Merhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum günleri değerlendirdik ve dün test yaptım öğlen ikinci çizgi çıktı bugun yaptım öğlen yine çok silik çizgi çıktı iğnenin etkisi geçiyormu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 11 ınde çatlatma oldum sabah test yaptm tek çizgi gittim geldim bir daha çizgi olmuş silik inan bende sen kadar kararsız ve düşünceliyimMerhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum günleri değerlendirdik ve dün test yaptım öğlen ikinci çizgi çıktı bugun yaptım öğlen yine çok silik çizgi çıktı iğnenin etkisi geçiyormu acaba
14 gün olmuş senin kan ver bence hemenBende 11 ınde çatlatma oldum sabah test yaptm tek çizgi gittim geldim bir daha çizgi olmuş silik inan bende sen kadar kararsız ve düşünceliyimhadi birbirimize dua edelim
İlki bugünki testim öbürü dünkiBende 11 ınde çatlatma oldum sabah test yaptm tek çizgi gittim geldim bir daha çizgi olmuş silik inan bende sen kadar kararsız ve düşünceliyimhadi birbirimize dua edelim
Sen verdin mi valla testi bile zorla yaptım ben dururdum yoksa inan olumsuz görmek istemiyorum bugün belim kasığım çok ağrıyor bilmem Nolur sende de vardır inşallah iğne değil de bebeğin oturma sürecidir rabbim iki iyilikten birini versin sen ne zaman kan vereceksin sende durum neydi nasıl tedavi olduİlki bugünki testim öbürü dünki
Benimde belim çok ağrıyor inşAllah öyledir hamileyizdirSen verdin mi valla testi bile zorla yaptım ben dururdum yoksa inan olumsuz görmek istemiyorum bugün belim kasığım çok ağrıyor bilmem Nolur sende de vardır inşallah iğne değil de bebeğin oturma sürecidir rabbim iki iyilikten birini versin sen ne zaman kan vereceksin sende durum neydi nasıl tedavi oldu
Aaa pko kardeşliği desene bense de var ama kilo ve yumurta da drenç var bende bende hiç olmadı gebelik klomen femera yanıt bile vermedi benim sıpalarBenimde belim çok ağrıyor inşAllah öyledir hamileyizdirBende polikistik over var aralık ayında dış gebelik geçirdim bu ay ilk defa klomen çatlatma iğnesi oldum bir yumurtam büyümüştü sadece bakalım ben yarın kan vericem
Bana da haber ver inşallah vardır sende de herkese nasip olsun hamilelik bulaşıcı olsun burda bende perşembe vericem Allah izin verirseBenimde belim çok ağrıyor inşAllah öyledir hamileyizdirBende polikistik over var aralık ayında dış gebelik geçirdim bu ay ilk defa klomen çatlatma iğnesi oldum bir yumurtam büyümüştü sadece bakalım ben yarın kan vericem
Benim adetlerim düzeldi 3 ay 27 28 günde oluyodum sonra hamile olduğumu öğrendim değerlerim çok az yükseldi dış gebelikmış iğneyle düştü 2 ay korunduk marttan beri deniyoruz bakalım hayırlısı herşeyinAaa pko kardeşliği desene bense de var ama kilo ve yumurta da drenç var bende bende hiç olmadı gebelik klomen femera yanıt bile vermedi benim sıpalargonalf ile de 16 mm büyüdü Bi onu çatlattık işte bizde
İnşallah hayırlısı ile olur. Hamile kalmak kadar sağlıklı hamile kalabilmek kalp atışını duyup kucağına sağlıkla almak da önemli şu süreçleri hayırlısı ile atlatırız inşallahBenim adetlerim düzeldi 3 ay 27 28 günde oluyodum sonra hamile olduğumu öğrendim değerlerim çok az yükseldi dış gebelikmış iğneyle düştü 2 ay korunduk marttan beri deniyoruz bakalım hayırlısı herşeyin
Amin İnşAllahİnşallah hayırlısı ile olur. Hamile kalmak kadar sağlıklı hamile kalabilmek kalp atışını duyup kucağına sağlıkla almak da önemli şu süreçleri hayırlısı ile atlatırız inşallah![]()
Benim çatlatma iğnesinden sonra 15. Günüm. İdrar yaptım ama negatif çıktıMerhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum günleri değerlendirdik ve dün test yaptım öğlen ikinci çizgi çıktı bugun yaptım öğlen yine çok silik çizgi çıktı iğnenin etkisi geçiyormu acaba
1,20 ben hamile değilim canımBenim çatlatma iğnesinden sonra 15. Günüm. İdrar yaptım ama negatif çıktıbelki bir umut kan testi verdim. İdrar negatif çıkan kan pozitif çıkan oluyor mu kızlar sizde de.
Canım benim 14. Gün testim böyle1,20 ben hamile değilim canım
Kan ver bence görünüyo amaCanım benim 14. Gün testim böyle
Ben de1,20 ben hamile değilim canım