Çatlatma iğnesi ile gebe kalanlar

arkadaşlar dr beni adetin 4. günü çağırdı senin yumurtalıklara torpil yapalım dedi
iğenmi yapacak ilaçmı verecek acaba

Merhaba arkadaşlar. Bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. 6 aylık hamileyim. Bencede belirtilere çok takılmayın. Bende çok fazla belirti olmadı. Ne kadar çok düşünmezseniz o ay daha rahat hamile kalıyosunuz. Elinizde değil biliyorum. Rabbim isteyen tüm arkadaşlara bebek nasip etsin. Kucaklarını doldursun.

bide bişey daha soracaktım yumurtada problem olmasa bile bu iğnenin zararı olurmu acil cvp kızlarrr

arkadaşlar dr beni adetin 4. günü çağırdı senin yumurtalıklara torpil yapalım dedi
iğenmi yapacak ilaçmı verecek acaba

Canım adetin 4.günü sana klomen veya serophene benzeri bi ilaç vericek 5 gün kullanıcaksın. Bu ilaç yumurtanın büyümesine yardımcı olması için. Benim de kendiliğinden büyümüyodu yumurtam, serophene verdi kullandım, 16.gün iğne oldum şimdi beklemedeyim. Allah senin de gönlündekini versin en yakın zamanda....:ecrin_bebek:

Senin adına çooook sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Belirtilere takılmamak inan elde olmuyo ancak bi kaç kere hayal kırıklığı yaşayınca, ağzın yanınca artık takılmamayı öğreniyosun. Ben de bundan önce bikaç kez hayal kırıklığı yaşadım şimdi yavaş yavaş akışına bırakmayı öğrenddim. Allah herkesin dilekleri en yakın zamanda kabul eder inşallah.... :1rolleyes:

sağol arkadaşım seninde öle :) bida illa iğne olunuyormu bu iğne karnındanmı yapılıyor ben bir kaç ke dr a gittiğimde yumurtlama günümde dr görmüştü yumurtamı ama bu dr çatlamıyorolabilir dedi bide bi problem yoksa yan etkisi olurmu acabaa

arkadaşlar bende çatllatma iğnesi olmuştum ama 36 saat sonra dr baktı çatlamamış dedi benim gibi olan var mı ?

Bu iğne yumurtası çatlamayanlar için zaten ama tabi iğneye rağmen çatlamama durumu da olabiliyo. Allah'a kalmış yani... Bana verdiği iğne karından vuruldu, başka şekilde olan var mı bilmiyorum ama bu kulağa korkutucu gelse de hiç de öyle değil, hiç acı hissedilmiyo korkmana gerek yok :)

Kızlar benim bu ilk çatlatma iğnesi denemem başarısız oldu Adet oldum, inanılmaz ağrılı bir şekilde başladı adetim. Hatta parça düşürdüm! Rahim iç zarının fazlalığı atılmış dedi doktor ama yıllar önce endometriozis tedavisi gördüğüm için, hala onun etkisi var mı diye öğrenmek için rahim filmi istedi. Dün çektirdim, sonuçlar temiz çıktı. Enazından kafam rahatladı, bundan sonra akışına bırakıcam. Bütün hamile kalanlar böyle söylüyo, bu bir tesadüf olmasa gerek... Allah hepimizin dileklerini gerçekleştirir inşallah...

1,5 yıl kadar uğraştım hamile kalabilmek için. Her adet gördüğüm gün kabus gibi geçiyordu. Olmuyor dedikçe inadına olmuyordu sanki. sonra doktorumun ısrarı sonucu rahim filmi çektirdim. sorun çıkmayınca kafam epeyce rahatladı. 2 ay sonra da yumurta takibine başladım. doktorun çatlatma iğnesi verdiği gün eczaneye kadar gittim. son anda vazgeçtim almaktan. hayırlsıysa olsun, değilse olmasın dedim içimden çıktım eczaneden. o akşam ki ilişkiden hamile kaldım.
diyeceğim o ki iğne falan hikaye. eğer ki iki tarafta da sorun yoksa kafanız rahat olsun, bu işin tek tedavisi bu.
Allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah.

arkadaşlarım mrb ben 2 aydır klomen tedavisi görüyorum ilk ay günde 1 adet toplam 5 gün.
2. ay günde 2 adet 5 gün kullandım adetimin 9 günü yumurtalarıma bakacakmış tekrardan hastaneye gidicem.size sorum kaç gün baktıktan sonra igne yapılıyor?.ve igne kaç adet yapılıyor? bir adetmi 2 adetmi.? ben hamileligi kolaylaştırak adı preseed diye bir vajinal jelde kullanıyorm ilişkiden 15dk önce vajinanın içine sıkılıyor:44:bide ovitrellenin veya pregnlynin fiyatı ne kadar ben akbank çalışanıyım özel saglık kurumu ödüyormu bilmiyorum sizin içinde banka çalışanı varmı bilgisi olan şimdidennn çokkk teşekkürler.. sevgiler..

qizlar salam men yeniyem.bakidanam.haminizi salamlayiram.men 1 defe merional iyne vurdurdum 8 ay bundan once hemen hamile kaldim ancaq 8 heftelik dusuk yapdim.bu ayda vurdurmusam adetime 13 gun var cox sebirsizem goren yene hamile qala bilirmiyim?doktorum irandadi yani iranda vurulub mene iyne.15 ildi ana olmagi bekliyorum ancaq bu ilde 1 defe hamile kala bildim ondada dusuk yapdim.mene morel verin kizlar

merhaba arkadaşlar ben 15 martta günde iki tablet klomen kullandım ..nisan 28 de doktora gittiğimde bir yumurtam oluşmuştu.çatlatma iğnesi vuruldum 18. günde kontrole gittim. ve o güzel haberi aldım şimdi 6 haftalık hamileyim .Alllahım tüm isteyenlere nasip etsin.Lütfen moralinizi yüksek tutun umudunuzu kaybetmeyin.Allah nasip ettiyse herşey olur..

mrba arkadaşlar bende bu ay merional kullandım arkasında pregenyll yapıldı şimdi sonucu bekliyorum allah isteyen herkese evlat tadını yaşatsın

canımmm merhaba nasılsın?? iğneden sonra gecen surecı anlatırmıısın ben 8nde oldum ama hala beklemedeyim hayırlı haberlerle don inşallah

sanada merhaba :)
iğneden sonraki bir hafta içerisinde kasık batmaları oluyordu arada,birde ansızın gelen baş ağrıları.. onun haricinde pek bi şikayetim olmadı, akıntım devam etti beyaz renkte, bazen belimin alt kısmı ayakta durduğumda ağrı veriyordu o şekilde.. iğneden sonra bende epeyi geçti bugün normal reglimin 2. günü fakat olmadım.. beyaz akıntım var halen.. ve müthiş baş ağrıları.. bu şekilde canım inşallah ikimizde mucizelerimize kavuşuruz :)

ayyy ınsallah canım inşallah benmde 28nde adet gunum ve ağrılar senn anlattığın gıbı benm ekstra göğsümde de agrı var ve kasıklarımda. kan testı yaptırsana hayırlı haberlerını allaım inşallah nasıp eder bızleredeeeee bebeişlerimizi sevmek

Bn de 10 ocaktan itibaren gunde 4 tne klomen kullandim adetin 12.gunu yani 18 ocakta kontrole gittim 3 tane 16mm yumurtam olusmusyu o gun ovitrelle vuruldum sonrasinda 2 gun ust uste ve ardndan gun asiri iliski oldu ve cook sukur rabbime 10 şubatta guzel mujdeyi aldm tam 7 aydir istiyorduk ama nasip bu zamanaymış.cok uzuluyrdm surekli burdaki yorumları okuyrdm ama inanin ki Allah o kadar buyuk ki dualarinizi karsiliksiz birakmayacaktr bol bol dua edin veren de O alan da O sabredin sadece arkadaslar nefse zor gelse de insallah herkes bebegine kavusur saglikla hep buna dua ediyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…