Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde catlatma ignesinden sonra muayneye cagrilmazdim iliski gunu verilir test yapma gunu belirlenir. Ama eger muayne sartsa vajinal yapilirÇatlatma iğnesi yapıldıktan sonra yumurtanın çatlayıp çatlamadığına doktor karın üzerinden ultrason ile mi bakar yoksa illa vajinal muayene mi gerekli?
Benim doktorum vajinal bakmıştıÇatlatma iğnesi yapıldıktan sonra yumurtanın çatlayıp çatlamadığına doktor karın üzerinden ultrason ile mi bakar yoksa illa vajinal muayene mi gerekli?
Ben hiç vajinal muayene olmadım. 1 senedir bebek istiyoruz doktor bugün çatlatma iğnesine başlayabiliriz dedi ama ben sonrasında süreç nasıl ilerliyor her seferinde vajinal muayene mi edecek ondan korkuyorum birazBenim doktorum vajinal bakmıştı
Her seferinde vajinal muayene olunuyor evet.Ben hiç vajinal muayene olmadım. 1 senedir bebek istiyoruz doktor bugün çatlatma iğnesine başlayabiliriz dedi ama ben sonrasında süreç nasıl ilerliyor her seferinde vajinal muayene mi edecek ondan korkuyorum biraz
Aslında doktordan doktora göre de değişiyor benim ilk doktorum sadece 1 defa bakmıştı onda da smear vs almak için daha sonra başka bir doktorla devam ettim o doktorum hep vajinal baktıBen hiç vajinal muayene olmadım. 1 senedir bebek istiyoruz doktor bugün çatlatma iğnesine başlayabiliriz dedi ama ben sonrasında süreç nasıl ilerliyor her seferinde vajinal muayene mi edecek ondan korkuyorum biraz
Catlatma ignesine baslayabilirizmi dedi ? Yumurta buyultme ignesi olabilirmi acaba oBen hiç vajinal muayene olmadım. 1 senedir bebek istiyoruz doktor bugün çatlatma iğnesine başlayabiliriz dedi ama ben sonrasında süreç nasıl ilerliyor her seferinde vajinal muayene mi edecek ondan korkuyorum biraz
Çatlatma iğnesinr başlayabiliriz dedi. Adetten bir gün sonra gitmiştim. Ultrasonla baktı pko başlangıcı olabilir dedi. Ama bir kaç ay önce muayeneye gittiğimde yine adetli değildim ultrasonla bakmıştı yumurtalıkların gayet güzel çalışıyor demişti anlamadım bendeCatlatma ignesine baslayabilirizmi dedi ? Yumurta buyultme ignesi olabilirmi acaba o
Catlatma ignesi yumurtalar buyudukten sonra yapilir yumurtalarinizi olctumu adetten 1 gun sonra buyumus olmaz adetin 14. Gunune falan denk gelir buyumesi ilaclami buyulttu yoksa kendi kendinemi buyudu ayrica catlatma ignesu 1 kere vurulur baslanicak ne varmis doktor sasirmis sanırım. Yumurtalar büyür belirli buyukluge gelir ölçüm yapılır sonra catlatma ignesi verilir onun saati vardir o saatte yapilir ve iliski zamanlari verilir yada asilamaysa asilama yapilir tup bebekse yumurtalar yaklasik 36 saat sonra toplanir (catlatma ignesinden sonra 36 saat)Çatlatma iğnesinr başlayabiliriz dedi. Adetten bir gün sonra gitmiştim. Ultrasonla baktı pko başlangıcı olabilir dedi. Ama bir kaç ay önce muayeneye gittiğimde yine adetli değildim ultrasonla bakmıştı yumurtalıkların gayet güzel çalışıyor demişti anlamadım bende
Bilmiyorum randevu günüm adetimden bir gün sonraya denk geliyordu o yüzden gittim. Adetli değilim dedim ultrasonda baktı pko olabilir dedi çatlatma iğnesine başlayabiliriz dedi. Eşin de bı test versin onları getir yine gel dedi. Onun sonuclari güzel cikti. bugün tekrar gideceğim. Hiç ilaç falan kullanmadım.Catlatma ignesi yumurtalar buyudukten sonra yapilir yumurtalarinizi olctumu adetten 1 gun sonra buyumus olmaz adetin 14. Gunune falan denk gelir buyumesi ilaclami buyulttu yoksa kendi kendinemi buyudu ayrica catlatma ignesu 1 kere vurulur baslanicak ne varmis doktor sasirmis sanırım. Yumurtalar büyür belirli buyukluge gelir ölçüm yapılır sonra catlatma ignesi verilir onun saati vardir o saatte yapilir ve iliski zamanlari verilir yada asilamaysa asilama yapilir tup bebekse yumurtalar yaklasik 36 saat sonra toplanir (catlatma ignesinden sonra 36 saat)