Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hiç bilmiyorum acaba iğne etkisimi12-14. Günlerden sonra doğru sonuç diyorlar bide kan testi benimde vurulduğum gün harici 10. Gün kan testi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım
Hiç yapmadım ama vücudum bi değişik hissediyorum piskolojıkmi bilmiyorum birazda o yüzden heveslendimÖnceki günler test yaptın mı etki geçti mi diye
Bende bekleyemedim ama 1 2 daha bekle benceAynı durum bende de var. Hiç test yapmadım bazıları 10. Gün kanda çıkıyor falan demiş doktorum 15 gün sonra idrar testi yap dedi ama heyecanlıyım
Benim 14.güne kadar pozitifti iğnenin etkisidir bütün ihtimalleeArkadaşlar çatlatma iğnesi vurulduğum günü saymazsak 11. Günüm test yaptım böyle çıktı sizce iğme etkisimi silik çizgi
Kan verdim 107 çıktı canımmmBenim 14.güne kadar pozitifti iğnenin etkisidir bütün ihtimallee
Kaçıncı gün kan verdiniz ve pozitif gördünüz hayırlı olsun sağlıkla ilerler inslhKan verdim 107 çıktı canımmm
14. Gün ilk silik çizgili ve ilk testimi 11. Gün gördüm kan testi 14 de yaptmKaçıncı gün kan verdiniz ve pozitif gördünüz hayırlı olsun sağlıkla ilerler inslh
Aaa hayırlı olsunKan verdim 107 çıktı canımmm