özele gıdıyorum sen?kac zamandır ugrasıyosun?
ayy bide aynı yere gidiyormuşuz çok gülerim kaydirigubbakcemile3 bende özele gidiyorum.. Nereye gidiyorsun sen canım?
ben 6 aylık evliyim 7. aya girdik... hiç korunmadım ama ekim ayında adet gecikmem olunca doktora gittim kist varmış söktürücü verdi ve regl ile kistim yok oldu sonra yumurta takibi yaptık fakat yumurtalarım büyümüyordu 12 13 cm de kalıyordu. Ben yumurta takibi yapılan ay da regl olmadım bu sefer progestan ile adet gördüm ve 5. gün klomen başladım. 31 Ocak günü klomen bitti 4 ocakta kontrolüm oldu 20 ve 16 cm 2 yumurtam vardı. ertesi gün için 2 tane pregnyl verdi doktor. 5 ocak 11 de vuruldum iğneleri
:
ben klomen kullanmadım bu ay ilk defa pregnl igne yaptı bana 3 gün de ilişkiye girdik ama sanmıyorum bişey olsun.bu ay tutmazsa adetin 2.ci günü gel klomene baslaylım dedi.bizde 6 aydır ugrasıyoz.:1no2:
nereye gidiyorsun canım sen? doktorun kim?
Arkadaşlar çatlatma iğnesi olup hamile kalanlar da kalamayanlar da iğneden sonra yaşadıklarını anlataiblir mi lütfen???
Ben 4 ekimde iğnemi oldum, iğneden hemn sonra çok fazla ağrım falan olmamıştı hafif iğne batması gibi oluyo yumurtalıklarda. Ama 10 ekimden itibaren gittikçe artan kasık ağrısı, vajinanın iç kısmında gerilmeler, kasılmalar, göğüslerde ağrı, hassasiyet, başdönmesi gibi şikayetler yaşıyorum. Özellikle bugün kasık ağrılarım çok arttı. Ama bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa bu iğnenin yan etkileri mi bilmiyorum, ayırt edemiyorum. Lütfen yardımcı olun :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?