olarak tecrübelerinizi merak ettim. Ben tiroid ve pcos kaynaklı düzensiz adet oluyorum bu ay duphaston ve klomen verdi doktor adetin ikinci günü klomene başladım günde bir tane olacak şekilde dün klomen bitişinin 5. Günüydü kontrole gittim 19 mm bir tane yumurtan var dedi istersen ovitrelle vuralım eczaneden al gel dedi ama bulunduğum yerdeki eczanelerin hiçbirinde yoktu iğne o yüzden doktor da kendi kendinin çatlamasını bekleyelim iki güne bir ilişki önerdi ben bu üç günü değerlendirmeyi düşünüyorum çatlarsa diye. Doktor size yumurtalarınız kaç mm iken iğne vurdu kesin vurulmalısın dedi mi ne yapacağım bilmiyorum çok strese girdim önerilerinize açığım

Merhaba öncelikle bende polikistik over hastasıyım bizde döngü doğal olarak dönmediği için düzensizlik oluyor zaten iğne bu yüzden önemli bence. Klomen bittiğinde bende iki yumurta oluşmuştu biri 22 falan diğeri de 19 du hiç bekletmeden vurdu bana iğneyi şansa birakmadi iğne olunca bile hangi gün catladigi belli olmayan bisi bu iğne yokken hiç belli olmaz bence iki güne bir değil her gün dene istersen yumurta catladigi gibi sirayet etsin. Aslında Dr unda olması lazım o iğneden neden git kendin al dedi ki

Merhabalar, bende bu ay klomen+ovitrelle ile gebeliği yakalayanlardanım çok şükür. Benim de sizin gibi tiroid problemim ve pcosum vardı yaklaşık 4 aydır tiroid ilacı kullanıyorum ve düzenli olarak omega-3 takviyesi alıyorum, hergün yarım avokado tüketmeye gayret ediyorum. Onun haricinde bu ay için doktorum bana pcosun insülin direnci oluşturması sebebiyle inostol takviye verdi onu kullandım. Benimde klomen ile 1 tane yumurtam gelişti döngümün 16. Günüydü ve yumurtam 15.5 mm di. Doktor bana iki gün sonra iğneyi olmamı söyledi bu süreçte yumurtam biraz daha büyümüştü muhtemelen. Ben şanslıydım iğneyi buldum fakat siz bulamadıysanız bol bol havuç tüketin. Ben eve 2 kilo havuç almıştım eğer iğne bulamazsam tüketeyim diye günde 3-4 tane havuç yerseniz yumurtayı çatlatmaya yardımcı olacaktır

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim havuç etki ettiğini bilmiyordum çok sevdiğim bişey her gün bolca yerim artık ve inositol olarak hangi ilacı verdi doktor

Bilmiyorum ya ve çok pahalı bir iğneymiş sanırım anlamadım valla küçük şehirde yaşayınca başka doktor imkanım da yok beklemekten başka çarem yok sanırım her gün değerlendirmeye çalışcam inşallah tutar çok istiyorum gerçekten. Peki sizin gebelik oluştu mu iğneden sonra

Özel doktorda vuruldum 1700 TL aldılar iğne için devlette ne kadar bilmiyorum. Evet iğneden 16 gün sonra testlerin pozitif çıktı kanda verdim çok şükür oluşmuş tek kötü yanı çok erken öğreniyosun gebeliği planlı ve takipte olduğu için. Şuan bir zigot benimkisi mesela

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim havuç etki ettiğini bilmiyordum çok sevdiğim bişey her gün bolca yerim artık ve inositol olarak hangi ilacı verdi doktor
Rica ederim ne demek umarım sağlıklı bir bebişiniz olur sizinde inostrol diye bi ilaç verdi içerisinde folik asit de vardı fakat biraz pahalıydı sanırım daha uygun fiyatlı inostoller de var biraz araştırırsanız bulabilirsiniz

Merhaba kaçıncı gün adet oldunuz aceba benimde 16. Günüm olmadım daha

Merhaba,
İğne yaptırdığım günü sayarsak 20. gün gelmeye başladı, 21. gün tam adet oldum
Varmıydı belileriniz aceba. Benimde 16. Günüm ama olmadım daha olmadığına da çok eminim çünkü doğru değerlendiremedik..

Varmıydı belileriniz aceba. Benimde 16. Günüm ama olmadım daha olmadığına da çok eminim çünkü doğru değerlendiremedik..

Bende çok belirti vardı
Başta sağ tarafta bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Sonra sol kasığım ağrıdı, bazen regli olacakmışım gibi şiddetli ağrı oldu
Birkaç gün sarı akıntı geldi ve göğüslerim dolgunlaştı
Yumurtlama olduğunda da ağrı oluyormuş
Geçen ay benim progesteronum 20.1 çıkmıştı yani yumurtam tam çatlamıştı, güzel yumurtlamıştım o yüzden herhalde belirtiler oldu

İnşallah bu ay olur sizin. Bende şuan hiç belirti vs yok normalde de olmaz zaten de düzensiz bir de adetim… test yapıp yapmamak arasında kaldım. Doktorum da bekleyelim 1 hafta diyor da nasıl bekliyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…