Çatlatma iğnesi hakkında

Valla her sey o kadar pahalilasti ki, eskiden luks goruyordum ama bu sene tamamlayici saglik sigortasi + dogum teminati yaptirdim. Her muayene 1000tl, zaten senede 10 kere doktora gitsek ayni para. Yas ilerleyince doktora daha sık gidiliyor bir de hoff. Insallah tedaviniz kolaylikla tamamlanir, hemen sonuc alirsiniz, her sey gonlunuzce olsun

Amin inşallah canım hayırlısıyla güzel haberler alalım. Allah gönlümüze göre versin inşallah

Buydu yani iki hafta önce aldık hatta sağlık kabininde de iğneyi götürdüm 20 TL ye yaptı

Eklentiler

• images.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 47
Yaa güzel haberlerinizi bekliyorum belirti var mı bende bugün baya kasık ağrısı var ve göğüs uçlarında sızlama var adete 5 gün var
Bende ilk 10gun sadece karin gurultusu ve gaz vardi, diger belirtiler sonradan basladi. Gogus agrim cok fena su an.
Buydu yani iki hafta önce aldık hatta sağlık kabininde de iğneyi götürdüm 20 TL ye yaptı
Canim emin misin acaba 250mg mi kaldi aklinda 250tl diye? Ben de aldim 31 ocakta 765tlye

Eklentiler

• Screenshot_20240220_233355_Chrome.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 52
Yorma yorma hic yorma. Herkesin bambaska belirtileri var. Dizi film bi sey izle sabret 14-15.gun teste kadar regl mi diye olumsuz dusunme. Ayol doktor bana gebe degilsin dedi, tamam dedim oturdum cocuk ismi baktim aileme nasil haber veririm diye hayal ettim plan yaptim. Pozitif dusunelim

Yaa çok güldüm akşam akşam çok teşekkür ederim ama işte bir süredir bekliyorum artık insan takmadan duramıyorum kasıklarım çok ağrıyor her an regl mıyım diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…