- 15 Ocak 2024
- 885
- En iyi cevaplar
- 1
- 241
- 23
- 36
- Konu Sahibi CerkesMaria
-
İğnenin etkisi yaklaşık 11-12 günde geçiyor. Bat'da yaparsanız pozitif negatif belli olur. Erken yaparsanız iğnenin etkisiyle yalancı pozitif görme ihtimaliniz yüksek.
Peki bu ağrılar normal miİğnenin etkisi yaklaşık 11-12 günde geçiyor. Bat'da yaparsanız pozitif negatif belli olur. Erken yaparsanız iğnenin etkisiyle yalancı pozitif görme ihtimaliniz yüksek.
Bende olmuştu ama herkeste aynı mı ya da normal mi bilmiyorumPeki bu ağrılar normal mi
Gebelik oldu mu pekıBende olmuştu ama herkeste aynı mı ya da normal mi bilmiyorum
Oldu ama kalbi durduGebelik oldu mu pekı
Bunlar hep normal iğne etkisi canım benimde 5. Gün çok heyecanlıKızlar merhaba cuma gunu doktora gıttım klomen sonrası yumurtam 17mm olmustu rahım kalınlığı iyi yumurtayı çatlatıcam dedı Çatlatma iğnesi (Gonapeptyl) vuruldu 2 adet cumartesi ve pazartesi ilişki olsun dedi değerlendiriyoruz bugun sol kasıgımda hafıften bır sızlama var bazen keskin bir hal alıyor halsizlik ve bel ağrısı yaşıyorum bunlar normal mi ? Gebelik testini ne zaman yapmam gerekir âdetime normal döngüde 13 gun var
Bunlar hep normal iğne etkisi canım benimde 5. Gün çok heyecanlı
Çatlatma iğnesinin etkileri muhtemelen ben de kaç gündür bu haldeyim ağlayacağım artıkKızlar merhaba cuma gunu doktora gıttım klomen sonrası yumurtam 17mm olmustu rahım kalınlığı iyi yumurtayı çatlatıcam dedı Çatlatma iğnesi (Gonapeptyl) vuruldu 2 adet cumartesi ve pazartesi ilişki olsun dedi değerlendiriyoruz bugun sol kasıgımda hafıften bır sızlama var bazen keskin bir hal alıyor halsizlik ve bel ağrısı yaşıyorum bunlar normal mi ? Gebelik testini ne zaman yapmam gerekir âdetime normal döngüde 13 gun var
Rüyalarıma giriyor kuzumÇatlatma iğnesinin etkileri muhtemelen ben de kaç gündür bu haldeyim ağlayacağım artık
Bir an önce iyi haberler alırsınız inşallahRüyalarıma giriyor kuzum
Bel ağrım daha da cogaldı benımBir an önce iyi haberler alırsınız inşallahAğrılar ne zaman geçti acaba??? Öğretmenim pazartesi bu şekilde okula gidemem 2 gündür yatıyorum .
O zaman inşallah bence hamilesiniz :)Bel ağrım daha da cogaldı benım
Nasıp kuzum sen yıne evde yatabılıyosun ben yarım saat sonra ıse gıdıyorum ağır sanayı fabrıkada calısıyorumO zaman inşallah bence hamilesiniz :)
Gebelik ve regli cok benzer test yapsana kuzumSelam kızlar bende klomen + ovitrelle oldum. Yumurtalar güzel tepki vermişti şansımda yüksekti İğneyi 28 eylülde yaptım iğneden sonraki 13.günüm normal regl döngümde bugün regl günüm ama 3 gündür regl ağrılarım varProgestan fitil de kullanıyorum regl oldum sanıyorum beyazımsı akıntı geliyor fitilden de olabilir. Böyle regl ağrısı yaşayıp gebelik elde eden var mı bilemiyorum moralim bozuldu
O akıntı progestan akıntısıdır. Ben de sancı çekiyorum bence kanama görmeden moralinizi bozmayın ovitrelle yapıyor bu ağrıları . 13 günde kan ya da idrarda gebelik çıkar aslında bir baktırsanız?Selam kızlar bende klomen + ovitrelle oldum. Yumurtalar güzel tepki vermişti şansımda yüksekti İğneyi 28 eylülde yaptım iğneden sonraki 13.günüm normal regl döngümde bugün regl günüm ama 3 gündür regl ağrılarım varProgestan fitil de kullanıyorum regl oldum sanıyorum beyazımsı akıntı geliyor fitilden de olabilir. Böyle regl ağrısı yaşayıp gebelik elde eden var mı bilemiyorum moralim bozuldu
Açıkçası ona cesaretim yok ayın 14üne kadar bekliyim diyorum netleşir o zamana heralde bu zamana kadar regl sancısı çekipte hiç pozitif görmedim malesefGerlik ve rengli cok benzer test yapsana kuzum
Eğer olmazsam 14ünde yapayım diyorum ama Progestan da regl i geciktirmiyor muO akıntı progestan akıntısıdır. Ben de sancı çekiyorum bence kanama görmeden moralinizi bozmayın ovitrelle yapıyor bu ağrıları . 13 günde kan ya da idrarda gebelik çıkar aslında bir baktırsanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?