Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet dönebilir iğne etkisini bitirmiştir 14. Gün yine dene inşallah vardır. Ben geçen ay 15. Gün kan verdim negatifti 17. Gün regl oldum. Bu ay 8. Gün pozitif çıktı
Evet dönebilir iğne etkisini bitirmiştir 14. Gün yine dene inşallah vardır. Ben geçen ay 15. Gün kan verdim negatifti 17. Gün regl oldum. Bu ay 8. Gün pozitif çıktı
canım senin yaptıgın erken gebelik mi normal test mi ben normal test yapmıştım bakalım beklıyorum 14. güne kadar dönebilirmiş sonucta tam döllenme ne zaman oldu bilmiyoruz
bende 10.gün test yaptım çok dikkatli bakınca silik bi çizgi var gibi erken gebelik testi yapmıştım ama erken yapmışım sanırım 14. gün yapsam kesin sonuç verir mi sizce? veya 12.gün kan testi versem