Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken. Doktorum aşılama günümde 15 gün sonra gel kanda bakalım dedi. Kanda bile 15 gün sonra belli olan şey 10. 11. 12. 13. Veya 14. Günü idrar testiyle belli olmaz bence. Şimdi yapsanız da sonuç belli zaten. Erken test yapanların hepsinde igne etkisinden dolayı çift çizgi çıkıyor.Merhabalar ayın 17sinde otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı şuan reglime 3 gün var kaşık ağrım var ama hamilelik belirtileri de var gebelik testi için sizce erken mi bilgisi olanlar yazabilir mi?![]()
Herkes 12. Günden sonra doğru yanıt veriliyor yazıyor da o yüzden bilgi almak istedim ilk çatlatma iğnem çünkü nasip herşeyim beklemekten başla çare yokErken. Doktorum aşılama günümde 15 gün sonra gel kanda bakalım dedi. Kanda bile 15 gün sonra belli olan şey 10. 11. 12. 13. Veya 14. Günü idrar testiyle belli olmaz bence. Şimdi yapsanız da sonuç belli zaten. Erken test yapanların hepsinde igne etkisinden dolayı çift çizgi çıkıyor.
Boşverin siz yazılanları bence beklemek en iyisi. Misal şimdi test yapsanız ve çift çizgi çıksa sevinebilecek misiniz? Bence hayır. Bu seferde acaba iğnenin mi etkisi yoksa değil mi diye daha büyük strese kapılacaksınız. Çok var öyle 12.gününde test yapıp çizgi gören ve sonra kanda negatif çıkan.Herkes 12. Günden sonra doğru yanıt veriliyor yazıyor da o yüzden bilgi almak istedim ilk çatlatma iğnem çünkü nasip herşeyim beklemekten başla çare yok
Çok teşekkür ederim öyle ama 13. Güne giriyorum ve bayadır istiyoruz o yüzden sabırsızlanıyorum haklısınız beklemekten başka çare yokBoşverin siz yazılanları bence beklemek en iyisi. Misal şimdi test yapsanız ve çift çizgi çıksa sevinebilecek misiniz? Bence hayır. Bu seferde acaba iğnenin mi etkisi yoksa değil mi diye daha büyük strese kapılacaksınız. Çok var öyle 12.gününde test yapıp çizgi gören ve sonra kanda negatif çıkan.
14gun sonra test yapabilirsiniz ondan oncesi ilacin etkisi oluyor hala diyorlarMerhabalar ayın 17sinde otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı şuan reglime 3 gün var kaşık ağrım var ama hamilelik belirtileri de var gebelik testi için sizce erken mi bilgisi olanlar yazabilir mi?![]()
Merhabalar ayın 17sinde otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı şuan reglime 3 gün var kaşık ağrım var ama hamilelik belirtileri de var gebelik testi için sizce erken mi bilgisi olanlar yazabilir mi?![]()
Merhaba canm bana da 17 sinde iğne yapıldı bu 3.igne benim. inşallah olumlu sonuç alırsın![]()
Merhaba canm bana da 17 sinde iğne yapıldı bu 3.igne benim. inşallah olumlu
Bence oluyor benim bir yumurtam 6 gün sonra falan çatladı kontrol ettirdim çünkü sürekli Hatta o kocaman olmuştu kistlesir diye korktuğum için gittim ama catladi
Peki hamile kaldiniz miBence oluyor benim bir yumurtam 6 gün sonra falan çatladı kontrol ettirdim çünkü sürekli Hatta o kocaman olmuştu kistlesir diye korktuğum için gittim ama catladi
Henuz bilmiyorum yarın test yaptircam iğneden sonra 15.gunum olacakPeki hamile kaldiniz mi
Anladim siz de mide bulantisi ve adet olacak gibi agri var miHenuz bilmiyorum yarın test yaptircam iğneden sonra 15.gunum olacak
Oluyordu ama geçti şuan hiç bişey yokAnladim siz de mide bulantisi ve adet olacak gibi agri var mi
Yaa insallah pozitiftir sonucOluyordu ama geçti şuan hiç bişey yok![]()
Merhaba test yaptırdnızmı;?Oluyordu ama geçti şuan hiç bişey yok![]()
Evet negatifMerhaba test yaptırdnızmı;?
İnşallah hayırlısıyla tez vakitte görürüz pozitifideEvet negatif![]()