İnşallah kalıntı degildir ya6.13 çıktı 2 güne bir vericem bakalıö
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kalıntı degildir ya6.13 çıktı 2 güne bir vericem bakalıö
InsAllah canim benim de az omce yaptim silik cikti insallah kalinti degildir ikimizinki de cok heycanlıİnşallah kalıntı degildir ya
Ayyyy gerçektenn miiInsAllah canim benim de az omce yaptim silik cikti insallah kalinti degildir ikimizinki de cok heycanlı
Sanirim yalanci pozitif cunku o testte hep oyle oluyormus frewlly simdi dayanamadim baska marka yaptım negatifAyyyy gerçektenn mii
Erken gebelik yapıyorsun demiSanirim yalanci pozitif cunku o testte hep oyle oluyormus frewlly simdi dayanamadim baska marka yaptım negatif
EvetErken gebelik yapıyorsun demi
Çook mutlu oldum inşallah bu şekilde ilerler
Ya ama freely marka surekli yalanci pozitif cikariyormus bide baska markayla yaptım negatif cikti canim cok ümidim kalmadiÇook mutlu oldum inşallah bu şekilde ilerler
Naptın bi değişiklik varmı bel ve adet sancısı çekiyorum inşallah normaldirYa ama freely marka surekli yalanci pozitif cikariyormus bide baska markayla yaptım negatif cikti canim cok ümidim kalmadi
İnşallah yükselir bende 7.37 ile öğrenmiştim hayırlısı olsun6.13 çıktı 2 güne bir vericem bakalıö
Kaçıncı gününüzde öğrenmiştiniz bide bugun adet sancısı var normal miİnşallah yükselir bende 7.37 ile öğrenmiştim hayırlısı olsun![]()
10. Günde öğrenmiştim bende evet normal hala oluyor sancılar belli bir süre devam ediyormuş geliyor gidiyor bir gün oluyor bir gün olmuyorKaçıncı gününüzde öğrenmiştiniz bide bugun adet sancısı var normal mi
İnşallah öyledir sizindemi aşılamaydı10. Günde öğrenmiştim bende evet normal hala oluyor sancılar belli bir süre devam ediyormuş geliyor gidiyor bir gün oluyor bir gün olmuyor
Dayanamadim gidip kan verdim canimNaptın bi değişiklik varmı bel ve adet sancısı çekiyorum inşallah normaldir
Dayanamadim gidip kan verdim canim0.5 cikti progestanı birakayim mi ya asilamada 11. Gün
BUrdan dönmez heralde en azindan adetim gecikmesin fitili birakayimNaptın bi değişiklik varmı bel ve adet sancısı çekiyorum inşallah normaldir
Evet inşallah sizinde vardırİnşallah öyledir sizindemi aşılamaydı
Bugunki testimde çok ince çıktı ama çizgiEvet inşallah sizinde vardır![]()
Canim tekrar test verdin mi merak ettim yukseldi mi betanİnşallah kalıntı degildir ya
Hadi hayırlısı olsun inşallah sizinledir kan verin isterseniz daha net olurBugunki testimde çok ince çıktı ama çizgi
Hayır bırakma 12 13 günden sonra bile hamile olan insanlar varBUrdan dönmez heralde en azindan adetim gecikmesin fitili birakayim