Çatlatma iğnesi idrar negatif bir bakar mısınız

Yaaa anladım canım ne denir bilmiyorum inan hayırlı doğru zamanda kolaylıkla nasip olsun inşallah tekrar

kızlar merhabalar bana da yardımcı olur musunuz?23 yaşındayım yeni evliyim ve pcosum var kendim bildim bileli geçen ay doktora gittim yumurtalarımı büyütüp çatlatma iğnesi yaptı 16 ve 20 mm di yumurtalarım hamile ol gel ya da adet olursan 3.günü gel dedi 10 ağustosta iğneyi yaptı adet günüm 26 sıydı geçti hala adet olmadım inanılmaz bel ağrım var ama olmadım idrar testi yaptım negatif çıktı 18 gün oldu iğneden sonra kan testi vermedim yarın vereceğim hiç umudum yok moralim bozuk ne hamileyim ne adet oldum diye strese giriyorum benzer durumu yaşanlar var mı ve doktorumun hep dediği şey kilo ver stres yapma pcos etkileniyır

Kan ver canım niye bu kadar bekledin

Ayy ayy ne zor işler allahım aratmadan nasip etsin kolaylıkla canım
Bende kan verdim sabah negatif malesef

Ayy ayy ne zor işler allahım aratmadan nasip etsin kolaylıkla canım
Bende kan verdim sabah negatif malesef
allahım gönlümüze göre versin müslümanın müslümana duası kabul olurmuş şifa olurmuş ne kadar süredir deniyorsun peki canım benim ilk korunmasız ilişkim de ve umutlanıp ilk aydan hamile olcam sandım ama olmadı

Mrb kizlar gonapeptyl ignesi olan varmi elinde yada nerde aldiniz soleyebilirmisiniz bana acil lazim hic biryerden bulamiyorum lutfen acilll

Mrb hangi sehir hangi eczane solermisiniz bulamiyorum pazarteside ilaca baslamam lazim ne yapacagim bilmiyorum
canım van merkezdeki hastanenin karşısındaki ecz buldum heer ecz vardı buralı da değilim sen nerde yaşıyorsun bulamamışsın

Ben istanbulda yasiyorum ya bulamadim zaten ilac degisikligi yapilacak bu yuzden neyse hayirlisi bakalim
hayırlısı olsun canım ilk defa mı iğne vurulacaksın acaba benim gibi ben iğneden sonra adet oldum büyüyen yumurtalarım da kist olarak kalmış vücudumda şu an onu atmaya çalışıyorum doktor bu ay dinlen biraz kilo ver atarsın inşallah dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…