Catlatma ignesi kullananlar buraya !!!

Catlatma ignesi sayesinde hamile kalan varmi ?

• Ankete Katılan
    13
caannıııımmm çoookk sevindim senin adınaa , Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşAllahhhhh :KK68::KK68:

bende bugün gittim doktora , bu ay rahim filmi çekilecem , çalışmalar diğer aya kaldı anlayacağın.hepimizin hakkında hayırlısı olsun kuzumm :KK66:

öpüyorum ,sağlıcakla kalınn ...

Cok saol canimmm ins en kisa zamanda allah herkese nasip eder biliyorsun bende yine herzmnki gibi olmaz saniyordum ama bi taraftanda allahtan umut kesilmez diyordum umudunu yitirme o yuzden :)

caannıııımmm çoookk sevindim senin adınaa , Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşAllahhhhh :KK68::KK68:

bende bugün gittim doktora , bu ay rahim filmi çekilecem , çalışmalar diğer aya kaldı anlayacağın.hepimizin hakkında hayırlısı olsun kuzumm :KK66:

öpüyorum ,sağlıcakla kalınn ...[
Kizlarrr hamileyimmm 4 haftalik :D
Rabbim hepinize nasip etsinnn sonunda dileklerim kabul oldu :D

23-24 eylulde kan testi yaptirdim birinci 200 kusur digerinde 300kusur cikti 2 hafta sonra kontrole gidicem kalp atislarini dinlemek icin rabbim sag salim kucagima almayida nasip etsin insallah :D

hayırlı olsun canım :) gözün aydın darısı başımıza inşallah

Bem de bugun iki tane birden catlatma ignesi vuruldum 14.gunde kan testi yaptir dedi doktor iki hafta gecer mi simdi... İNŞALLAH hayirli haber aliriz...

Cok saol canimmm ins en kisa zamanda allah herkese nasip eder biliyorsun bende yine herzmnki gibi olmaz saniyordum ama bi taraftanda allahtan umut kesilmez diyordum umudunu yitirme o yuzden :)
merhaba cnm çatlatma iğnesnden kaç saat sonra ilşkide blundun? öncesnde ve sonrasnda. bende b1 hafta snra falan vurulcam geçen ay 2 günde bir oldu ama bu sefer hergn olsun diorm. kimisi 36 saat snra dior kmisi 24 saat kmisi 5 saat okudum nette

merhaba cnm çatlatma iğnesnden kaç saat sonra ilşkide blundun? öncesnde ve sonrasnda. bende b1 hafta snra falan vurulcam geçen ay 2 günde bir oldu ama bu sefer hergn olsun diorm. kimisi 36 saat snra dior kmisi 24 saat kmisi 5 saat okudum nette
bana doktorum söyledi canım hangi saat hangi gunlerde olacağımı. iğneyi çarsamba gunu gunduz 12de vuruldum ilişki 36 saat sonra yani persembe gece 12de olacak dedi sonra gun asırı 3 gun boyunca dedi. c.tesi gecesi, p.tesi gecesi şeklinde oldu. bide progestan hap verdi carsambadan sonraki p.tesi onu kullanmaya başladım ama vajinadan fitil gibi kullandım. inş sende de tutar

Canim bana da doktor 36 saat sonra iliski dedi ama yumurtalar igneden sonra 5. Gunde catladi. Onu da asiri kasik agrisindan anladim. Bnm adet dongum 33 gun oldugundan tam 17. Gunde oldu catlama. O gun ve ertesi gun iliski dedi doktor.

inş
bana doktorum söyledi canım hangi saat hangi gunlerde olacağımı. iğneyi çarsamba gunu gunduz 12de vuruldum ilişki 36 saat sonra yani persembe gece 12de olacak dedi sonra gun asırı 3 gun boyunca dedi. c.tesi gecesi, p.tesi gecesi şeklinde oldu. bide progestan hap verdi carsambadan sonraki p.tesi onu kullanmaya başladım ama vajinadan fitil gibi kullandım. inş sende de tutar
inşş canm çok tşkler

ayn
Canim bana da doktor 36 saat sonra iliski dedi ama yumurtalar igneden sonra 5. Gunde catladi. Onu da asiri kasik agrisindan anladim. Bnm adet dongum 33 gun oldugundan tam 17. Gunde oldu catlama. O gun ve ertesi gun iliski dedi doktor.
aynen canm bnmde ateşte 3 gün snra çatladı ya. ilşkiyi bırakmamakta fayda var iğneden sonra 1 hafta

ayn

aynen canm bnmde ateşte 3 gün snra çatladı ya. ilşkiyi bırakmamakta fayda var iğneden sonra 1 hafta
Dun aksam da kontrole gittim catladiktan bir gun sonra vucudum halsizlikten kiriliyor doktor yine iliski dedi. Dedim mumkunati yok ölüyorum. Yahu biz de insaniz. Bu nedir her gun her gun manyak olduk:confused:

Dun aksam da kontrole gittim catladiktan bir gun sonra vucudum halsizlikten kiriliyor doktor yine iliski dedi. Dedim mumkunati yok ölüyorum. Yahu biz de insaniz. Bu nedir her gun her gun manyak olduk:confused:
Ben de gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. :KK73: Kurulmuş saat gibi zamanlı, planlı, programlı çalışıyoruz valla... Kendimi işin sonunda "görev tamamlandı" raporu verecek kadar robot gibi hissetmeye başladım. :KK53:

Ben de gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. :KK73: Kurulmuş saat gibi zamanlı, planlı, programlı çalışıyoruz valla... Kendimi işin sonunda "görev tamamlandı" raporu verecek kadar robot gibi hissetmeye başladım. :KK53:
Hayir bi de yatiyosun 1 saat ayaklarini havaya dik. Belinin altina yastik koy. 1 saat sonraki durum kan gitmediginden buz gibi olmus ayaklar, agriyan bir bel kramp giren parmaklar, gecenin bi yarisi olmus daha banyo fasli var. Ertesi sabah ise gidilecek. Ee hani uyku hani stresten uzak kalma. Hani dinlenme hani romantizm sonra gelsin cocuk ... ben olsam gelmem zira. Bi de stres yapma diyenlere daha cok sinir oluyorum. Hayir unutmaya zaman yok ki hatirliyim....

aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum kızlar bir kızımız var bir de oğlumuz olsun istiyoruz bu nedenle yumurta çatlama anını yakalamak istedim ovitrelleden 43saat sonra tek ilişki oldu acaba yumurtam çatlamışmıydı yumurta akı kıvamında uzayan akıntım oldu belki de çatlamıştır 14.günde çatlarsa ayın 30 u yani yarın yapmamız lazımdı acaba yapmasamıydık bu seferde çatlayan yumurta söner diye korktum offf ne çelişki yaaa kestane kebap acele cevap ne olur cevap yazın

Arkadaşlar Benimde ilk klomenle çatlama iğnesi tedavimdi fakat tutmadı 17 Aralık'ta iğne oldum henüz regli olmadım fakat erken gebelik sonucu negatif herkesin hakkında Hayırlısı olsun

Arkadaşlar Benimde ilk klomenle çatlama iğnesi tedavimdi fakat tutmadı 17 Aralık'ta iğne oldum henüz regli olmadım fakat erken gebelik sonucu negatif herkesin hakkında Hayırlısı olsun
erken gebelik sonucun negatif demişsin ama sanırım sonradan pozitifi gördün hayırlı olsun ne guzel cok sevindim bu mucizeye :)

erken gebelik sonucun negatif demişsin ama sanırım sonradan pozitifi gördün hayırlı olsun ne guzel cok sevindim bu mucizeye :)
Evet canım aynen öyle tam bi mucize oldu umudum bitmiştiki meleğim ben burdayım dedi inşallah sağlıkla Dünya'ya gelir cümlemizinki

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kkullandım.bugün iğneyi vurulali 10 gün oldu.ama 2 gün önce aksam açıkkahverengi leke geldi devami gelmedi 15. günümü sabırsızlıkla bekliyorum.bu leke neden geldi ama yaa ????

Aradan uzun zaman geçmiş... tekrar buraya bakmak istedim :)
2.bebek peşindeyim bi daha ay yine iğne düşünüyorum hadi hayırlısı inşallah:)))

Back
X