Çatlatma iğnesi kaç gün adet gecikmesi yapar ?

Canım belli oldu mu bilmiyorum seninki ama benim adet belirtileri dışında hiçbir belirtim olmadı sadece iki gece ağzım kupkuru uyandım
Iste mrk ettigim bu adet belirtilerin adetten kac gün önce yada yumurtlamadan kac gün sonra başladı? Benim daha belli olmadı hic belirtim yok :))

Maalesef regl oldum
Hayırlısı olsun hiç ümidi kesmeyin ben tam ümidi kestiğim ay hamile kaldım tam dedim daha olmuyor direk tüp bebek deneyelim dedim eşimle 3-4 ay para biriktirip öyle tüp bebek yaptıracaktık ki mucizemizin haberini aldık rabbim siz dahil hiç bir kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhabalar öncelikle tebrikler insallah saglıkla bebeğinizi kucagınıza alırsınız. Ben de ovitrelle vurundum 25 eylülde. Beklenen adet günüm 14 ekim. Ama yumurtam 27 eylülde catladı. Yumurta catladıktan 14 gün sonra mı adet görülmesi gerekiyor. İğne vurundukta 14 gün sonra mı. Acıkcası merak ettiğim Su an hicbi belirtim yok ama idrar testi yapsam cıkar mı acaba, bir de sız kan testi verdiniz mi verdiysenız iğne vurunduktan kac gun sonra verdiniz ve beta hcg değeriniz kac cıkmıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…