- 23 Şubat 2025
- 289
- 61
- 13
- Konu Sahibi lotusbocek
-
Benim 2. Denemem eğer bu da olmassa aşılama deneyeceğizMerhaba ben 15. Günümde regli oldum. İlk denemem başarısız oldu. Yeniden denemedim iğneleri bulamadım çünkü. Üst üste Yeniden denemek ne kadar mantıklı sizc3
İnşallah olurBenim 2. Denemem eğer bu da olmassa aşılama deneyeceğiz
Ben oturduğum bölgedeki tüm eczaneleri aradım neredeyse bulamadım. Yakın şehirlerden aradım sonra o şekilde buldumİnşallah oluriğneleri nasıl temin ettiniz Van da bulması çok zor
Merhaba inşallah hayırlı haberler almayı nasıp etsin Allahım benimde ilk denemem 8 mayısta yaptırdım iğnemi 12 gun sonra test yaptır dedı doktor inşallah bende guzel haberler alırımKızlar merhaba. 2. Çatlatma iğnesi sürecime başladım. Bugün çatlatma iğnesi vurdum 36 saat sonra ilişki olacak. Bu ay jel de kullanacağım ilk defa inşallah olur bu ayBenim gibi çatlatma olacaklar gelin beraber bekleyelim
İnşallah hayırlı haberler alırızMerhaba inşallah hayırlı haberler almayı nasıp etsin Allahım benimde ilk denemem 8 mayısta yaptırdım iğnemi 12 gun sonra test yaptır dedı doktor inşallah bende guzel haberler alırım
Bende 8 Mayıs'ta yaptım iğnemi bu aradaMerhaba inşallah hayırlı haberler almayı nasıp etsin Allahım benimde ilk denemem 8 mayısta yaptırdım iğnemi 12 gun sonra test yaptır dedı doktor inşallah bende guzel haberler alırım
Burda okudum bende 16. Gunde adet oluyormuş çoğu kişi tabı farklılık gösterebilir bende beklemeyı düşünüyorum 16 gune kadarİnşallah hayırlı haberler alırıziğneden 12 gün sonra testler pozitif çıkarıyor bu arada yalancı pozitif gibi en doğrusu 15. Gün vermek
Bekleyelım bakalım inşallah ıyı haberler alırızBende 8 Mayıs'ta yaptım iğnemi bu arada
İnşallahBekleyelım bakalım inşallah ıyı haberler alırız
Normal canım bende 8 mayista oldum hala arada bir ağrı giriyor10 mayısta çatlatma iğnesi oldum, yumurtamda hala geçemeyen ağrı var sizce normal mi
Geçen ay sadece çatlatma iğnesi oldum çok ağrılarım vs oldu 16. Gün adet oldum. Bu ay klomen kullandım yarın ovitrelle vurulacağım inşallah hayırlı sonuçlarımız olurKızlar merhaba. 2. Çatlatma iğnesi sürecime başladım. Bugün çatlatma iğnesi vurdum 36 saat sonra ilişki olacak. Bu ay jel de kullanacağım ilk defa inşallah olur bu ayBenim gibi çatlatma olacaklar gelin beraber bekleyelim
Bende ayın 10 unda oldum test günümüz aynı gibi beklemedeyizKızlar merhaba. 2. Çatlatma iğnesi sürecime başladım. Bugün çatlatma iğnesi vurdum 36 saat sonra ilişki olacak. Bu ay jel de kullanacağım ilk defa inşallah olur bu ayBenim gibi çatlatma olacaklar gelin beraber bekleyelim
Bende 10 Mayıs oldum belirtilerin neler şuan benim ilk günler kaşık batması oluyordu iki gündür göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı bide karın ağrısı eşlik editor10 mayısta çatlatma iğnesi oldum, yumurtamda hala geçemeyen ağrı var sizce normal mi
İnşallahGeçen ay sadece çatlatma iğnesi oldum çok ağrılarım vs oldu 16. Gün adet oldum. Bu ay klomen kullandım yarın ovitrelle vurulacağım inşallah hayırlı sonuçlarımız olur
Benim belirtilerim yok canım, gebelik testlerinde negatife döndü artık pozitife dönmesini bekleyeceğimBende 10 Mayıs oldum belirtilerin neler şuan benim ilk günler kaşık batması oluyordu iki gündür göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı bide karın ağrısı eşlik editor
Senin etkisi geçtimi 2 gün var aramızdaNormal canım bende 8 mayista oldum hala arada bir ağrı giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?