Çatlatma iğnesi İle hamıle kalıp dogum yapan var mı?

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
34
Arkadaşlar merhaba ben bundan 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım benım sıze sormak istediğim klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalıp dogum yapan var mı cevremde catlatma ıgnesı ile hamıle kalanların hep düşük yaptıkları söylüyor dogru mu

Bu forumda hep düşük yapan gördüm bende bunu düşünüyodum. Bu ayda klomen ve igne kullandim ama sonuc hüsran

Bu forumda hep düşük yapan gördüm bende bunu düşünüyodum. Bu ayda klomen ve igne kullandim ama sonuc hüsran
Ben bu ay denıycem ama korkuyorum dogum yapan var mı acaba

Ya war tabiki klomenle ama dedgm gbi hep düşük yapana rast geldim

Ya war tabiki klomenle ama dedgm gbi hep düşük yapana rast geldim
Korkuyorum yıne hamıle kalırsam yıne düşük olursa dıye ama doktoruma sorcam catlatma ıgnesı ile hamıle kalıp dogum yapan var mı dıye

Merhaba hamileliğin hayırlı olsun konu sahibi 😊 Allah kucağına almayıda nasip etsin.. Ben bir şey danışıncam. Ben 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Suanda silik bi şekilde ovulasyon testi çift çıkıyor. Ovulasyon testı silik çıkıyormu gebelikte? YAda Gebelik testi için daha erkenmi? Bazen iğne yanıltabılıyormuş.yardımcı olursanız sanırım

Eklentiler

• F824350B-990F-4E56-B2DD-D2C658C3A996.webp
    F824350B-990F-4E56-B2DD-D2C658C3A996.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba hamileliğin hayırlı olsun konu sahibi 😊 Allah kucağına almayıda nasip etsin.. Ben bir şey danışıncam. Ben 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Suanda silik bi şekilde ovulasyon testi çift çıkıyor. Ovulasyon testı silik çıkıyormu gebelikte? YAda Gebelik testi için daha erkenmi? Bazen iğne yanıltabılıyormuş.yardımcı olursanız sanırım
Merhaba çift çizgi gebelikmiş mi yoksa yanıltıcı mı 10.günde yaptığınız için? Umarım gebelik gerçekleşmiştir.bende dün çatlatma iğnesi oldum merak içinde bekliyorum da

Merhaba çift çizgi gebelikmiş mi yoksa yanıltıcı mı 10.günde yaptığınız için? Umarım gebelik gerçekleşmiştir.bende dün çatlatma iğnesi oldum merak içinde bekliyorum da
malesef gerçekleşmedi. ve 12 gün geçmeden etkisi geçmiyr. yoksa bıle gebelık testınde pozitif cıkartıyor

Back
X