• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi kullanmayanlar,,,,

eftal28

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
46
0
296
44
Giresun
slm arkadaşlar serephone kullanıyorum fakat doktorum bana çatlatma iğnesi vermedi kendılığınden olacak dedı,benım durumumda olan var mı acaba

bu durumda olan sadece benım heralde amam ben cevabımı doktorumdan kendı ağzından aldım mantıklı olanıda buymuş zaten:))) içim rahat

banada çatlatma vermicekmiş doktorum pazar gübü klomene başlıcam iğneye gerek yok dedi ama açıklma yapmadı sana ne dedi doktorun

kızlar bende bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi kullanmadım.adetin 12. günü 16mmydi yumurtam 17.günü ise 10mm dedi. demekki çatlamış dedi dr. ama ben güvenemiyorumki çatlayınca iyice küçülmesi gerekmezmi?? 10mm hala büyüktü bence. bilgisi olan var mı??

arkadaşlar bende bu konuya çok takılmıştım ve bu nedenle buraya yazdım dr aradım çatlatma iğnesi için şuan da tıpda buyuk bir çelişki varmış,oluşan yumurta çatlamaya mahkummuş yanı normal yolla gebe kalınıncada oluşan yumurta kendılığınden çatlıyormuş,doktorumun bana yapmış olduğu açıklama buydu ve bende ona guvemndım daha birçok şey söyledi ama unuttum,kullanmayanlardsa varmış rahat olun .hgayırlısı olur işallah 7 gunum kaldı test için bakalım ne olacak.hıç zannetmıyuorum amma işalalh hamiledirim

arkadaşlar bende bu konuya çok takılmıştım ve bu nedenle buraya yazdım dr aradım çatlatma iğnesi için şuan da tıpda buyuk bir çelişki varmış,oluşan yumurta çatlamaya mahkummuş yanı normal yolla gebe kalınıncada oluşan yumurta kendılığınden çatlıyormuş,doktorumun bana yapmış olduğu açıklama buydu ve bende ona guvemndım daha birçok şey söyledi ama unuttum,kullanmayanlardsa varmış rahat olun .hgayırlısı olur işallah 7 gunum kaldı test için bakalım ne olacak.hıç zannetmıyuorum amma işalalh hamiledirim

mrb dr daha bugün bana çatlatma iğnesi olcaksın dedi çatlar kendılıgınde ama zamanını bılemeyız bızım ıcın zaman önemlı dedı

bır de bende pko oldugu için o yumurtanın kıste dönusme ıhtımalıde olabılır onun için çatlatıcaz dedi

mrb arkadaslar,
kısaca uzamana kadar yasadıgım deneyımlerı sızle paylasmak ıstıyorum :(

1- 2009 nısan ayında dogal yolla hamıle oldugumu ogrendım (molgebelıktı) mayıs ayında kaybettım.
2-2010 agustos ayında doktorum catlatma ıgnesı uyguladı ve yıne hamıle aldım :)
fakat 6 haftalıkken kaybettım kesesı sekıl bozukluguna ugramıstı ( ikinci kez husran ve kurtaj)
3-2011 artık ucuncu kurtajı kaldıracakk ne psıkolojım var ne de bunyem : bebekk sahıbı olmamamktan korkmuyorum saglıklıyım hamıle kalıyorum ; ama ben gebe kalıpta olumsuz sonuclanmasından cok korkuyorum..doktorum ıkıncı catlatmayı yapabılırız cunku ılk seferde senın tuttu! suan sansın daha cok dedı ; asılamaya gecmeye gerek yok dedıı ama ben SABREDEMIYORUM GUN GECTIKCE ANNE OLMA HISSI DAHA COK SARIYO BENLIGIMI :(

BENIM GIBI IKINCI KEZ CATLATMA UYGULAYAN VARMI IKINCISINDE TUTAN SAGLIKLI BEBISII OLAN ? Benım sıkıntımı anlayanlar lutfen cvp yazzsın okadar ıhtıyacım var kı konusmaya; etrafımdakılerle konusamıyorum her dertlsmeye calısıtıgımda farklı farklı seyler nedenıyle canım sıkılıyo bas agrılarım tutuyoo.. suan etrafımdakı samımı oldugum 3 dostum hamıle ve bır kac tanıdıgımda hamıle ekranlara bakıyorum hamıle sunucular .. sankı hamılleler sardı etrafımı :(

Back
X