Cnm sorun olmaz bn igneden bir gün öncede dedi sonra dedgi o saatlerde yani oldu suan 30 haftalık gebeyim 31 ie grcm hatta klomen catlma ignesi kullndm hattaArkadaşlar klomen kullandim catlatma iğnesi verdi doktor .İğneden tam 24 saat sonra iliski önerdi.Sabah 10'da iğne oldum ertesi akşam 10'da iliski dedi.Yanlis hesaplamış olamaz degil mi?Genelde 36 saat sonra diyorlar benimki niye 24 saat dedi stres yaptim biraz
Ayy gözünüz aydin ben birkac doktor değiştirmek zorunda kaldım. Bur gun öncesi demedi hicbiri son gittiğim doktor cok tecrübeleydi. 24 saat sonrasına vr ardından gun aşırı iliski dedi 3 gün. Bakalım hayırlısı sizin kac yil sonra tedavinin kaçıncı ayında oldu gebelik?Cnm sorun olmaz bn igneden bir gün öncede dedi sonra dedgi o saatlerde yani oldu suan 30 haftalık gebeyim 31 ie grcm hatta klomen catlma ignesi kullndm hatta
Bnm adet düzenszlgm vardı 1 senem daha ocak ta olck bn hmn istedm bebiş ilkndede tuttu allah sükür olsn işteAyy gözünüz aydin ben birkac doktor değiştirmek zorunda kaldım. Bur gun öncesi demedi hicbiri son gittiğim doktor cok tecrübeleydi. 24 saat sonrasına vr ardından gun aşırı iliski dedi 3 gün. Bakalım hayırlısı sizin kac yil sonra tedavinin kaçıncı ayında oldu gebelik?
Gözünüz aydın tekradanBnm adet düzenszlgm vardı 1 senem daha ocak ta olck bn hmn istedm bebiş ilkndede tuttu allah sükür olsn işte
Cok tsk ederimGözünüz aydın tekradan
Merhaba benimde 10 aydir cocugum olmuyor bes ay once kimyasal gebelik gecirdim ne zaman veriyor doktor catlatma ignesini biz gitsek verirmi acaba kusura bakmayin hic bilgim yok bu konuda onun icin soruyorumCnm sorun olmaz bn igneden bir gün öncede dedi sonra dedgi o saatlerde yani oldu suan 30 haftalık gebeyim 31 ie grcm hatta klomen catlma ignesi kullndm hatta
Doktora git hormon tahlilleri istyr bi kaç test ondn snra duruma göre bakıyr klomen yumurta büyüynce catlatma ignesi yapılıyr işteMerhaba benimde 10 aydir cocugum olmuyor bes ay once kimyasal gebelik gecirdim ne zaman veriyor doktor catlatma ignesini biz gitsek verirmi acaba kusura bakmayin hic bilgim yok bu konuda onun icin soruyorum
Canım ben de senin gibiydim şimdilerde tedavi görüyorum ama tüp bebek diyorlar bana bak git eczaneden ovilasyon testi al aynı gebelik testi gibi çift çizgi çıkarsa yumurtan çatlamış demektir ama şöyle de hesapla diğelim sen 30 günde bir adet görüyorsun adetin başladığı gün say 16.gün çatlaması gerek ama 28 günde bir adet görüyorsan adetin başladığı günden itibaren 14.cü günü çatlaması lazım sen yine 12 ci günüde yap testi ilk sefer Bi dene bu şekilde istersen ama muhakkak hormon testi yaptır adetinin 2 günü oluyor genelde ama önce Bi Dr bul ben çok Dr gezdim iyi Bi Dr bulmanı tavsiye ederim anlayışlı biri çok önemli çnkü AMH TESTİ muhakkak yaptır 300 TL ben yaptırdım o konudada bilgin olsun amh değeri 1in altındaysa hemen tüp bebek diolar benim 0.14 fsh de 17.26 yüksek çıktı o da bu şartlarda tüo bebek diolar tabi bende şimdi tüp bebek merkezi arayışındayım fiyat vs araştırıyorum bilgisi olan var ise bana yazsın lütfenMerhaba benimde 10 aydir cocugum olmuyor bes ay once kimyasal gebelik gecirdim ne zaman veriyor doktor catlatma ignesini biz gitsek verirmi acaba kusura bakmayin hic bilgim yok bu konuda onun icin soruyorum
BenCanım ben de senin gibiydim şimdilerde tedavi görüyorum ama tüp bebek diyorlar bana bak git eczaneden ovilasyon testi al aynı gebelik testi gibi çift çizgi çıkarsa yumurtan çatlamış demektir ama şöyle de hesapla diğelim sen 30 günde bir adet görüyorsun adetin başladığı gün say 16.gün çatlaması gerek ama 28 günde bir adet görüyorsan adetin başladığı günden itibaren 14.cü günü çatlaması lazım sen yine 12 ci günüde yap testi ilk sefer Bi dene bu şekilde istersen ama muhakkak hormon testi yaptır adetinin 2 günü oluyor genelde ama önce Bi Dr bul ben çok Dr gezdim iyi Bi Dr bulmanı tavsiye ederim anlayışlı biri çok önemli çnkü AMH TESTİ muhakkak yaptır 300 TL ben yaptırdım o konudada bilgin olsun amh değeri 1in altındaysa hemen tüp bebek diolar benim 0.14 fsh de 17.26 yüksek çıktı o da bu şartlarda tüo bebek diolar tabi bende şimdi tüp bebek merkezi arayışındayım fiyat vs araştırıyorum bilgisi olan var ise bana yazsın lütfen
Saol canim her seyi denedim ovulasyon testini fala ama olmadi iste psikolojikte olabilir esimde test falan yaptırmıyor kendine Ben zaten hormon testi yaptirmistim 4 ay once falan bir sorun yok dedi doktor zaten adetimde duzenli daha sonra bana 3 ay daha olmazsa gel dedi 6 ay oldu yine olmayinca tekrar verdim hormon testi ama adet oldugum icin muayene edemedi simdi de gidicem iste tekrar adetim pazartesi bitmişti denemeye devam şu anda Allahim hayırlısını versin insallah isteyen herkese
36 saat sonra yumurta çatlıyormuş bazı doktorlara göre çatlama anında spermin orada olması çatladıktam sonra spermin gelmesinden daha iyiymiş sperm de 3-5 gün hatta bir haftaya kadar vücudumuzda canlı kalkabiliyormuş o yüzdem 24. Saat önermiş olabilir mantıklı duruyorArkadaşlar klomen kullandim catlatma iğnesi verdi doktor .İğneden tam 24 saat sonra iliski önerdi.Sabah 10'da iğne oldum ertesi akşam 10'da iliski dedi.Yanlis hesaplamış olamaz degil mi?Genelde 36 saat sonra diyorlar benimki niye 24 saat dedi stres yaptim biraz
Amin canım Bi sıkıntın yoksa hormonların da vakti zamanı değildir belki ama eşininde görünmesi şart güzelce konuş bence onda sperm sayısı düşük olabilir eğrilik olabilir etrafımızda gördük hep Dr da zaten eşinden test yapmasını isteyecek sende sıkıntı yoksa ki inş yoktur ikinizde de problem çok sıkıntılı stresli şeylermiş hiç aklıma bebek için Dr Dr gezeceğim aklıma gelmezdi biz tedavimizi görücez gerisi rabbim dilerse hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallahSaol canim her seyi denedim ovulasyon testini fala ama olmadi iste psikolojikte olabilir esimde test falan yaptırmıyor kendine Ben zaten hormon testi yaptirmistim 4 ay once falan bir sorun yok dedi doktor zaten adetimde duzenli daha sonra bana 3 ay daha olmazsa gel dedi 6 ay oldu yine olmayinca tekrar verdim hormon testi ama adet oldugum icin muayene edemedi simdi de gidicem iste tekrar adetim pazartesi bitmişti denemeye devam şu anda Allahim hayırlısını versin insallah isteyen herkese
Amin insallah canim ben bugun doktora gittim muayene etti bir yumurtan catlamis biride catlamak uzeredir dedi 20 santimmis o galiba adetim bitelide 4-5 gun oldu aslinda erken catlamis sanki biraz felaket bir kasik agrim var sanirim yumurtalar buyuyup catlamak uzereyken böyle agrilar oluyorAmin canım Bi sıkıntın yoksa hormonların da vakti zamanı değildir belki ama eşininde görünmesi şart güzelce konuş bence onda sperm sayısı düşük olabilir eğrilik olabilir etrafımızda gördük hep Dr da zaten eşinden test yapmasını isteyecek sende sıkıntı yoksa ki inş yoktur ikinizde de problem çok sıkıntılı stresli şeylermiş hiç aklıma bebek için Dr Dr gezeceğim aklıma gelmezdi biz tedavimizi görücez gerisi rabbim dilerse hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah
İğneyi adetinizden önce ki zaman damı vuruldunuz yoksa adetten bitiminden sonra mıCnm sorun olmaz bn igneden bir gün öncede dedi sonra dedgi o saatlerde yani oldu suan 30 haftalık gebeyim 31 ie grcm hatta klomen catlma ignesi kullndm hatta
Adet bittktn snraİğneyi adetinizden önce ki zaman damı vuruldunuz yoksa adetten bitiminden sonra mı
Peki igne kullanmadan önce ilaç felan kullandınız mı yoksa direk iğne mi yapıldıAdet bittktn snra
Bide ben şubat ayında klomen kullandım yumurtalıklarım zayıfdı sonra kontrole gittim doktor çok güzel gelişmiş bu ay kendiniz deneyin bida haki ay Adet olursan gel dedi adetliyken mi gitsem adetten sonra mı bilemedim ama adetime 15 gün var ama hemen hemen 5 gündür göğüs ucumu tutunca böyle acıyor saçım falan değince o acıyı hissedebiliyorım acaba ilaç kullandığım için midirAdet bittktn snra
Klomen kullndm cnm adet oldm yumurtamın büyümesni bekledk büynce igne 14 gün snra test yptm gbeydm suan kızım dogdu 2 aylık olcz nerdysePeki igne kullanmadan önce ilaç felan kullandınız mı yoksa direk iğne mi yapıldı
AA iğneden 14 gün sonra belli oluyor mu hemen bide şey duydum mesela adetin bitti iğne vuruldun iğneden 14 gün sonra tekrar adet olunabiliyormuş doğrumuKlomen kullndm cnm adet oldm yumurtamın büyümesni bekledk büynce igne 14 gün snra test yptm gbeydm suan kızım dogdu 2 aylık olcz nerdyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?