P Petunyal1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2022 279 81 48 28 28 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Petunyal1 #1 Kızlar ilk iğnesi negatif olanlar sonraki süreciniz nasıldı Ne zaman hamile kaldınız neler yaptınız Yazar mısınız Çok üzgün hissediyorum şu an
Kızlar ilk iğnesi negatif olanlar sonraki süreciniz nasıldı Ne zaman hamile kaldınız neler yaptınız Yazar mısınız Çok üzgün hissediyorum şu an
S sevonunkalbi Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 105 16 13 25 28 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Petunyal1 #2 Petunyal1 .!.: Kızlar ilk iğnesi negatif olanlar sonraki süreciniz nasıldı Ne zaman hamile kaldınız neler yaptınız Yazar mısınız Çok üzgün hissediyorum şu an Genişletmek için tıkla... Benim ikinci çatlatma iğnem birincide negatif oldu 17. Gün regl oldum şuan ikinci çatlatma iğnemin 15. Günümdeyim dün biraz peceteyle silince lekenme yaşadım şimdi ise bir şey yok
Petunyal1 .!.: Kızlar ilk iğnesi negatif olanlar sonraki süreciniz nasıldı Ne zaman hamile kaldınız neler yaptınız Yazar mısınız Çok üzgün hissediyorum şu an Genişletmek için tıkla... Benim ikinci çatlatma iğnem birincide negatif oldu 17. Gün regl oldum şuan ikinci çatlatma iğnemin 15. Günümdeyim dün biraz peceteyle silince lekenme yaşadım şimdi ise bir şey yok