catlatma ignesi kullananlar acilen bilgilernize ihtiyacm var???

btlaltny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
146
33
28
Arkadaslar meraba ben pco luyum bu ay igne kullandm adetmn 4 gun olcak gecikti test yatirdm negatif cikti doktorm halen gebe olma ihtimaln var diyo oyle adet sancilarmda yok sizde boyle bi durum yasadinizmi benm gbi geckme oldumu olduysa kac gun lutfen ayrintili bilgi verin kafam cok karisikkk

Canım benimde iğneyle tam 12 gün geçti..maalesef negatif cıktı ve adet oldumm...iğne geciktiriyor bilgin olsunnn..direk kan ver.orda anlaşılır...

benimde normalde düzensiz olurdu 20 gün falan gecikirdi ama iğne ile çatlattığımızda aynı tarih ya da 1 gün öncesinde olmaya başladım 2 kez böyle oldu..

Sagolun kizlar tesekkur ederim benim bilgileriniz icin 3 gun geciktiginse kan testi yaptm negatof cikti 1 hafta olcak gecikti normalde hic geckmezdi kafayi yicem kafam cok karisik bugunde idrar testi yaptim iki defa hemde ikiside negatif yarin hastaneye gidicem hayirlisi artik ne diyimm

Canım benimde iğneyle tam 12 gün geçti..maalesef negatif cıktı ve adet oldumm...iğne geciktiriyor bilgin olsunnn..direk kan ver.orda anlaşılır...

Canm senn normalde hic gecikiyomuydu yumurtalarnda bi problem var miydi bi kac gundur bakiyorm arastiriyorm gecikme olmuyomus sordun mu peki neden geciktigini ?

Canm senn normalde hic gecikiyomuydu yumurtalarnda bi problem var miydi bi kac gundur bakiyorm arastiriyorm gecikme olmuyomus sordun mu peki neden geciktigini ?[/Q

Canım bende pko var.. sadece klomen kullandığım zaman günü gününe oluyordum ama çatlatma iğnesi yapıldığı ay gecikti..bu ayda çatlatma iğnesi yapıldı..doktorum iğneden dolayı olduğunu söyledi..

Insallah canm bakalm artik beklemedeym normalde bugun hastaneye gidicektm vazgectm gitmedm ptesi gidicem insallah guzel haberler alirm ne diyim

Hira
k bakma belki sorularimla sıkyorm ama senn geciken 12 gunun nasil gecti agrilarn var miydi mesela leke falan goruyomuydun beni biraz bilgilendirirmisin ?

Son düzenleme:
Sagolun kizlar tesekkur ederim benim bilgileriniz icin 3 gun geciktiginse kan testi yaptm negatof cikti 1 hafta olcak gecikti normalde hic geckmezdi kafayi yicem kafam cok karisik bugunde idrar testi yaptim iki defa hemde ikiside negatif yarin hastaneye gidicem hayirlisi artik ne diyimm
Canım bende 3 kez vuruldum catlatma iğnesi hepsinde de gününde geldi.en son bu ay vuruldum yine gunumde geldi adet ama çok kanamam olmadı midem de günlerdir bulaniyo sabahları özellikle. Acaba hamile miyim diye merak ediyorum test yapmaya da artk cesaretim yok. Ama sen dikkat et inş.hamilesindir ilaç gecikme yapmiyo

bende 3 kez vuruldum catlatma iğnesi hepsinde de gününde geldi.en son bu ay vuruldum yine gunumde geldi adet ama çok kanamam olmadı midem de günlerdir bulaniyo sabahları özellikle. Acaba hamile miyim diye merak ediyorum test yapmaya da artk cesaretim yok. Ama sen dikkat et inş.hamilesindir ilaç gecikme yapmiyo

canm hic skma canini sabirla bekle insallah sende en yakin zamanda kalirsin sana ornek olarak kendmi gosteriyim adetm gecikmsti 4. Gun kantesti yaptm sonuc negatif 1 hafta gecikmsti idrar testi yapmstm iki defa sonuc yne negatif bugun doktora gittm ultrasonla bakti yine bisey yok hepten umudumu kaybettm snra doktorm kan testi yapalm dedi bi daha milyonda bir oluyo dedi gorunmeyip pozitif cikabiliyo dedi bende kan verdm ama o kadar umutsuzumki...
smdi doktorum aradi ve sonucumn pozitif oldugunu soyledi ama degerlerm dusukmus cuma gunu tekrardan test yapicaz insallah hamileyimdir canm o kadar cok dua ettimki Allahtan umit kesilmiyoms buna bi kez daha sahit oldm :) :)

canm hic skma canini sabirla bekle insallah sende en yakin zamanda kalirsin sana ornek olarak kendmi gosteriyim adetm gecikmsti 4. Gun kantesti yaptm sonuc negatif 1 hafta gecikmsti idrar testi yapmstm iki defa sonuc yne negatif bugun doktora gittm ultrasonla bakti yine bisey yok hepten umudumu kaybettm snra doktorm kan testi yapalm dedi bi daha milyonda bir oluyo dedi gorunmeyip pozitif cikabiliyo dedi bende kan verdm ama o kadar umutsuzumki...
smdi doktorum aradi ve sonucumn pozitif oldugunu soyledi ama degerlerm dusukmus cuma gunu tekrardan test yapicaz insallah hamileyimdir canm o kadar cok dua ettimki Allahtan umit kesilmiyoms buna bi kez daha sahit oldm :) :)
Çok sevindim canım yaa hayırlı olsun inş.sağlıcakla kucağına alırsın. Ilk iğne miydi kaç zamandir düşünüyorsunuz bebek. Ben son çare bikaç ay geçsin rahim filmi çekecem galibaa

çok enteresan:)) çok güzel ama ya baksana hepten umudunu yitirdiğin bir anda her şey olumsuzken rabbim istedikten sonra neden olmasın çok sevindim senin adına canım sağ salim büyür inşallah

çok enteresan:)) çok güzel ama ya baksana hepten umudunu yitirdiğin bir anda her şey olumsuzken rabbim istedikten sonra neden olmasın çok sevindim senin adına canım sağ salim büyür inşallah

Sevincim Kursagmda kaldi kanamam var ya off cok kotuyumm:KK43: :KK43:

Hadi insallah canm cok kotu sancim var bide kanamamda var baya uzaniyorm ama kivrandim mi geliyo adet kanamasi gibi valla hayirlisi. Allah herseyin hayirlisini versin olmayanlarada hayirlisiyla saglikli evlat sahibi olmayi nasip etsin

Hadi insallah canm cok kotu sancim var bide kanamamda var baya uzaniyorm ama kivrandim mi geliyo adet kanamasi gibi valla hayirlisi. Allah herseyin hayirlisini versin olmayanlarada hayirlisiyla saglikli evlat sahibi olmayi nasip etsin
Bi doktora mi gitsen yaa inş.bebis vardır yaa

X