Çatlatma iğnesi kaç kez tekrarlanir

Birsev5396

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
71
28
8
29
Arkadaşlar merhaba çatlatma iğnesi kaç kez olunur ve sonrasında farkli tedaviye geçilir benim bu ikinci sanırım tutmadı yine . Üç dört kaç kez tekrarlanir ve sonrasında tedavi değişir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Arkadaşlar merhaba çatlatma iğnesi kaç kez olunur ve sonrasında farkli tedaviye geçilir benim bu ikinci sanırım tutmadı yine . Üç dört kaç kez tekrarlanir ve sonrasında tedavi değişir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Benim doktorum 3 kere klomen ile deneriz tutmazsa aşılama demişti

Merhaba canım klomen bir iie yaramıyor femara diyr bir hap var bu etkili hep gebelik oluyor onu söyle doktoruna

Merhaba canım klomen bir iie yaramıyor femara diyr bir hap var bu etkili hep gebelik oluyor onu söyle doktoruna
Neye göre kime göre yaramıyor? Ben klomen ile hamile kaldım ve ister burda ister hayatımda görüştüğüm insanlarda var klomen ile kalan. Doktor rahatsızlığa göre veriyo bu ilacı ileri düzeyde rahatsızlığı olana klomen ve femerayı aynı anda kullanmasını istiyor yada iğneler var yumurta geliştirici onları verebilir bu bizim kararımız değil ki

Maşallah çok sevindim. Bende adet gördüm bugün üçüncü günüm ama iki gündür adet olmuyorum ilk gün bir ufak leke kanama oldum açık pembemsi renk okdr 🙈🙈🥺🥺
Bende sanırım adet günümde yerleşme kanaması yaşamıştım ufak Bi lekelenme şeklinde öyle bi durum olabilir sizinde belki test yaptınız mı

Daha yapmadım hemen heveslenmek istemedim sonra hüsrana uğradım diye korkuyorum 🥺🥺 dedim bir iki gün daha bekleyeyim benim ağrım var çok sizinde oldumu

Daha yapmadım hemen heveslenmek istemedim sonra hüsrana uğradım diye korkuyorum 🥺🥺 dedim bir iki gün daha bekleyeyim benim ağrım var çok sizinde oldumu
Yapsanız çıkar aslında belirtilere çok takılmayın herkesde farklı oluyor ben en çok gögüs hassatinden anlamıştım test yaparsanız bana da haber edin merak ettim 😃

DOKTOR SİZE FAMARAYI YUMURTANIN BÜYÜMESİ İÇİN Mİ VERDİ YOKSA ? BANA DA VERMİŞTİ 5 GÜN KULLANIM ONU
YUMURTA GELİŞTİ 22 MM OLDU SONRA ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIK BUGÜN 5 GÜNÜ ŞİMDİDE SABAH AKŞAM DUPBASTON DİYE BİR İLAÇ KULLANIYORUM?

Eklentiler

• SGSG.webp
    SGSG.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 255
DOKTOR SİZE FAMARAYI YUMURTANIN BÜYÜMESİ İÇİN Mİ VERDİ YOKSA ? BANA DA VERMİŞTİ 5 GÜN KULLANIM ONU
YUMURTA GELİŞTİ 22 MM OLDU SONRA ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIK BUGÜN 5 GÜNÜ ŞİMDİDE SABAH AKŞAM DUPBASTON DİYE BİR İLAÇ KULLANIYORUM?
Dupbaston ilacını neden verdi ki ben adet olmadığım zaman bana adet olayım diye vermişti ve 10gün sonra adet oldum dupbaston folik asit özelliğidemi var acaba
Bilemedi mki ben klomen kullandım 2defa bende bir etki etmedi femara ilacını dedi eğer olmazsa vericem o daha etkiliymiş dedi dr. Daha sonra folik asit tozu verdi. Bir dr danış istersen dupbastomu neden vermiş

Dupbaston ilacını neden verdi ki ben adet olmadığım zaman bana adet olayım diye vermişti ve 10gün sonra adet oldum dupbaston folik asit özelliğidemi var acaba
Bilemedi mki ben klomen kullandım 2defa bende bir etki etmedi femara ilacını dedi eğer olmazsa vericem o daha etkiliymiş dedi dr. Daha sonra folik asit tozu verdi. Bir dr danış istersen dupbastomu neden vermiş
AZ ÖNCE DOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM BU İLACI KULLAN 14 GÜN SONRA GEBELİK TSTİ YAPICAZ DEDİ AMA !

Duphaston adetini düzenler gebelik oluşursa bebeğin tutunmasini sağlar bende kullandim

Back
X