çatlatma iğnesi/klomen/duphaston

lotusbocek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
289
61
13
Kızlar merhaba. 2. Çatlatma iğnesi sürecime başladım. Bugün çatlatma iğnesi vurdum 36 saat sonra ilişki olacak. Bu ay jel de kullanacağım ilk defa inşallah olur bu ay Benim gibi çatlatma olacaklar gelin beraber bekleyelim

Yok mu bu ay çatlatma olacaklar ???

Merhaba ben 15. Günümde regli oldum. İlk denemem başarısız oldu. Yeniden denemedim iğneleri bulamadım çünkü. Üst üste Yeniden denemek ne kadar mantıklı sizc3

Merhaba ben 15. Günümde regli oldum. İlk denemem başarısız oldu. Yeniden denemedim iğneleri bulamadım çünkü. Üst üste Yeniden denemek ne kadar mantıklı sizc3
Benim 2. Denemem eğer bu da olmassa aşılama deneyeceğiz

Merhaba inşallah hayırlı haberler almayı nasıp etsin Allahım benimde ilk denemem 8 mayısta yaptırdım iğnemi 12 gun sonra test yaptır dedı doktor inşallah bende guzel haberler alırım

Merhaba inşallah hayırlı haberler almayı nasıp etsin Allahım benimde ilk denemem 8 mayısta yaptırdım iğnemi 12 gun sonra test yaptır dedı doktor inşallah bende guzel haberler alırım
İnşallah hayırlı haberler alırız iğneden 12 gün sonra testler pozitif çıkarıyor bu arada yalancı pozitif gibi en doğrusu 15. Gün vermek

Bende 8 Mayıs'ta yaptım iğnemi bu arada

Geçen ay sadece çatlatma iğnesi oldum çok ağrılarım vs oldu 16. Gün adet oldum. Bu ay klomen kullandım yarın ovitrelle vurulacağım inşallah hayırlı sonuçlarımız olur

Bende ayın 10 unda oldum test günümüz aynı gibi beklemedeyiz

Bende 10 Mayıs oldum belirtilerin neler şuan benim ilk günler kaşık batması oluyordu iki gündür göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı bide karın ağrısı eşlik editor
Benim belirtilerim yok canım, gebelik testlerinde negatife döndü artık pozitife dönmesini bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…