Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutacak olursa 1 günle de oluyor 10 günle de canım takma kafana. Adet günunu bekle ondan sonra test yap.Arkadaslar kasım 08 de catlatma ignesi vuruldum 2 tane yumurtam vardi. Sadece dün ve bugun iliskiye girme imkanimiz vardi. Sizce turar mi. Daha once klomen kullandim ve eger hamileysem ne gibi belirti olur
Ay 8 inde igne oldum afet gunum 25 yafa 27 si okadar beklersem çatlarim ben resmenTutacak olursa 1 günle de oluyor 10 günle de canım takma kafana. Adet günunu bekle ondan sonra test yap.
8inde olduysan iğneyi o günden itibaren 15. Gün test yap canım. Inşaallah hayirli haber alırsınAy 8 inde igne oldum afet gunum 25 yafa 27 si okadar beklersem çatlarim ben resmen
Teşekkür ederim sende mi yaptin igneyi var mı bebişin8inde olduysan iğneyi o günden itibaren 15. Gün test yap canım. Inşaallah hayirli haber alırsın
Ben de yaptırmıştım 2019 aralik da suan 14 aylik oğlum var. İkinciyi düşünüyoruz gecen ay yaptırdım igne tutmadı nasip kismetTeşekkür ederim sende mi yaptin igneyi var mı bebişin
Ay amin cnm sagol8inde olduysan iğneyi o günden itibaren 15. Gün test yap canım. Inşaallah hayirli haber alırsın
Adet gunun mu peki eger değilse doktoruna danış belki bebek yerlesiyor bunun icin ilac verebilir sanaKızlar bende 8 gün önce çatlatma iğnesi yaptım bugün kanamam var geceden başladı devam ediyor kasık ağrısı da var normal mi? Adet kanaması gibi koyu değil şuanda
8 gün önce çatlatma iğnesi yaptım Adetime 12 13 gün var biraz fazla kanamam yaAdet gunun mu peki eger değilse doktoruna danış belki bebek yerlesiyor bunun icin ilac verebilir sana
Ulasamazsam hastaneye git daha cok varmis adetine8 gün önce çatlatma iğnesi yaptım Adetime 12 13 gün var biraz fazla kanamam ya
Doktora ulaşabilirsem sorcam inşallah kötü bir şey değildir
8 gün çok erken iğnenin üstünden canım bebek olmasa bile 15 gün sonra adet olursun iğneden sonra sen bir doktora git vakit geçmeden8 gün önce çatlatma iğnesi yaptım Adetime 12 13 gün var biraz fazla kanamam ya
Doktora ulaşabilirsem sorcam inşallah kötü bir şey değildir
Yarın gideceğim inşallah. Teşekkür ederim. Rabbım sıkıntılarımızı gidersin inşallah8 gün çok erken iğnenin üstünden canım bebek olmasa bile 15 gün sonra adet olursun iğneden sonra sen bir doktora git vakit geçmeden
Tutmadığı da gününe bir hafta kala adet öncesi belirtiler olmuş muydu?Ben de yaptırmıştım 2019 aralik da suan 14 aylik oğlum var. İkinciyi düşünüyoruz gecen ay yaptırdım igne tutmadı nasip kismet
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri hemen hemen ayni. Pek fazla ayırt edemedim ben. Aynı göğüs hassasiyeti kasik ve bel ağrısı olmuştuTutmadığı da gününe bir hafta kala adet öncesi belirtiler olmuş muydu?
Benim bi haftam var göğüs bel değilde her an adet olucağımızı hissederiz ya öyleyim.Adet belirtileriyle gebelik belirtileri hemen hemen ayni. Pek fazla ayırt edemedim ben. Aynı göğüs hassasiyeti kasik ve bel ağrısı olmuştu