İki aydır klomen kullanırıyorum bu ay yumurtalarım büyümüştü 9 haziranda çatlatma iğnesi oldum bugün iki hafta oldu yapılalı dün akşamdan beri ara ara leke geliyo testte yaptım acaba tutunma lekesimi diye ama sonuç negatif her ay biraz daha çöküyorum yoruldum artık üç düşükten sonra :-(
İki aydır klomen kullanırıyorum bu ay yumurtalarım büyümüştü 9 haziranda çatlatma iğnesi oldum bugün iki hafta oldu yapılalı dün akşamdan beri ara ara leke geliyo testte yaptım acaba tutunma lekesimi diye ama sonuç negatif her ay biraz daha çöküyorum yoruldum artık üç düşükten sonra :-(
Bekliyoruz artık bebeşimizin gelmesini Allahın dediği olur ilaçlar iğneler boşa tedavi tedavi ama yok yani sabır gerektiren bir süreç kolay değil herşeyin hayırlısı
Kizlar uzulmeyin eşinizin degerleri iyse sizinde tupler tikali degilse olur benim klomenle olmadi igneye gectik oluverdi birde vakti zamani var bunu hic bir zman unutmayin dua edelim ins
Bence neden dusuk yapiorsun onu arastir kan pihtilasmasi olabilir rahimde perde et parcasi gibi seyler olur yda genetikle alakali olabilir hatta dr protein degerlerine bile bakiyor dusukte o da etkiliymis bir suru seyler sen bi fakulte hocasiyla goruş
5 yillik evliyim klomen işe yaramadi yumurta gelişmedi gunde 6 tane yuttum o zaman da bir yumyrta gelisti 24 mm di ama olmadi sonrasi igneyle gelisip catlatma ignesi oldum hamile kaldim bu ikinci hamileleigim ilki de ikizdi 6 aylik dogdular yaşatamadik ins hayirliayla kucagima alirim allah sizede hayirli evlat nasip eder i s umidinizi kaybetmeyin klomen cok etkili bi ilac degil olmuyorsa tup bebek meekezine gidip yumurta takibini orda taptirin bende acibadem tup bebek merkezinde yumurta takibi yaptirdim
Üzüldüm sağlıklı bi şekilde kucağınada alırsın inşallah dünya dua üstüne kurulu herşey Allahtan biz ne desek ne yapsak boş inşallah bı gün benimde bi bebişim olur
Kızlar meraba. Bende 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandim olmadi. Yumurtam büyüyüp catlamasina rağmen olmadı. Hep sağda oluştu yumurtam. Acaba solda olsaydi olurmu diyorum. Geçen ay tedavi yi bıraktım buay da gitmeyecem doktora gelecek ay inşallah gidecem