Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de yoktu eczaneler kendi aralarında konuştular bir tane bulabildik oturduğumuz semtte Bursa’da oturuyoruz ama küçük yerlerde daha çok sıkıntı vardırKizlar çatlatma iğnesi bulmakta sıkıntı yaşayan var mı ben hiç bir yerde bulamıyorum
Bende şimdi bi tane nöbetçi eczanede buldum ayirttirdim akşama alacağım bu seferde gonal f dozun eksik kaldıBizde de yoktu eczaneler kendi aralarında konuştular bir tane bulabildik oturduğumuz semtte Bursa’da oturuyoruz ama küçük yerlerde daha çok sıkıntı vardır
Gonal f kullanmadım hiç Femera kullandım ben ve iğne eczacının dediğine göre iğneyi alan çok kişi varmışBende şimdi bi tane nöbetçi eczanede buldum ayirttirdim akşama alacağım bu seferde gonal f dozun eksik kaldı
Evet o yüzden ilaçlar zor bulunuyor ya bide bayram arasıGonal f kullanmadım hiç Femera kullandım ben ve iğne eczacının dediğine göre iğneyi alan çok kişi varmış
Evet sizin olmama sebebi neydi kaç aydır deniyorsunuzEvet o yüzden ilaçlar zor bulunuyor ya bide bayram arası
2 yıl oldu benim amh değerim düşük tüp bebeğe başlayacağım bu ay bayramdan sonraEvet sizin olmama sebebi neydi kaç aydır deniyorsunuz
Siz aşılama mi deniyorsunuz2 yıl oldu benim amh değerim düşük tüp bebeğe başlayacağım bu ay bayramdan sonra
2 yıl oldu benim amh değerim düşük tüp bebeğe başlayacağım bu ay bayramdan sonra
Yok henüz bişey denemedik doktorlar her şey normal diye gönderdikleri için en son Amh istedi başka doktor 1.0 geldi o gibi geldi sorun ama eşimde de biraz sperm problemi var yumurtanız oluşuyor mu peki yumurtalık takibi yaptınız mıSiz aşılama mi deniyorsunuz
Her ay adet görüyorum canım zaten bu işlemler sırasında çok kez USG yapıldı yumurtam var ama azalıyor işte zaman gectikceYok henüz bişey denemedik doktorlar her şey normal diye gönderdikleri için en son Amh istedi başka doktor 1.0 geldi o gibi geldi sorun ama eşimde de biraz sperm problemi var yumurtanız oluşuyor mu peki yumurtalık takibi yaptınız mı
0,6 ile bile ilkte hamile kalanlar oldu 0,9 bile Allah biliyor bunları aslında tüp bebekle bile olmayan oluyor sonrasında doğal yollardan oluyorHer ay adet görüyorum canım zaten bu işlemler sırasında çok kez USG yapıldı yumurtam var ama azalıyor işte zaman gectikce
Doğru evet nasip ne zaman bilemiyoruz ,ama elimizden geleni yapalım da Rabbim hayirli zamanini biliyor0,6 ile bile ilkte hamile kalanlar oldu 0,9 bile Allah biliyor bunları aslında tüp bebekle bile olmayan oluyor sonrasında doğal yollardan oluyor![]()