Insallah evet ilk igne denemem ama dr ilk 14 gun yalanci pozitif olabilir demisti bide adet olucam gibi bi his var gunler hc gecmek bilmiyor peki sen
Insallah insallah ucumizde hayirli haberler aliriz bu grupta paylasirirz bndeki sikinti sali guni igne oldum carsamba bi iliski oldu ondan donra olmadi tek seferden hic umudum yok ama bakalim igneyi vruldugum gun cok kotuydum kusma bas agrisi falan mahvoldum simdide sanki adet olucam agrisi var ben bugunki testide acaba igne etki etmismi dogru mu falan dedim olesine yaptım sen ne zaman test yapmayi dusunuyosun ben carsamba yada perseme yapicam silik cizgi gorursem ki hic umudum yok kan vericem
İnşallah canım amin

umudu kesme herşey Allah'tan belki de o gün tek seferde tutunmustur bebişin sana

ben iğne olduğumdan beri bu sayfadan çıkamıyorum herkes biseyler yazmış çünkü herkesin belirtileri kendine has benim doktorum test yap demedi bat gününü bekle dedi sonra gel dedi benim de ilk kez denemem inşallah bebeğim benimle pozitif düşünüyorum

test yapma konusunda çok cekingenim eşim cuma günü yapalım diyor bakalım artık hayırlısı olsun