- 15 Ocak 2024
- 886
- En iyi cevaplar
- 1
- 241
- 23
- 36
- Konu Sahibi CerkesMaria
-
O kadar iyi anlıyorum kı kuzumAçıkçası ona cesaretim yok ayın 14üne kadar bekliyim diyorum netleşir o zamana heralde bu zamana kadar regl sancısı çekipte hiç pozitif görmedim malesef
İnşallah hepimiz pozitif görürüzO kadar iyi anlıyorum kı kuzum
Bilmem geciktiriyor mu? O zaman gelsin okb lerEğer olmazsam 14ünde yapayım diyorum ama Progestan da regl i geciktirmiyor mu
Ben geciktiriyor diye biliyorumBilmem geciktiriyor mu? O zaman gelsin okb ler
İğne etkisi geçmiş neredeyse canım bundan sonra koyulaşırsa gebelik var demektirEki Görüntüle 3656940
Bugun 8. Gun canım bole cıktı
Geciktirir ben kullandığım müddet olmamıştım sonra doktor kimyasal olmuş dedi bıraktım kullanmayı 1 hafta içinde adet oldımEğer olmazsam 14ünde yapayım diyorum ama Progestan da regl i geciktirmiyor mu
Asko bu ıgnede hcg yokmus amaİğne etkisi geçmiş neredeyse canım bundan sonra koyulaşırsa gebelik var demektir
Aaa doğru evet o zamn 2 gün sonra yap canım bakalım koyulamış mıAsko bu ıgnede hcg yokmus ama
Adetıme 5 gun kaldı catlıcam meraktan yaAaa doğru evet o zamn 2 gün sonra yap canım bakalım koyulamış mı
Regl ağrılarım var valla inşallah bebektendir diyorum da pek sanmamGeciktirir ben kullandığım müddet olmamıştım sonra doktor kimyasal olmuş dedi bıraktım kullanmayı 1 hafta içinde adet oldım
Çok iyi anlıyom çok sabırlae canımAdetıme 5 gun kaldı catlıcam meraktan ya
Hiç belli olmaz o öyle düşünmeRegl ağrılarım var valla inşallah bebektendir diyorum da pek sanmam
14üne kadar olmazsam testte varsa da yoksa da çıkar heraldeHiç belli olmaz o öyle düşünme
Aynen çıkar14üne kadar olmazsam testte varsa da yoksa da çıkar heralde
Çok özür dilerim goguslerim çok hassalasti bugün hafif de kasik ağrım var akintim hiç yok denecek kadar az böyle olan varmi tahlil günüm ayın 20 siHanımlar catlatma ignesinden sonra 6. Gun testim negatif iğnenin yan etkilerini yaşadım şişkinlik kasikta batmalar çok fazla oldu hafifledi 2 gundur fakat şuan regl olacak gibi agri var belim çok ağrıyor sizde de öyle oldu mu
Ovulasyon testinin pik olması gerekiyor görselini paylaşırsan yorumlarız canımKızlar ben geldimmbu sabah kaset test vardı evde ilk kez yaptım negatif çıktı ama ovülasyon testi de vardı onu da yaptım onda çift çizgi çıktı ama ikisi aynı koyulukta değil. Erken gebelik testi olmadığı için yapamadım. Ovülasyonla öğrenen varmı aranızda hala umut var mı sizce yardııııımmm pleaseeee
Henüz pik değilOvulasyon testinin pik olması gerekiyor görselini paylaşırsan yorumlarız canım
Evet canım malesef değil.Henüz pik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?