Çatlatma iğnesi ile gebe kalanlar

özele gıdıyorum sen?kac zamandır ugrasıyosun?

ayy bide aynı yere gidiyormuşuz çok gülerim kaydirigubbakcemile3 bende özele gidiyorum.. Nereye gidiyorsun sen canım?
ben 6 aylık evliyim 7. aya girdik... hiç korunmadım ama ekim ayında adet gecikmem olunca doktora gittim kist varmış söktürücü verdi ve regl ile kistim yok oldu sonra yumurta takibi yaptık fakat yumurtalarım büyümüyordu 12 13 cm de kalıyordu. Ben yumurta takibi yapılan ay da regl olmadım bu sefer progestan ile adet gördüm ve 5. gün klomen başladım. 31 Ocak günü klomen bitti 4 ocakta kontrolüm oldu 20 ve 16 cm 2 yumurtam vardı. ertesi gün için 2 tane pregnyl verdi doktor. 5 ocak 11 de vuruldum iğneleri

:
ben klomen kullanmadım bu ay ilk defa pregnl igne yaptı bana 3 gün de ilişkiye girdik ama sanmıyorum bişey olsun.bu ay tutmazsa adetin 2.ci günü gel klomene baslaylım dedi.bizde 6 aydır ugrasıyoz.:1no2:

:

ben klomen kullanmadım bu ay ilk defa pregnl igne yaptı bana 3 gün de ilişkiye girdik ama sanmıyorum bişey olsun.bu ay tutmazsa adetin 2.ci günü gel klomene baslaylım dedi.bizde 6 aydır ugrasıyoz.:1no2:

nereye gidiyorsun canım sen? doktorun kim?

merhaba arkadaşlar zorda olsa yazmayı başardım yeni üyeyim bende durumumu sizlerle paylaşmak ve bilgi sahibi olmak istedim umarım başarılı olurum :)

arkadaşlar ben bir yıldır korunmuyorum gebe kalamadım ocak ta klomen ve pregnly iğne oldum şimdi bekliyorum iğneden sonra bugün 7. ci günüm ne zaman test yapıyım yardımcı olursanız sevinirim

Slm.

Bu klomen, çatlatma iğnesi ne zaman olunuyor. Yani adet'in kaçıncı günü?

Benim son adetim 31 ocak.10 şubatda doktora gidicem. Acaba doktor bana verirmi?

klomen adetin 5.ci günü başlanıyo daha sonra doktor yumurtalara bakıp iğne günü veriyo arkasındanda ilişki gününü söylüyo bende ilk kez oldum bekliyorum çok heyecanlıyım

naz bende ilk kez kullandım klomen adetin 5. ci günü başlanıyo sonrada iğne yapılıyo hepsi doktorun söylediği şekilde yapılıyo ben doktora adetin 3 cü günü başladım zaten 3 cü günü gidiliyomuş

selam aranıza bugün katıldım 2 yıldır bebek istiyoruz bugün merional diye bir iğneye başladım doktorum yumurta gelişince ovitrelle yapılacak diyor hamile kalma şansım ne kadar artık sürekli tedavilere dayanamıyorum polikistik over var 30 yaşındayım aşılamayamı gitmeliyim bilmiyorum her ay aynı psikolojiyi yaşamaktan bıktım destek olursanız sevinirim herkesi öpüyorum...:

merhaba kızlar
ıkı aydır yumurta takıbı yaptırıorum gecen ay klomen ıle catlatma ıgnesı oldum.ama olmadı..bu ayda doktorum adetın 3.gunu ılk gel demesıne ragmen ben gıdemedm ve kendım klomene 3.gunu basladım.normaldede 3.gunu baslatıodu.sonra doktoru aradım gelemedıgımı soledım.ılac bıtınce gel dedı.ve bu adetın 7.gunu oluodu.8.gun gıttım.sagda bı yumurtamın baya buyuk oldugunu normalde o gunlerde bu kdr buyuk olmaması gerektıgını soledı.cuma gunuydu.ptesi gel bakarız o zmn anlarız dedı.ptesi gittim bana dedıkı yumurtaymıs ve de catlamıs bugun ılıskıye gır demıstı.o gun degerlendırdık.hanı normalde yumurta catlamasından 14 gun sonra adet olunuyor ya ben en son ayın 25 ınde adet olmustum ama erken catladıgı ıcın benım bugun adet olmam gerekıyordu ve ben olmadım sımdılık.
soyle bı durum var ..kendımden suphelenemıorum cunku bu ay ben mantar oldum ve doktor pek ustelemedı zaten yumurtada kendılıgınden catladı.mantarlıyken cocuk olması zormus.tamda o gunlere rast geldı.ıkıncısıde ben bu ay spora basladım.baktım cocuk olcagı yok spora devam edıyım dedım...sımdı kuskulanıyorum acaba spor etkılermı adet gecıkmesını?

selam kızlar;
ben de geçen ay ilk defa merional ve çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım.ovitrelleyi vurulmadan bir gün önce dr um 14 mm gördü yumurtaları yarın akşam vur diğer adet dönemine kadar bekle dedi.neyse ben iğnemi oldum,önerdiği günlerde ilişki gerçekleşti ve normal zamanımda adet oldum.tekrar ilaca başlamak için çağırdığında 25-30 mm boyutlarında birkaç adet yumurta farkedip doğum kontrol hapına başlattı.onlar komple eriyecekmiş ondan sonra tekrar başlayacakmışım.siz de böyle durum yaşayan var mı?ayrıca neden 14 mm iken iğne yaptırdı anlamış değilim.herkese hayırlı hamilelikler diliyorum.

bende klomen + ovitrell iğnesiyle ilk iğnemden sonra hamile kaldım.Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu bu ama en önemlisi moral oluck diyin ve allahtan tüm kalbinizle isteyin ben istedim allahım kabul etti umarım sizinkilerde en kısa zamanda kabul olur

bende bu ay 2 kist sahibi olmuşum 35 mm 30 mm çatlamamış kendiliğinden bundan sonra iğne olucaksın dedi peki normaldede mi çatlamıyomuş yani öylemi anlamalıyım acaba

Arkadaşlar çatlatma iğnesi olup hamile kalanlar da kalamayanlar da iğneden sonra yaşadıklarını anlataiblir mi lütfen???

Ben 4 ekimde iğnemi oldum, iğneden hemn sonra çok fazla ağrım falan olmamıştı hafif iğne batması gibi oluyo yumurtalıklarda. Ama 10 ekimden itibaren gittikçe artan kasık ağrısı, vajinanın iç kısmında gerilmeler, kasılmalar, göğüslerde ağrı, hassasiyet, başdönmesi gibi şikayetler yaşıyorum. Özellikle bugün kasık ağrılarım çok arttı. Ama bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa bu iğnenin yan etkileri mi bilmiyorum, ayırt edemiyorum. Lütfen yardımcı olun :uhm:

arkadasım ınsallah hamılesındır ama ben 2 aydır klomen ve catlatma ıgnesı oluyorum.ıkı aydırda belırtıler yuzunden kesın hamıleyım dıyorum ama sonuc malesef negatıf. o yuzden cok umutlanma olursa suprız olsun.ıgneden bırkac gun sonra ben goguslerıme dokunamıyorum.yururken bıle acıyor.bende bas donmesı ve kasık agrıları yasadım.bence cok belırtılere takılma.dınlen bol bol.hayırlısı olur ınsallah bebısın senınledır.

Sanırım haklısın bugün kasık ağrılarım azaldı sanki, demek ki başka bi sebebi vardı. offffffffff böyle beklemek her ay bunları yaşamak ne kadar can sıkıcı! Allah bekleyen herkese bebeğini biran önce versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…