merhaba kızlar bugün iğne günüyle beraber 13. Günüm çatlatma iğnesinde iki tane test bıraktım ilk foto sabah 6 buçuk gibi yapılan diğer foto öğlen 11 gibi yaptım sizce koyulaşma var mı. Bana biraz var gibi geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım var 13. Gün de sonucun belli olması için iyi bir zamanlama hayırlı olsun bi kan ver istersenmerhaba kızlar bugün iğne günüyle beraber 13. Günüm çatlatma iğnesinde iki tane test bıraktım ilk foto sabah 6 buçuk gibi yapılan diğer foto öğlen 11 gibi yaptım sizce koyulaşma var mı. Bana biraz var gibi geldi
Evet canım koyulaşmış görünüypr inşallah bebişimiz seninledirmerhaba kızlar bugün iğne günüyle beraber 13. Günüm çatlatma iğnesinde iki tane test bıraktım ilk foto sabah 6 buçuk gibi yapılan diğer foto öğlen 11 gibi yaptım sizce koyulaşma var mı. Bana biraz var gibi geldi
Çok sağol canım Allahım isteyen herkese nasip etsin acile gidip kan vermeyi düşünüyorum bugünEvet canım var 13. Gün de sonucun belli olması için iyi bir zamanlama hayırlı olsun bi kan ver istersen
Evet kesin ver inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Benim de iğnede 7. Günüm. 13. Günden önce test yapmış mıydınÇok sağol canım Allahım isteyen herkese nasip etsin acile gidip kan vermeyi düşünüyorum bugün
Amin canım inşallahÇok sağol canım Allahım isteyen herkese nasip etsin acile gidip kan vermeyi düşünüyorum bugün
Evet canım koyulaşmış görünüypr inşallah bebişimiz seninledirbenimde 14. Günüm ama test yapmadım hala bekliyorum hiçbir belirtim yok
İnşallah canım cümlemize nasip etsin rabbimEvet canım koyulaşmış görünüypr inşallah bebişimiz seninledirbenimde 14. Günüm ama test yapmadım hala bekliyorum hiçbir belirtim yok
Yapmıştım canım pazartesi erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı Salı kaset test yaptım gölge çıktı çıplak gözle ancak dikkatli bakarsan görülüyordu çarşamba bir tık daha koyu çıktı bugün de perşembe bu fotodakileri yaptım işte canımEvet kesin ver inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Benim de iğnede 7. Günüm. 13. Günden önce test yapmış mıydın
O zaman 9-10. Günde iğne etkisini yavaştan kaybediyor gebelik varsa onun çizgisi çıkıyorYapmıştım canım pazartesi erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı Salı kaset test yaptım gölge çıktı çıplak gözle ancak dikkatli bakarsan görülüyordu çarşamba bir tık daha koyu çıktı bugün de perşembe bu fotodakileri yaptım işte canım
Allahım isteyen herkese nasip etsinGüzel sonuçlar alırsın inşallah gebeysen bize de dua et![]()
Aynen canım bende öyle olduO zaman 9-10. Günde iğne etkisini yavaştan kaybediyor gebelik varsa onun çizgisi çıkıyor
Pcoslara çatlatma daha iyi işe yarıyor diyorlar sen klomen felan kullandın mı yoksa yumurtalar kendi mi geliştiAllahım isteyen herkese nasip etsinrabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim 3 yaşında bir kızım var o normal yollarla oldu ama benim eşim asker sürekli yan yana değiliz çok zordu hamile kalmam en son çareyi çatlatma iğnesinde buldum belki olmaz dedim pcos var ben de çünkü
7-8. Günde test yapmadın o zaman dimi ben yaptım pozitif çıktı ama erken heraldeAynen canım bende öyle oldu
İnşallah canım cümlemize nasip etsin rabbimbende de göğüsüm sızlıyor bulantım yeni yeni başladı öyle çok yok kaşık ağrım batmalar falan oluyor halsizlik bel ağrısı bunlar var bende de ca
AmiN canım valla bende bir tek şişkinlik Var aşırı kaRnım şişİnşallah canım cümlemize nasip etsin rabbimbende de göğüsüm sızlıyor bulantım yeni yeni başladı öyle çok yok kaşık ağrım batmalar falan oluyor halsizlik bel ağrısı bunlar var bende de canım
Letu kullandım canım benPcoslara çatlatma daha iyi işe yarıyor diyorlar sen klomen felan kullandın mı yoksa yumurtalar kendi mi gelişti
Yok o zaman yapmadım canım iğne günüyle beraber 10. gün yaptım7-8. Günde test yapmadın o zaman dimi ben yaptım pozitif çıktı ama erken heralde
Anladım canım kan verince haber ver mutlaka umarım bebişin seninledir. Yan etkin var mı başka kasık ağrısı akıntı vsYok o zaman yapmadım canım iğne günüyle beraber 10. gün yaptım
İnşallah hamileyizdir canımİnşallah canım cümlemize nasip etsin rabbimbende de göğüsüm sızlıyor bulantım yeni yeni başladı öyle çok yok kaşık ağrım batmalar falan oluyor halsizlik bel ağrısı bunlar var bende de canım
İğneden bu yana kaşık ağrısı bel ağrısı vardı göğüs ağrım da 3 gündür şiddetli olduAnladım canım kan verince haber ver mutlaka umarım bebişin seninledir. Yan etkin var mı başka kasık ağrısı akıntı vs