Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala iğnenin etkisi olabilir 8.gün erkenMerhaba catlatma ignesi 8. Gun testim sizce bu kadar koyu goren oldu mu
Bende boyle düşünüyorum ama dunden daha koyu cikinca bi heyecanlandimHala iğnenin etkisi olabilir 8.gün erken
10. Gunum 7-8-9 dan silik cikmaya basladiBenim de aynı şekilde çıkmıştı 7-8 günlerde. Koyulaşma varsa bence hamilesinizben 4-5 günlerde de iğnenin silikleştiğini gördüğüm için emindim. İnş sağlıkla devam eder
![]()
Bugun boyle cikti ama ilk idrar degil
sizin testleriniz nasilBenm de 9. Günüm bugün Perşembe test ver dedi inşallah tutar
İlk idrar olması önemli. Bütün gece toplanan hcg hormonu daha yüksek çıkıyor. Bence yarın sabah tekrarlayın10. Gunum 7-8-9 dan silik cikmaya basladi
Sabah yapacağım tekrarrİlk idrar olması önemli. Bütün gece toplanan hcg hormonu daha yüksek çıkıyor. Bence yarın sabah tekrarlayın
yaptınızmıSabah yapacağım tekrarr
Merhaba evet yaptim negatif malesefyaptınızmı
Üzülme canım Allah en kısa zamanda nasip edecek inşallahMerhaba evet yaptim negatif malesef
Adetim duzenli ama pcos varÜzülme canım Allah en kısa zamanda nasip edecek inşallahbenimde 1 yıldır olmuyor ayıptır sorması sizin probleminiz nedir pcos mu adetiniz düzensiz mi
Burda cok zor gorunen bir cizgi var ama muhtemlen kalan son ignenin etkileriyaptınızmı
Bende de ultrasonda pco görüntüsü var adetim düzenli hormon testlerim falan normal çıktı..Stres yapmayın biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalışın o zaman oluyormuş diyorlar (benimde daha olmadı ama)kafanızı yormayınAdetim duzenli ama pcos var