Ben 10.gün ve 11.gün yaptım negatifSelam kızlar çatlatma iğnesinden sonra kaç gün sonra test yaptınız
14.gün yap demişti doktor dayanamadım yaptım negatifi görünce mod düşüyor o kadar da umutluydum nasip bakalım:)14 günden once kesinlikle test yapma gebelik olmasa bile sonuçlar pozitif çıkar üzülürsün adet zamanını bekle
Kısmet hersey üzülme bu ay olmadı önümüzdeki ay olur kafaya takmamak gerekıyor sadece ama bizde onu beceremıyoruz14.gün yap demişti doktor dayanamadım yaptım negatifi görünce mod düşüyor o kadar da umutluydum nasip bakalım:)
Evet ama ben pek takmıyorum Allahın bir bildiği vardır :) insan hemen olsun istiyiveriyor tabiKısmet hersey üzülme bu ay olmadı önümüzdeki ay olur kafaya takmamak gerekıyor sadece ama bizde onu beceremıyoruz
Son durumunuz nedirBenimde 5 ama benim sağ tüpüm alındı. Solda olanlar bakalım döllendi mi . bugün testim gene negatif
Yarın kan tahlili vereceğim Allah izin verirse. Siz kaçıncı gündesinizSon durumunuz nedir
Benim 14 yarın kan tahlili vereceğim doktor istedi. Ben geçen hafta da verdim uçuk çıkardıö dermatoloğum tedaviye başlamakmiçin istedi 3 çıktı 10. Gündü bugün 14 oldu umarım yükselme olmuşturYarın kan tahlili vereceğim Allah izin verirse. Siz kaçıncı gündesiniz
Yeni yerleşiyordur inşallah yükselirBenim 14 yarın kan tahlili vereceğim doktor istedi. Ben geçen hafta da verdim uçuk çıkardıö dermatoloğum tedaviye başlamakmiçin istedi 3 çıktı 10. Gündü bugün 14 oldu umarım yükselme olmuştur
Amin inşalllahhh rabbim duysun sesimizi kimsenin kucağını boş brakmasınYeni yerleşiyordur inşallah yükselir
Amin inşallah yaAmin inşalllahhh rabbim duysun sesimizi kimsenin kucağını boş brakmasın
Evet çok heyecanlı bekliyoruz :)az önce kan testi verdim sonuçlar çıkar 1 2 saate çok heycanlıyım
2,5 çıktı sanırım bu saatten sonra da yükselmezEvet çok heyecanlı bekliyoruz :)
2,5 çıktı sanırım bu saatten sonra da yükselmez
Allahtan umut kesilmez ama sen gene reglin gecikirse bir daha test yap canım2,5 çıktı sanırım bu saatten sonra da yükselmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?