Çatlatma iğnesi belirti

samsunlu5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
1.003
178
53
23
Çatlatma iğnesi oldum 7.gün rahatsızlandım için kan verdim 13 çıktı
Büğün 9.gün ve aşırı miğde bulantısı ile kustum ağzımda tat yok adetime de 5 gün var

Büğün 9.gün ve aşırı miğde bulantısı ile kustum ağzımda tat yok adetime de 5 gün var
Merhaba bende çatlatma iğnesinin 3. Günü rahatsızlandım karın ağrısı ve kusma oldu bende sağ karın ve kaşığım çok ağrıdı sizde ne rahatsızlığı oldu

Kan da cıktıysa gebe olma ıhtımalın var canım bıda verdınmı. İdrar trstınde cıksa belkı Ovıtın etkısıdır derımde

Kizlar catlama ignesinin etkisi en az 12 gun kandan atilmaz o yuzden kanda cikiyor 14.gunden sonra cikan sonuclari dikkate alin

0 di 3 gun sonra 17.gun 25 ile ogrendim fakat kimyasaldi diger ay hamile kaldim simdi hamileyim sukurler olsun kendiliginden kaldim
Anladım Canım bende 15. Gun tekrar kan verecegım doktora gıdıp. Ilkkez 4.67 lerde oldu beta. Normalde benım 0.300 0.200 lerde olurdu hep ondan umutlandım

Bende çatlatma ignemi bugün saat 10 da vardum kızlar yarın saat 10 gibi değerlendireceğiz ve ondan sonraki günler de doktorum gün aşırı dedi inşallah iyi haberler alırız

Kızlar bi sorum olacaktı bende catlatma iğnesini 21 mayıs aksam 10 da vurdum 23 mayıs öğlenden itibaren çok ağrım oldu bel kasık ve sanırım o gun catlama oldu. 24 mayıs sabah değerlendirdik acaba catlamayı siz de hissediyor musunuz yani umarım doğru tahmin etmişimdir gununu simdi belirtim pek yok arada kasık ağrısı ve göğüs ucu agrısı var

Back
X