Benim de çok fazla ağrım kalmadı gibi ben de olumsuz olmasından korkuyorum bu 2 denemem Eğer bu da olmazsa tüp bebeğe gideceğiz ki o süreç beni çok korkutuyorBenim sadece yaptığım gün çok kasık ağrım olmuştu sonrasında olumsuz oldu deneme
İnşallah olumlu sonuç alırsınızBenim de çok fazla ağrım kalmadı gibi ben de olumsuz olmasından korkuyorum bu 2 denemem Eğer bu da olmazsa tüp bebeğe gideceğiz ki o süreç beni çok korkutuyor
Teşekkür ederim Amin Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallahİnşallah olumlu sonuç alırsınız
Son birkaç saattir kasık ağrım var batma gibi gerginlik gibi. İnsanın kendini dinlememesi elinde değil ama doğru söylüyorsunuz stres yüzünden de olumsuz etkileniyor her şey. Hayırlısı ne diyelimbenim de ağrılar 4-5 gün sürmüştü. herkesin bedeni farklı.. bazılarında erken atılıyor vücuttan.. endişe edip stres yapmayın bence
Peki gebelik elde edebildiniz mi?benim de ağrılar 4-5 gün sürmüştü. herkesin bedeni farklı.. bazılarında erken atılıyor vücuttan.. endişe edip stres yapmayın bence
şuan durumun ne hamile misin?Kızlar selam. Bugün çatlatma iğnesi ovitrelle nin iğne vurulan gün dahil 4. Günü. Etkisinin bu kadar kısa sürede azalması normal mi? İşe yaramadı mı acaba ilk 2 gün özellikle de iğnenin 2. Günü ağrıdan kıvarndım ve geçti şu an bişi hissetmiyorum yaşayan var mı arkadaşlar böyle ağrısı kesilenler?
Hayır şiddetli bir şekilde adet oldum çok ağrılı olduşuan durumun ne hamile misin?
tüh sağlık olsun üzülme sakın bir daha ki sefere olur inşallah .. benimde bugün üçüncü günüm iğne olalı kasıklarımda yanma belimde ağrı karnımda şişlik varHayır şiddetli bir şekilde adet oldum çok ağrılı oldu
İğnenin etkisiyle resmen hamile gibi hissediyo insan tüm belirtiler böyle. Ben bu ay ara verdim çok yordu beni hormon ilaçları iğneleri. Hayırlısı olsun hakkımızdatüh sağlık olsun üzülme sakın bir daha ki sefere olur inşallah .. benimde bugün üçüncü günüm iğne olalı kasıklarımda yanma belimde ağrı karnımda şişlik var
evet öyleymiş hamile etkisi yaratıyormuş vücutta. benim de ilk bu bakalımİğnenin etkisiyle resmen hamile gibi hissediyo insan tüm belirtiler böyle. Ben bu ay ara verdim çok yordu beni hormon ilaçları iğneleri. Hayırlısı olsun hakkımızda
Benmde ilk iğne bugün 12.gün ama hiç bir etki olmadı bende sadece 3/4 gün süren aşırı baş ağrısı bekliyorm bakalım perşembe kan vercem. Tabi günlük takip ediyorum testleevet öyleymiş hamile etkisi yaratıyormuş vücutta. benim de ilk bu bakalım
valla benim dördüncü günüm hala belim ve kasıklarım çok ağrıyorBenmde ilk iğne bugün 12.gün ama hiç bir etki olmadı bende sadece 3/4 gün süren aşırı baş ağrısı bekliyorm bakalım perşembe kan vercem. Tabi günlük takip ediyorum testle
Benm 13. Negatif çıktı.valla benim dördüncü günüm hala belim ve kasıklarım çok ağrıyor
tüh.. ama olsun moralini yüksek tut her şeyin bir zamanı vardır Allah nasip edecek bir günBenm 13. Negatif çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?