Çatlatma iğnesi 9.gün betahcg :15 gidişat???

mrsyaver

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
7
1
1
29
Sat 14.gün sabah erken saatlerde çatlatma iğnesi yaptım sat 22.gün öğleden sonra betahcg 15çıktı.
İki ay önce yine 9.gün testim 9.2çıkmıştı. Test verdiğim günlerde regl ağrısı gibi karın ve kasık ağlarım oluyordu, hala var. Göğüs ucu idrar sıklığı mide rahatsızlığı gibi belirtiler hissediyorum ama 15çıkması ümitlendirdiği için psikolojik de olabilir. Adete 4günüm varvsvs. Aynı durumu yaşayan varsa beklerim.

Sat 14.gün sabah erken saatlerde çatlatma iğnesi yaptım sat 22.gün öğleden sonra betahcg 15çıktı.
İki ay önce yine 9.gün testim 9.2çıkmıştı. Test verdiğim günlerde regl ağrısı gibi karın ve kasık ağlarım oluyordu, hala var. Göğüs ucu idrar sıklığı mide rahatsızlığı gibi belirtiler hissediyorum ama 15çıkması ümitlendirdiği için psikolojik de olabilir. Adete 4günüm varvsvs. Aynı durumu yaşayan varsa beklerim.
Hiçbirşey anlamadım
Ne zaman iğne oldunuz kaç gün geçti anlamadım
Sat 14 sat 22 ne
Sat : Son adet tarihi demek
Bu yüzden sat 14 sat 22 anlayamadım
Ama iğneden sonraki 8.günümde testim negatif çıkmıştı,iğnenin etkisi geçmişti. Pozitife dönmedi 16.günde adet oldum. Sizin iğneden 12 gün geçince olan testte çıkam sonucun doğru olma ihtimali yüksek

Hiçbirşey anlamadım
Ne zaman iğne oldunuz kaç gün geçti anlamadım
Sat 14 sat 22 ne
Sat : Son adet tarihi demek
Bu yüzden sat 14 sat 22 anlayamadım
Ama iğneden sonraki 8.günümde testim negatif çıkmıştı,iğnenin etkisi geçmişti. Pozitife dönmedi 16.günde adet oldum. Sizin iğneden 12 gün geçince olan testte çıkam sonucun doğru olma ihtimali yüksek
Son adet tarihimin 14.günü sabahı çatlatma iğnesi oldum, yine son adet tarihimin 22.günü öğleden sonra kan tahlili verdim. Arada 8-9günüm var ve tahlil sonucu 15 çıktı.
İki ay önce de tam bu şekilde iğnenin 8-9.günü tahlil vermiştim 9.2 çıkmıştı. Bu ay 15çıkması bile ümitlendirdi. Destek tahlil için 2-3gün bekliyorum ve bu arada idrardan gebelik testi yapıyorum. İkinci çizgiler silik silik de olsa çıkıyor sanki. Belirtiler var gibi ama psikolojik de olabilir.

Son adet tarihimin 14.günü sabahı çatlatma iğnesi oldum, yine son adet tarihimin 22.günü öğleden sonra kan tahlili verdim. Arada 8-9günüm var ve tahlil sonucu 15 çıktı.
İki ay önce de tam bu şekilde iğnenin 8-9.günü tahlil vermiştim 9.2 çıkmıştı. Bu ay 15çıkması bile ümitlendirdi. Destek tahlil için 2-3gün bekliyorum ve bu arada idrardan gebelik testi yapıyorum. İkinci çizgiler silik silik de olsa çıkıyor sanki. Belirtiler var gibi ama psikolojik de olabilir.
En kesin sonuç iğnenin 14.gününde çıkar
Sabırla bekleyin gönlünüzce olsun 🤲🏼♥️

Sonucum pozitif beta 15çıkmasının ardından 3gün sonra tekrar verdim 120, ondan 2gün sonra 500 çıktı çok şükür

Aynı durumu bende yaşadım iğneden sonra 7. Gün 7.30 çıktı değerim 2 gün sonra tekrar verdin 3.2 çıktı .sonra yükselir mi bilemedim

Sonucum pozitif beta 15çıkmasının ardından 3gün sonra tekrar verdim 120, ondan 2gün sonra 500 çıktı çok şükür
Oncelikle hayirli olsun rabbim kucaginiza almayi nasip etsin İdrar testi yapmismiydiniz varsa fotograflarini buraya atarmisiniz ben ve bu surecte olan insanlae icin yol gosterici olur

Oncelikle hayirli olsun rabbim kucaginiza almayi nasip etsin İdrar testi yapmismiydiniz varsa fotograflarini buraya atarmisiniz ben ve bu surecte olan insanlae icin yol gosterici olur
Atayım ama hep aynı marka değil testler ayrıca 9.gün test yapmamışım, 8.günden sonra iğne etkisi azalmış ama hiç sıfırlamamış 12.günde artışa geçmiş

Eklentiler

• 16851288662238712716438015132638.webp
    16851288662238712716438015132638.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 164
Merhabalar bişi sorucam yanlış anlamadım dimi çatlatma iğnesinin 8. Günü kan testiniz 15 çıktı ?

Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum iğne vuralı 7 gün oluyor dayanamayıp büğün kan verdim 14 çıktı acaba bendede var mıdır cuma günü tekrar vericem de
İğne etkisidir hala.
Benim 7.gün tamamen silinmişti.
Önceki iğnemde de 9.gün gitmişti beta etkisi
İdrar testiyle takip edin

Benim doktorum adetin geldiğinde yap demişti bide ilk 12-13 gün aldatıcı oluyor diye biliyorum çünkü zaten iğnenin ve o ilaçların etkisiyle hamilelik belirtileri oluyor insanda hatta bu yüzden ben çok etkilenmiştim psikolojik olarak sonra doktorum bunun beni etkilediğini bu yüzden tekrarlamayacagini dört beş ay daha dene gel aşılama yapalım demişti yani belirtilerinize bakmayın bunlar aldatıcı ve yıpratıcı oluyor hakkınızda hayırlısını versin umarım bu sefer olur 🙏🙏

Back
X