arkadaşlar dr beni adetin 4. günü çağırdı senin yumurtalıklara torpil yapalım dedi
iğenmi yapacak ilaçmı verecek acaba
Merhaba arkadaşlar. Bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. 6 aylık hamileyim. Bencede belirtilere çok takılmayın. Bende çok fazla belirti olmadı. Ne kadar çok düşünmezseniz o ay daha rahat hamile kalıyosunuz. Elinizde değil biliyorum. Rabbim isteyen tüm arkadaşlara bebek nasip etsin. Kucaklarını doldursun.
sağol arkadaşım seninde öle :) bida illa iğne olunuyormu bu iğne karnındanmı yapılıyorben bir kaç ke dr a gittiğimde yumurtlama günümde dr görmüştü yumurtamı ama bu dr çatlamıyorolabilir dedi bide bi problem yoksa yan etkisi olurmu acabaa
Prengnly iğne yaptıralı 2 gun oldu :) beklemedeyimm
canımmm merhaba nasılsın?? iğneden sonra gecen surecı anlatırmıısın ben 8nde oldum ama hala beklemedeyim hayırlı haberlerle don inşallah
sanada merhaba :)
iğneden sonraki bir hafta içerisinde kasık batmaları oluyordu arada,birde ansızın gelen baş ağrıları.. onun haricinde pek bi şikayetim olmadı, akıntım devam etti beyaz renkte, bazen belimin alt kısmı ayakta durduğumda ağrı veriyordu o şekilde.. iğneden sonra bende epeyi geçti bugün normal reglimin 2. günü fakat olmadım.. beyaz akıntım var halen.. ve müthiş baş ağrıları.. bu şekilde canım inşallah ikimizde mucizelerimize kavuşuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?