- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 38
- 24
- Konu Sahibi Poncik prenses
-
Ne 250si dikiş iğnesi aldın galiba 760 TL'ye aldım 10 gün önceBen iki hafta önce yaptırdım doktor yazdı iğneyi eczaneden 250 ye aldım sağlık kabininde 20 TL ye yaptırdım
Şu an hamilemisiniz pekiYumurtaniz kendi kendine catlamiyorsa, catlatma ignesi yapiliyor. Ben 1 sene denedim kendi kendime, her sey yoludaydi, ama gebe kalamadim, meger yumurtam catlamiyormus, gecen ay doktor igne verdi.
Yoo hatta reçetenin fotoğrafı da var 250 TL tuttuNe 250si dikiş iğnesi aldın galiba 760 TL'ye aldım 10 gün önce
Ne markaymış bakimYoo hatta reçetenin fotoğrafı da var 250 TL tuttu
Benim yumurtam geç büyüyor. Bu ay tedaviye başladık adet günü gittim muayene parası verdim. Yumurtam geç büyüdüğü için kontrol sürem doldu cuma günü tekrar muayene ücreti vericem. İlaç iğne derken 3500 4000 i bulacakValla cikmis
Bugun kan testi verdim, sonucu yarin cikacak.Şu an hamilemisiniz peki
Valla her sey o kadar pahalilasti ki, eskiden luks goruyordum ama bu sene tamamlayici saglik sigortasi + dogum teminati yaptirdim. Her muayene 1000tl, zaten senede 10 kere doktora gitsek ayni para. Yas ilerleyince doktora daha sık gidiliyor bir deBenim yumurtam geç büyüyor. Bu ay tedaviye başladık adet günü gittim muayene parası verdim. Yumurtam geç büyüdüğü için kontrol sürem doldu cuma günü tekrar muayene ücreti vericem. İlaç iğne derken 3500 4000 i bulacak
Ne markaymış bakim
Amin inşallah canımValla her sey o kadar pahalilasti ki, eskiden luks goruyordum ama bu sene tamamlayici saglik sigortasi + dogum teminati yaptirdim. Her muayene 1000tl, zaten senede 10 kere doktora gitsek ayni para. Yas ilerleyince doktora daha sık gidiliyor bir dehoff. Insallah tedaviniz kolaylikla tamamlanir, hemen sonuc alirsiniz, her sey gonlunuzce olsun
Yaa güzel haberlerinizi bekliyorum belirti var mı bende bugün baya kasık ağrısı var ve göğüs uçlarında sızlama var adete 5 gün varBugun kan testi verdim, sonucu yarin cikacak.
Rabbim hepimizin evini evlat sesiyle doldursun en kısa zamandaAmin inşallah canımhayırlısıyla güzel haberler alalım. Allah gönlümüze göre versin inşallah
Amin canım inşallahRabbim hepimizin evini evlat sesiyle doldursun en kısa zamanda
Bende ilk 10gun sadece karin gurultusu ve gaz vardi, diger belirtiler sonradan basladi. Gogus agrim cok fena su an.Yaa güzel haberlerinizi bekliyorum belirti var mı bende bugün baya kasık ağrısı var ve göğüs uçlarında sızlama var adete 5 gün var
Canim emin misin acaba 250mg mi kaldi aklinda 250tl diye? Ben de aldim 31 ocakta 765tlyeBuydu yani iki hafta önce aldık hatta sağlık kabininde de iğneyi götürdüm 20 TL ye yaptı
Yok gerçekten şimdi baktım ödemelerime 300 TL ödemişim doktor reçetesi diye mi indirimli acabaBende ilk 10gun sadece karin gurultusu ve gaz vardi, diger belirtiler sonradan basladi. Gogus agrim cok fena su an.
Canim emin misin acaba 250mg mi kaldi aklinda 250tl diye? Ben de aldim 31 ocakta 765tlye
Anlamadim ki bizim igneleri de doktor yaziyor, sigorta karsilamiyor. Neyse az olmasi iyidir, kismetine kurbanYok gerçekten şimdi baktım ödemelerime 300 TL ödemişim doktor reçetesi diye mi indirimli acaba
Yaa gerçekten şaşırdım acaba eczacı mı karıştırdı anlamadımAnlamadim ki bizim igneleri de doktor yaziyor, sigorta karsilamiyor. Neyse az olmasi iyidir, kismetine kurban
Yorma yorma hic yorma. Herkesin bambaska belirtileri var. Dizi film bi sey izle sabretYaa gerçekten şaşırdım acaba eczacı mı karıştırdı anlamadımbirde bende göğüs ağrısı o kadar yok ama kasıklarım ve belim iki günden beri baya ağrımaya başladı acaba regl mı geliyor
Yaa çok güldüm akşam akşam çok teşekkür ederimYorma yorma hic yorma. Herkesin bambaska belirtileri var. Dizi film bi sey izle sabret14-15.gun teste kadar regl mi diye olumsuz dusunme. Ayol doktor bana gebe degilsin dedi, tamam dedim oturdum cocuk ismi baktim aileme nasil haber veririm diye hayal ettim plan yaptim. Pozitif dusunelim
Insallah guzel haber alirsin tez zamandaYaa çok güldüm akşam akşam çok teşekkür ederimama işte bir süredir bekliyorum artık insan takmadan duramıyorum kasıklarım çok ağrıyor her an regl mıyım diye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?