Çatlatma iğnesi kaç gün adet gecikmesi yapar ?

yusra2715

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2020
122
92
18
32
Merhabalar herkese çatlatma iğnesi adet gecikmesi yapar mı yada kaç gün gecikme yapar acaba bilen var mı bir ben 12 temmuzda yaptırdım bugün 2 Ağustos adetim 4 gün gecikti ama test felan yaptırmadım uzun süredir hep negatif sonuç almaktan artık yoruldum

İğneden sonra 14-15-15-17. Günler adet olunur genelde bence gidip bı test alın yada direk kan verin

Normalde iğneden 14 gün sonra gebelik yoksa adet oluyorsun ama ben vurulduğumda 21 gün geçmişti hâlâ adet olamamıştım hamileyim sandım meğer kist varmış test yap yani negatifse belki kist vardır klomen kullandıysan bazen kis yapıyor

Açıkçası doktorum tatil haftaya gelecek onu beklemeyi düşünüyorum çünkü sürekli negatif görmekten üzülüyorum yani ya kist yaptı gecikti ama adet olmam gereken günlerde adet olur gibi sancım oldu suan bir şey yok

Amin canım. Aynen test yap sonucunu bekliyoruz
Test yaptımmmm çift çizgi inanamadım 3 kere yaptım tekrarladım ayrı ayrı markalarda çünkü ben bu Ağustos’un sonunda tam 2 yıl olacaktı bebek isteyeli çok şükür Rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyim yarın gidip kan vereceğim

Merhaba cnmhayirli olsun bu arada cok sevindim adina uzun zamndir yoktum

Canim cok hayirli olsun gebeliğin masallah ben de igne kullandim bu ay mrk ettigim belirtin hic oldu mu hani diyolar ya agrim hic gecmedi devam etti akinti artti falan sen de belirti olduysa ne zanan basladi ilk ?

Bende pko var 40 günde bir regl oluyorum normalde ama yumurta geliştirme çatlatma tedavisi gördüğüm ay hiç şaşmadan 27. Günde geliyor bu yüzden regl geciktirdiğini düşünmüyorum kan verin bence

Canim cok hayirli olsun gebeliğin masallah ben de igne kullandim bu ay mrk ettigim belirtin hic oldu mu hani diyolar ya agrim hic gecmedi devam etti akinti artti falan sen de belirti olduysa ne zanan basladi ilk ?
Canım belli oldu mu bilmiyorum seninki ama benim adet belirtileri dışında hiçbir belirtim olmadı sadece iki gece ağzım kupkuru uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…