Çatlatma iğnesi 2021 kasım

Ballmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2021
130
14
13
32
Arkadaslar kasım 08 de catlatma ignesi vuruldum 2 tane yumurtam vardi. Sadece dün ve bugun iliskiye girme imkanimiz vardi. Sizce turar mi. Daha once klomen kullandim ve eger hamileysem ne gibi belirti olur

Arkadaslar kasım 08 de catlatma ignesi vuruldum 2 tane yumurtam vardi. Sadece dün ve bugun iliskiye girme imkanimiz vardi. Sizce turar mi. Daha once klomen kullandim ve eger hamileysem ne gibi belirti olur
Tutacak olursa 1 günle de oluyor 10 günle de canım takma kafana. Adet günunu bekle ondan sonra test yap.

Kızlar bende 8 gün önce çatlatma iğnesi yaptım bugün kanamam var geceden başladı devam ediyor kasık ağrısı da var normal mi? Adet kanaması gibi koyu değil şuanda

Kızlar bende 8 gün önce çatlatma iğnesi yaptım bugün kanamam var geceden başladı devam ediyor kasık ağrısı da var normal mi? Adet kanaması gibi koyu değil şuanda
Adet gunun mu peki eger değilse doktoruna danış belki bebek yerlesiyor bunun icin ilac verebilir sana

Adet gunun mu peki eger değilse doktoruna danış belki bebek yerlesiyor bunun icin ilac verebilir sana
8 gün önce çatlatma iğnesi yaptım Adetime 12 13 gün var biraz fazla kanamam ya
Doktora ulaşabilirsem sorcam inşallah kötü bir şey değildir

8 gün önce çatlatma iğnesi yaptım Adetime 12 13 gün var biraz fazla kanamam ya
Doktora ulaşabilirsem sorcam inşallah kötü bir şey değildir
8 gün çok erken iğnenin üstünden canım bebek olmasa bile 15 gün sonra adet olursun iğneden sonra sen bir doktora git vakit geçmeden

Adet belirtileriyle gebelik belirtileri hemen hemen ayni. Pek fazla ayırt edemedim ben. Aynı göğüs hassasiyeti kasik ve bel ağrısı olmuştu
Benim bi haftam var göğüs bel değilde her an adet olucağımızı hissederiz ya öyleyim.

Back
X